Takmičenje u BANOVANJU

1. Oh, vjesna vs zapata. Duel kola:D

Čuvaj se Zap, bićeš na podu i primićeš par udaraca.

2. Došao mi Zap kao kec na deset, inače ne bih.

3. OSTALO JE JOŠ MALO KREMENA U OVOM MOM STAROM UPALJAČU!

4. Ajmoo, još 02 sata i 45 minuta.

5. Čini mi se da si temu promašio, o lorde

6. Dje ng kup profe odgovaraj

7. @Kash

Evo sad za vikend, nisam zaboravio:)

8. Pitanje:
    Šta raditi sa autorima koji su se prijavili a nisu objavili?

Tj njihov količnik je nula.

Predlozi može sad.

9. Pa banovati, šta kurac...

10. https://vukajlija.com/pasce-krv/718692#comment_3174623
    da podsetim partizanku i ovog što mu je žena kurva da se teror nastavlja :)

11. Mislim da si promasio temu profe

12. Tebra, ne znam zašto insistiraš i dalje na propalim forama. Msm razumem da si i dalje u snazi uprkos godinama i da želiš to da pokažeš...al bzvz je, nije kul:)

I ok, žena mi je kurva i te munje, ali joj ne visi koža što je plus :)

13. @Prišt

Čim je stih mora da je neka stilska figura, recimo HIPERBOLA, METAFORA i sl. Možda i dopisem :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.