Prevencija i lečenje raka prirodnim putem

1. Pij vode dok ti ne presedne, pogledaj na netu kako se pravilno leže u krevet i ustaje iz njega, kako se pravilno leži, izbegavaj šećere (mogu da uspore zarastanje), biraj tvrdju podlogu (ne pod ili dasku no da nije mekan krevet), ubaci u ishranu govedji želatin (iz junećih kostiju najbolje, mada možeš i ovaj u prahu, vidi na netu kako se koristi), odradi magnetnu (da znaš tačno šta je ako baš imaš bolove) i idi da ti prepišu fizikalnu terapiju, tuci vitamin B (znači pivo pojačaj slobodno ako ne gruvaš lekove), izbegavaj kiropraktičare, stajanje, sedenje, šetaj. Nabavi neku dobru obuću, gledaj da ne ozebeš, naročito s nogu. Eto :)

2. Da li ja smem da napišem neko svoje mišljenje na ovako ozbiljnu temu? Imam zanimljiv stav..

3. Udri rodjeni, stav je kao i dupe, svi ga imamo :)

4. Исхрана која доказано лијечи рак је сирова прајмал храна. Што више живих јаја, сировог меса и посебице органа грас фед животиња. Aajonus Vonderplanitz је тиме излијечио леукемију али био чова с неком пичком на Тајланду и сруши се неки скарадни балкон и умре. Ето, то једите само избјегавајте балконе на Тајланду.

5. čika bolja, vratio si se?

6. Majka mi je umrla od karcinoma pluća, nije bio za operaciju. Sve smo probali, i prirodno i hemo i zračenje i nije bilo pomoći. Dakle, previše se uzdati u samo jednu vrstu terapije je suludo. Ostavite ovu temu jer će svi beskonačno braniti svoj stav, koji je stekao uz nekog bliskog.

zbog klipova po internetu i verovanja glupostima sad imamo jebenu epidemiju malih boginja u 21 veku

Da potkrijepim ovu kosminu tvrdnju, sramota koliko se ne mijenjamo:

https://i.postimg.cc/Y9Y9WF5v/39814883-10217558484142958-6123912113216815104-n.jpg

7. Желим правни списак доказа да је Берлиоз Чика Боља. Дотад ништа.

8. ti si, nije niko drugi :-P

9. Ovo za male boginje je stvarno užasno. I nažalost tačno. Ali odakle se pojavljuju sve te priče da ova ili ona vakcina nije ok, de deca umiru ili oboljevaju od njih? Meni je to najjezivije od svega - mi imamo toliko poverenja u zdravstveni sistem (kako i ne bi), da možeš da pustiš bilo kakvu buvu na netu i neko će se zakačiti. Jbt u normalnim zemljama ne može ni da se dogodi da ljudi neće da vakcinišu decu jer nemaju poverenja u to što im sopstveno zdravstvo nudi.

10. Želim da kažem da osobe koje ne veruju u lečenje raka prirodnim putem treba da kažu zašto ne veruju, to su osobe koje ne znaju fazon šta je ćelija po definiciji, veruju dakle svemu što lekar kaže i to je u redu, ali sami ne znaju ništa o medicini, tako da se ovde radi o pravcu verovanja, i ne može se reći da druga strana lupeta ako ona veruje drugačije.
    S druge strane osoba koja veruje u lečenje prirodnim putem misim da već ima neka iskustva koja želi da podeli ljudima koji to žele, bez prisiljavanja e sada dođi kod mene da te lečim na silu. Pustite ljude da sami biraju put izlečenja. Tinkture doktora Šulca su jedan veliki pokazatelj svega.

11. zdravstveni sistem (kako i ne bi), da možeš da pustiš bilo kakvu buvu na netu i neko će se zakačiti. Jbt u normalnim zemljama ne može ni da se dogodi da ljudi neće da vakcinišu decu jer nemaju poverenja u to što im sopstveno zdravstvo nudi.

i u normalnim zemljama odbijaju vakcine

imao čovek dete sa autizmom, rešio da je to od vakcina, tuži državu, plati lekaru da napravi lažni izveštaj
    otkrije se da je izveštaj lažni, lekar izgubi licencu.
    posle dvajes godina taj lažni izveštaj se pojavi NA INTERNETU (?!? kao neki klipovi) sa pričom da je tačan, ljudi poveruju jer je to zaboga klip na internetu i po celom svetu iz rupčaga nekih izbiju antivakcinaši
    toliko o verovanju u nešto što vidiš na internetu, melkijades

12. Ovaj mlati isto ko Maja Volk. Prvo je lekari izoperisali, skinuli joj sva ta sranja što je imala, izlečili je terapijama, a ona ode nakon toga kod nekog travara koji joj dao čajeve i sad priča da je ti čajevi i bilje izlečili i kenja po doktorima straobalno. Samo govnjiva motka za takve spodobe.

13. Krajsler to je zapravo zanimljivo zapažanje. Ne znam šta je izlečilo Maju Volk, od čega je bolovala Maja Volk i ko je zapravo Maja Volk, ali to je sasvim logična priča - došli ljudi i rekli - E super mačko, evo tebi malo parica da pljuješ lekare i reklamiraš naša sranja. Lekare ionako svi pljuju, a tebi trebaju parice da jedeš i kupiš čizme za zimu...Možda i grešim, ne znam :) Ali prevaranata i trolera imaš od kad je sveta i veka.

Kosmopolita ne znam koliko ti je poznato ali u Nemačkoj možeš da odbiješ da vakcinišeš dete (mislim i u Norveškoj, nisam siguran) vakcinom koju propisuje zdravstvo i da biraš drugog proizvodjača. Po meni je to najpoštenije, mada i malo zajebano, jer i od toga može da ispadne pijaca - varijanta. Ali je poštenije. Uostalom, kako da kriviš ljude koji neće da vakcinišu decu kad je Zlatibor Lončar ministar zdravlja a ona nakaza predsednik države.

14. samo kupiš nutribulit i nema bolesti više

15. ...Nego šta smo zaključili iz sveg ovog sranja? Ja sam zaključio da

- je zdravstvo u bulji
    - da svejedno treba preventivno posećivati lekara i obavljati preglede
    - da medicina ne garantuje uvek izlečenje
    - da treba voditi računa o ishrani kako bi se preventivno uticalo na moguća oboljenja
    - da se Zapati nešto prca večeras.

Još neko nešto?

16. Kosmopolita ne znam koliko ti je poznato ali u Nemačkoj možeš da odbiješ da vakcinišeš dete (mislim i u Norveškoj, nisam siguran) vakcinom koju propisuje zdravstvo i da biraš drugog proizvodjača. Po meni je to najpoštenije, mada i malo zajebano, jer i od toga može da ispadne pijaca - varijanta. Ali je poštenije. Uostalom, kako da kriviš ljude koji neće da vakcinišu decu kad je Zlatibor Lončar ministar zdravlja a ona nakaza predsednik države.

upravo u nemačkom domu zdravlja stoji poruka na zidu, malo morbidna ali tačna ' nemojte da vakcinišete svu svoju decu, nego samo onu koju hoćete da zadržite'
    u americi imaju velikih problema, gledala sam snimke nekih suđenja gde roditelji padaju u trans u borbi da ne dozvole vakcinisanje svog deteta

nemam dobro mišljenje o ministru našem, nemam dobro mišljenje o vučiću, al moja deca su vakcinisana u državnom domu zdravlja vakcinama koja se daju i drugoj deci. odbijam da poverujem u baš toliku teoriju zavere da će vakcinama da nam truju decu.

17. Ta poruka nije izvorno njihova i stara je bar 20 godina :) U principu ne verujem ni ja, mada što da ne - eugenika je napravila ono sranje sa sterilisanjem ne znam koliko desetina hiljada ljudi u Americi pre skoro 100 godina. Tu leži ključ problema - nepoverenje. A ne možeš kriviti ljude zato što nemaju poverenja u nešto ili nekoga, to je prirodno. I sama Amerika je dobrano otišla u kurac, tamo ljudi umiru od hamburgera a ne od vakcina - nije ni čudo.

18. a šta znam, ja se svake godine vakcinišem protiv gripa, što da se mučim sa gripom kad vakcina košta 600 dinara jebeno
    mislim da je to nepoverenje i svašta sa interneta izrodilo previše paranoika i to sve postaje opasno i po realne i logične ljude

19. Kako ne, pa strah je super oružje ako znaš da rukuješ njime kako treba https://zokstersomething.files.wordpress.com/2014/08/korice.jpg?w=520&h=652
    Nego vidi kako lepo razgovaramo, samo kad oćemo :)

20. pa što bre da ne razgovaramo lepo?
    to što različito mislimo ne znači da treba oči da vadimo, normalno je da se ljudi razlikuju
    ili da citiram mudrog bohora : da je svud ko oko guzice, ne bi nikad gaće ni nosili ;-)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.