Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Iliti po recima Vucica:
Jaka Srbija, tj moja vlast, je potrebna kako bi narod ziveo slobodno, posto moramo da se zastitimo od stranih uticaja i Sorosa.
(nije stvarno reko to, al u principu to je to)
Srbima to logicno skroz. Ako te onaj porobi, nisi slobodan, ali ako te ovaj porobi onda jesi.
i to mozda i bude OK, kad bi ovaj i onaj bili razliciti, al oni nisu, nego saradjuju. onaj sto ga placa Soros jede govna kako je Soros sotona.
koriste neumece drustva da zivi samo.
bitno je uzeti u obzir da je bellingcat organizacija koja za cilj ima samo da razotrkriva ruse i njihove aktivnosti. u sustini oni samo prenose ono sto im recimo CIA da, a oni sami ne bi objavili da njih ili njihoe agente na terenu ne bi kompromitovali. onda oni ovo predstave kao plod neke njihove istrage.
video je vrv autentican.
procitao sam u komentaru nekom da taj program nema veze sa uporedjivanjem lica
Azure nije program vec cloud platforma, koja izmedju ostalog ima Face API servis koji sluzi za prepoznavanje lica
Mozes da isprobas koliko je precizan: https://aidemos.microsoft.com/face-recognition
Ej ljudi. KakVO yeah stanje na KosoVO? Ja sam chuo da omladina napushta yeahr nema posla? A zashto onda naseljavaju prostore Presheva, Vranja, pa sve do Nisha gde yeah bila stara Dardanija, albanska zemlja pre doseljavanja i okupaciyeah od strane srba?
ugini stetocino
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/svet/3797272/ubistvo-sulejmanija-novi-zemljotres-u-odnosima-iran-sad.html
куку
uvek mi srce zaigra kad vidim da je ova tema bampovana
nema iran cime da se sveti. bas nista nemaju, a da ih nece bas skupo kostati.
Ovu temu sam otvorio za ismevanje svetskih medija koji strah od većeg sukoba pretvaraju u bombastične naslove. Lično mislim da se ww3 NIKADA neće desiti jer niko nema muda, a i niko nema razlog, svi imamo smartfone da drkamo kurac na insta kurve i krov nad glavom kakav takav. Znači NIKAD.
Mada, znan sam po tome da grešim u prošlosti, pogotovu u izboru hrane oko novogodišnjih praznika. Ovo vam kucam sedeći na prilično hladnoj daski wc-a motela Predejane. Ne brinite, obložio sam papirom pa sam seo nisam nenormalan.
Iako je nov autoput zaobišao ovu instituciju, volim svratiti u Predejane... tu sam je upoznao... čeznuo.. voleo... ljubio... lepinju s kajmakom
Što sam stariji, postovi mi sve više liče na aforističara od 5 banki.
Hahah
sta se desava u iranu nisam nista upucen sem da su ubili generala
ubili su nekog generala
hoce li biti rata
nema rata bez generala
hahaha a najjaci je tramp preventivno smo ga ubili da ne bi bilo rata