Takmičenje u BANOVANJU

1. tema je bila ONOMATOPEJA. javiće ti cokula koga da odbanuješ. moj favorit je PajkoNP ali videćemo.

2. Evo proverio sam, u prvom postu stoji da je onomatopeja tema, ali imas vremena valjda jos, napisi novu

3. E jbg ja nisam gledao 1.post, reko, bilo koja stilska...opušteno, Cokula je imao turbo pogon:)

4. Pišem novu, izvinjavam se Mladoj i hvala Prištevcu.

5. nema pisanja nove, kakvo je to izmišljanje pravila. "napiše se definicija" piše a ne "napiše se definicija pa još jedna ako čeljade vidi da se zajebalo".

6. nego, profe, daleko od toga da podrzavam bobiku, i ja smatram da pretjeruje, srecom nisam moderator pa da moram da se bakćem... što je čika drolja banovan, konkretno, što ti reko da pušiš kurac ili zbog ovog drugog?

7. Pa nek i on i zapata napisu novu ako zele. Ja nemam nista protiv.

8. Poslah ti novu:)

@Pani

Piše u razlogu bana.

9. Maestro i torazulu imate još 41 minut.

10. duboko si me razočarala partizanko. duboko.

11. nek pisu nove, nje to nuzno prednost jer ti ostaj emanje vremena da budu ocjenjene.

12. Vidiš kako zmaju ide matematika.

13. -----------------------------12:21----------------------------
    Kraj prvog kruga.
    Količinici ce se računati u subutu 22.12. u 12:00.
    Do tada možete, a ne morate napisati šta želite da stoji vašem protivniku u razlogu bana.
    Od tog trenutka autori koji ne budu banovani mogu izabrati autora sa kojim žele u drugi krug. Čim se uparite dobijate novu stilsku figuru i možete da pišete.

14. ma ti si samo figura prof vuče konce ovde

15. Kraljica? Kraljica srca tvog?

16. Jedini ko vuče konce ovde si ti, cenjeni Pani...ali od operacije prostate, šta ćeš :)

Pij puno tečnosti, uvin čaj, konkretno.

17. Dakle obijica mislite da sam pod uticajem ovog drugog... Mislim da sam mogla imati obećavajuću špijunsku karijeru.

Ajmo, predlozi šta da piše u razlogu bana?

18. Pani fejluje, a ti znaš da li si ili ne pod mojim uticajem:)

A razlog bana - pobednik duela nek određuje. Tako je satisfakcija pobede potpuna hahaha

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.