Prijava

triforsujmo zajedno

evo nekih neoborivih dokaza da kijevska rusija nije kolevka rusije, freedom for ukraine

https://www.quora.com/Why-is-the-cradle-of-Russia-in-Ukraine

За све који желе да разумеју сукоб/рат/опсаду/... Доњецке и Луганске народне републике од стране укронациста. За делове филма који нису на српском имате превод у одељку captions.
https://www.youtube.com/watch?v=hTn16V2H_u8

почиње ал никако да почне јадни ови амери не зна се ко је глупљи прецедник или војници који нису ни за курац

осим ако шаљу неки блеквотер као што шаљу

Koga interesuje kako realno funkcionise americka vojska i koliko su neorganizovani nek pogleda (ako nije gledao) mini seriju "Generation Kill". PR Pentagona se svojevremeno u cudo stvorio da diskredituje lika po cijem romanu/putopisu je uradjena.

Brate Artur ne može da uđe u Blekwoter jebiga i onda sranje što ne možeš da uloviš sve legendarne životinje sa njim, fale ti legendarna puma, legendarni tatanka bizon i legendarna pronghorn antilopa, a i osim legendarnih životinja takođe ne može da lovi armadiloe, gila monstrume, kondore, pekari svinje i još neke koje se sve nalaze u Nju Ostinu, mora čekaš epilog pa da loviš sve to sa usrankom Marstonom. Baš bedara.

Brt dal se jebavas s lovom u RDR2.

Msm, ulovim i ja par legendarnih, al sad da uzimam onaj scent cover, pa razne bejtove, pa uzeo bih hunting igricu neku, jebe mi se

Do jaja je lov sta. I ja sam lovio sve te zivotinje, odem spakujem lepo puske, odecu, napravim kamp na planini i lovim

Na lov mi ode možda i najveći deo sati kad god igram LOL. Oduševljen sam biodiverzitetom u igri. Kad ubacili onog trappera mrtvog i svu onu odeću koju mož napravi i onda kao da imam listu za odstrel da mu prikupim resurse.
Ali bar nisam jedan od onih degena što pecaju sve legendarne pa čak i nelegendarne ribe. To je previše čak i za mene.

Meni jači lov na blago i lov na glave, obican lov me smori posle 40 minuta, ne mogu nadjem perfect zivotinjke s 3 zvezdice, a i kad ih nadjem, razbucam ih sačmom

Understandable have a great day. Lov na blago ima svoje momente, sećam se neke mape što te odvede u neku pećinu s nekim klaustofobičnim hodnicima, shit was cash.

Jebite se stavio sam opet da se skida i mora igram ispocetka da ne igram sa budjavim dzonom

Ma ipak su random encounteri zlato... i side missions. Imam osecaj da je mehanika lova mogla maaalcice bolje da bude ispeglana da ne bude smor na momente, ali prigovoriti nesto rdr2 moze samo neki baksuz