Prijava

Kad Srbin Hrvatu kaže brate, kad Slovenci piće plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju veće plate i sve to Bosanci shvate, biće opet SFRJ brate!

To je vise citat za retarde haha mater im jebem glupu

Ko na posao ide, na poslu i strada.

Da je lepota minut, ti bi bila sat vremena. Bednik, jebo.

Ovo zapravo nije lose. Koliko je vremenski trajao taj seks?

Da je lepota minut, ti bi bila sat vremena.

Meni se ovo sviđa. Mislim da može da prođe kao fora.

Voleo bih da mogu da je upotrebim ali devojka mi je trudna, nije etički

Mrzim sto nas truju non stop da “sreca nisu pare”. Pa sreca su pare jebem vam mater lazete nas neprestano, PARE = SRECA
MNOGO PARA = MNOGO SRECE
MNOGO PARA = NE IDEM NA BAUSTELU
MNOGO PARA = NE ZIVIM SA SVOJIMA
MNOGO PARA = NE VOZIM AUTO 20 GODINA STAR
MNOGO PARA = NE NOSIM STVARI IZ EL CE VAJKIKIJA
MNOGO PARA = NISAM SMRDLJIVI SIROTAN
MNOGO PARA = NE MORAM DA SE TESIM GLUPIM CITATIMA

To pricas samo jer nemas para, nisu pare po difoltu sreca ali ti daju vise mogucnosti da ugodis sebi na razne nacine, e ako to ne umes nego si retard dzabe sva kinta ovog sveta, nije sve tako crno belo jbg.

Маестро ♦
Voleo bih da mogu da je upotrebim ali devojka mi je trudna, nije etički

Čestitam! I upotrebi na devojci. Beba će manje da plače ako je majka u trudnoći zadovoljna.

gamby
To pricas samo jer nemas para, nisu pare po difoltu sreca ali ti daju vise mogucnosti da ugodis sebi na razne nacine, e ako to ne umes nego si retard dzabe sva kinta ovog sveta, nije sve tako crno belo jbg.

Suština!

Normalan i iole pametan čovek za pare sebi priušti zadovoljstvo poput nekog putovanja, što neće da piše na čelu ili što ne moze da se stavi na sto. Može čak i da kupi auto, ali će ga boleti kurac šta komšija misli.
Nekima je zadovoljstvo da na sto stave ključeve bembare i ajfon, i to će pružati zadovoljstvo dok ne pojede i drugu paštetu tog dana.

Pare kupuju zadovoljstva koja i te kako usreće, ali ne i konačnu sreću.

S tim što znam baš dosta ljudi s dobrim telefonom i kolima a da se hrane normalno hahahah
Brate kola i telefon nisu bogatstvo ste realni ljudi

Armin je jednom lepo rekao
Voleo bih da imam toliko para da ne moram da znam ni koji je dan ni datum ni koliko ima sati

Sad razmišljam i nisam pametan da l sam okružen skromnim ili normalnim ljudima a gotovo da ne znam da se iko napinje za nešto što ne može. Kad nemaš pare za more ne ideš na more jebeno ne zakucavaš se na kamatu ideš sledeće godine
Ima lik u Maloj moštanici za koga znam da ima Bentlija od 90 k a kuća od blata gotova da se preturi i to je to

ja ssm to postigao već, ne zato što imam previše novca već što je znam gde mi je dupe gde glava

Ali ovi sirotani sto se pale na more hahahah mislim volim i ja more ali sta sad, ako ti je more vrhunac zadovoljstva jbg sirotinja si poslednja, najnizi sloj, svako ko ima 300 evra moze u sutomore ili paraliju pogotovo nislije smrdljive, a da parkiras bmw novijeg godista, kljuceve i iphone x na sto jbg to ti treba 11k evra a ne 300 u tome je razlika plus sto zadovoljstvo mora traje 7-10 dana godisnje a ovo zadovoljstvo 365 dana godisnje. Razlika ogromna. Ali mora sirotinja da poleti odma sa krilaticom: nemam bmw ali imam dusu kao hljeb i letovanje u paraliji.

Boh parkira x5 a miki punta, ali zato je miki letovao u paraliji, jeo pastetu (za koju proziva vozace bmw-a) 7 dana, i dva girosa dodose, i leskovacki paradajz koji je poneo od kuce, jebanja nula, plaza sljunkovita, more prljavo. Ali jasno je ko je tu bolje prosao.

eh jbg, nije da me boli kurac za pisanije, ali osecam neku odgovornost da napisem

maestro (opet se ogradjujem ako nije trol, zna se da si ljuti troldzija), iz tvoga pisanja je meni jasno da imas manjak zivotnog iskustva i da uopste ne jebes. Ne kritikujem te, dodje sve to vremenom, pokusacu da objasnim

Ako uzmemo da ti je potreban produzetak kurca u vidu neke glomazne gvozdjurije iz razloga da bi jebao (pretpostavljam da nemas tu vrstu kompleksa da se kurcis pred muskarcima i komsijama), slaba ti je to racunica. Ako pricas o 30k evra za automobil, to je otprl 100 snosaja sa top pickama, to jest vrhunskom poslovnom pratnjom. Ako kazes necu kurve, ta sto formalno nije kurva, a jebala bi se sa tobom zbog auta jeste. Kurva.
Plus nema ganjas, trosis vreme, trazis, drkas kurac habas automobil i gorivo itd...
Pretpostavljam da ti ne treba auto da bi se zenio, ako mislis da se zenis autom i da u kucu dovodis onu koja se udaje za kola, onda si glup ko kurac i ignorisi sve napisano.

Zasto ti ovo pricam? Kad budes jebao masovno, divljacki, znaces i da ti Blejk Lavli dosadi posle nekih 2-3 meseca i postaje teret, a ne zadovoljstvo. Ona koja ti ne dosadi, nju zenis jbg, a takvu ne trazis autom vec na druge nacine. Ako se budes zenio autom, nece ti zaleci pa da je i ceo Belotic pod plastenicima.

Ali najgenijalniji je momenat u kom Maestro mesecima proziva ljude kako su sirotinja a on lovator, a mora da ide na bauštelu i uplaćuje kamikaza tikete ne bi li se iz raznih govana iskobeljao. Kasnije mu njegov biznis nije dobar, pa hoće pare preko jutjubovanja. Jutjubovanje je bilo jako blizu uspešnog starta, ali infantilna sujeta ne dozvoljava bilo kakvu kritiku. Tome sledi live slom, omekšavanje tradicionalno ciničnog publikuma, ali nije mogao Maestro da podnese prvi i valjda ne poslednji altruistički talas na sajtu. Kasnije, u naletu besa, simbolički i doslovno pokazuje šta misli o auditorijumu pružanjem kurca za koji je imao nadanja da će začepiti usta kritičarima, skepticima i zlobnicima svojom impozantnošću, ali se ispostavi na kraju da je i taj kurac, iako pristojnog kvantiteta, kvaliteta nedostojnog najgore zabiti. Stvarno ne znam brate šta je sledeće. Maestro, i dalje mislim da na tebe sajt loše utiče. Pokušavaš da nahraniš sujetu ovde, ali posle patrole će ti biti sve teže i teže, ako je ikad uopšte i moglo.

Boh parkira x5 a miki punta, ali zato je miki letovao u paraliji, jeo pastetu (za koju proziva vozace bmw-a) 7 dana, i dva girosa dodose, i leskovacki paradajz koji je poneo od kuce, jebanja nula, plaza sljunkovita, more prljavo. Ali jasno je ko je tu bolje prosao.

Ne, brate, nema to veze. Iskreno, besmisleno je s tobom išta pričati. Mislim da je tvoj problem što si odista glup. Ono, ne kad se s nekim pokačiš pa mu kažeš kao "E matori, al si glup", nego mislim da si ti jako blizu one disabled grupacije. Stvarno. Ni ja se nisam ubio od neke pameti, ali ipak mislim da nisam ugrožen koliko ti. Hteo sam jednom da ti izađem u susret, iako bi te bilo ko na mom mestu ovde uneredio kao pičku, ali sam bio jako pretenciozan pokušavajući da glumim nekog defektologa. Ja samo mogu da zamolim ljude ovde da budu koliko-toliko tolerantni prema tebi, ništa drugo. Svi se u životu napatimo malo, ali šta onaj gore tebi učini, jebo sam mu mater!