U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Запата Ne znam da li si trol, da li si neki četnik,balija il ustaša, da li ti treba pažnja, da li si libtard, da li si neko ko voli da bistri neku filozofiju ali svakako ti kažem zmiuga loma lagano
Zmiuga
Loma
Lagano
Ok mislim da sam pobedio u ovoj raspravi.
Запата ako ti je tako lakše da zaspiš dok sisaš majčino mleko nemam ništa protiv ni osobno
Hahahahahahah a batice sad shvatam da si neki sa jeftinijim ulaznicama, neću te dirati vise. Hahaj mleko majčino hahaj zovite doktora hahah
https://www.youtube.com/watch?v=dHx_X7hYgEQ
Запата ajd ajd pajki kasno je
MultiChipmunkED
https://www.youtube.com/watch?v=MUaL1FnotRQ&start_radio=1&list=RDMUaL1FnotRQ
Kakav blam od prozivanja,naucite od mene i 50 Centa kako se to radi,citajte kako smo se mi prozivali.
Победа комунизма 1945., односно недостатак национализма код Срба при крају и после Другог светског рата су узроци пропадања српског народа. Зато смо добили измишљене нације као што су Црногорци, БошњОООци, Македонци (бугаризовани Срби који трипују да су стари Грци), зато су нам Шиптари и отели КиМ. Зато и данас Србијом владају титогеријатрија (највећи проценат гласача на изборима) и њихова деца и унуци: југопаћеници, "грађани света" и слични нижи облици живота међу Србима.
А ти, Рево, просипај своје југословенство и измишљену бошњачку аутохтоност на неком другом месту, овде ти није место.
Ти си идиот. Национализам и шовинизам нису исто.
Да. Па шта?
Па шта? Моје демократско право је да будем фашиста, ако хоћу. Доста више са дискриминацијом фашиста од стране неолибералних бескичмењака! Правда за фашисте!
Hahaha
Iphone je bolji
Nije nego je samsung
Bmw je zakon
Jebo te zadnja vuca, audi je bogotac
Fender Stratocaster to su tipični nacionalistički izgovori i opravdanja, to jedno, drugo, za tvoju nepismenost nacionalizam u originalu iz francuskog jezika od kojeg je nastao pojam,znači egoizam naroda dok kod teologa znači narod dat od Boga, što se tiče banovanja to je tvoja slabost jer nisi u stanju da u svom šešeljoidnom mozgu prihvatiš kritiku tako da tu šuplju ne možeš pričati ni klincima na Dorćolu jer ćete, spravom, smatrati budalom. Zato ako ti se ne sviđa šta pišem, fino odlepršaš odavde .
Hahaha da odleprša brat došao na njihov sajt da im palamudi. Druze imas svoju verziju oni svoju i boli te kurac. Vidis da imaju problem sa eu, sa kosovom i jos ti dosao kao "a sto ste nacionalisti" hahah
Али тај термин шешељоидни је доказ да си обични лојави ženeijdjecaba глупандер који све што има везе са Србима изједначава са Шешељем.
Зато се ти изгуби одавде, ти си тај коме овде није место.
Vamo kod nas dodik postavlja zastavu rsa, ovi je nasi skidaju, igraju se capture the flag-a, ajde realno jel ima ludje zemlje jbt treba da si ponosan sto zivis ovdje haha
Pliduuu nema tu moja njihova, zna se ko su debili na svim stranama, a što se tiče srpskih nacionalista, moraće pojesti sva svoja zločinačka govna, a da ironija bude veća na to ih tjera najveći šešeljoidni jastreb Vučić , već je priznato Kosovo, a sada će priznati i genocid u Srebrenici, samo im pišem da im je bolje da se sami dozovu pameti nego da ih na to tjera Picousti zarad svojih interesa
Pliduuu ma lakataški brizonja zazire od Mektića samo tako, to sa zastavom mu je ono da se ohrabruje dok ga ovaj ne skemba na otvorenom