Prijava

ja mislim da sam ja ubedljivo najveci nepoznavalac icega sto ima veze sa bliskim istokom, arapima i tako tim sranjima, ni ne znam sta su arapi znam samo da u pornicima imaju divovske kite i da su nosati, nit znam ko je sa kim tu dobar nit znam da nabrojim vise od 6 arapskih zemalja nit uopste znam dal je to na bliskom istoku il de vec, bukvalno deo sveta gde bi istovarao kanalizaciju

Međutim, odnosi na relaciji Saudijska Arabija - Jemen, odnosno Huti - Iran i sada SAD došla je do usijanja nakon nedavnog napada na veliko naftno postrojenje Saudijske Arabije, koji je poremetilo celokupno tržište nafte i ponovo svet stavio pred pitanje: preti li nam neki novi sukob velikih razmera?

Уче ли новинари српски језик?

Шта се сад догађа на Косова? Има ли неко информације?

Siptari proglasili nezavisnost.

Јесу ли ушли у Приштину?

Usli u Pristinu, ali nisu u unesko i interpol OPAAAAAA! PRC!

Hahah al mogu da zamislim te šiptarske drug lordove koji finansiraju šiptarske lobiste i žive u kućama od zlata a oko njih na stotine kilometara nijedan srbin kako se potresu što nisu u UNESCO jebeni ušli...

Kraj brt.
Nema dalje.

(Ima, zajebavam se).

Jel pochelo? Da brishem ja iz zemlje?

Nista, snimljen neki ruski diplomata kako daje nesto srpskom cinovniku pa se grle sto ustvari uopste nije istina iako vidis nego je sorosev podli plan gde je podmetnuo video sa glumcima koji mnogo lice na cinovnika i rusa kako bi okrenuo srpsku naivnu i jadnu javnost prema NATO a protiv neutralnosti tj Rusije.
Ocigledno je podli zapadni plan, zato sto su nasli glumce koji su mnogo dobri, jbt izgledaju ko da su prave osobe.
Verovatno je umesan Djilas i Jeremic. I jevreji.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=20&nav_category=11&nav_id=1619819

A ono što bih lično dodao je da za mene postoje neke stvari koje su nesporne, ali sam siguran da se iza zavese krije i pokušaj udaljavanja Srbije od politike vojne neutralnosti. Verujem u pravednost, pronicljivost i nezavisnost Alksandra Vučića u donošenju odluka", rekao je za Tanjug ministar Vulin.

Tanjug je preneo i da je Vulin hitno napustio sednicu Skupštine Srbije.

Grozev navodi da je u pitanju Georgi Kleban (Georgy Viktorovich Kleban), kao i da je njegov identitet utvrdio uz pomoć alatke za upoređivanje lica "Microsoft Azure".

jel moguce ovim...
procitao sam u komentaru nekom da taj program nema veze sa uporedjivanjem lica

nije pocelo, odavno tonemo polagano u novu diktaturu, sa svim mogucim primerima prihvatanja nelogicnosti koje normalno slede uz to.

ili, sto bi reko drug Staljin:

Komunizam i mi tezimo tome da ukinemo drzavu, da napravimo drustvo gde ljudi mogu sami da odlucuju i zive, a to cemo da uradimo tako sto cemo da ojacamo diktaturu, sto je najjaca drzava. To radimo kako bi pripremili oslabljivanje drzave i diktature.