znao sam da ne treba da učestvujem. kada budete banovali hajlendera napišite "der ken bi onli uan" a za moj ban će već odlučitu taj koji bude bio sa mnom u drugom kolu.
odvukao te u svoju kaljugu partizanko, čistog obraza više ne možeš bit.
Šta treba da uradite?
Evo vam primer:
1. Autor npr Celt traba da napiše predlog bana za MP.
npr ovako:
Celt: Razlog bana za MP nek bude: "Izrazito dosadna i nepotrebna osoba na sajtu."
Onda ja to kopiram i stavim sebi u razlog bana.
2. Autor DD
Stavite autoru KK u razlog bana da ima buljave oči i strahovit zadah.
3. Autor KK
Prvo moraš da me pobediš. Njemu stavite da je ubraženi fićfirić.
Kapirate?
Toliko ste opčinjeni jedan drugim da ne čitate moje postave!
1. dozvoljeno mu je da ponovo piše definiciju - NEPOTIZAM
2. dao mi je minus jer nisam obrađivao slovensku antitezu (minus utuče na skor, nebitno je što je moj protivnik napisao veće sranje od mojeg, taj minus je mogao da odlučuje) NEPOTIZAM
3. banovala si bobiku jer je napisao da je profu žena kurva i da puši kurac dok sa druge strane nije banovan kašof iako je ponovio uvrede upućene mojoj ženi, nekoliko puta sam linkovao, neću više - NEPOTIZAM
Dali ima zabeležen slučaj na nekom od takmičenja da nisam dozvola nekom da zameni def ili da je ponovo piše. Znam za jedno u posterima gde je izvesni autor tri puta menjao. Jel i to bilo nepotizam?
2. dao mi je minus jer nisam obrađivao slovensku antitezu (minus utuče na skor, nebitno je što je moj protivnik napisao veće sranje od mojeg, taj minus je mogao da odlučuje) NEPOTIZAM
To više govori o sposobnosti da se isprati fabula gradnje nego o nepotizmu
3. banovala si bobiku jer je napisao da je profu žena kurva i da puši kurac dok sa druge strane nije banovan kašof iako je ponovio uvrede upućene mojoj ženi, nekoliko puta sam linkovao, neću više - NEPOTIZAM
Da li ona zna kako je naziviš? Mislim tvoja žena, da li zna kakav nadimak si joj dao?
ima još ali evo ono najosnovnije
Znam da me voliš i da je ova agresija u stvari tvoj pokušaj da razmrdaš sajt, I hvala ti na tome. Ali ja sam nežna žena. I uz to bukvalista. Tužna sam i često plačem kad niko to ne vidi.
Pa nisam videla, ne mogu da vidim. Po čitav dan tebi odgovaram na postove. Kad to ne radim, oči su mi zamagljene od suza. Ometaš me u obavljanju svog moderatorskog posla. Dekoncentrišeš me.
kashov stvarno si maloletan?
znao sam da ne treba da učestvujem. kada budete banovali hajlendera napišite "der ken bi onli uan" a za moj ban će već odlučitu taj koji bude bio sa mnom u drugom kolu.
odvukao te u svoju kaljugu partizanko, čistog obraza više ne možeš bit.
Daće Bog da i ti nekog u tvojim godinama odvedeš u kaljugu. U krevet, konkretno:)
gori nepotizam nego u džimijevo vreme. neka te sramota, partizanko, od ovog krpelja nisam bog zna šta ni očekivao ali ti?!?
Aman!
Šta treba da uradite?
Evo vam primer:
1. Autor npr Celt traba da napiše predlog bana za MP.
npr ovako:
Celt: Razlog bana za MP nek bude: "Izrazito dosadna i nepotrebna osoba na sajtu."
Onda ja to kopiram i stavim sebi u razlog bana.
2. Autor DD
Stavite autoru KK u razlog bana da ima buljave oči i strahovit zadah.
3. Autor KK
Prvo moraš da me pobediš. Njemu stavite da je ubraženi fićfirić.
Kapirate?
Toliko ste opčinjeni jedan drugim da ne čitate moje postave!
ima još ali evo ono najosnovnije
Alo ja imam definiciju cekaj jos 5 min
https://vukajlija.com/forum/teme/74067-takmicenje-u-banovanju?strana=19#post_3952689
Ja bih samo da ostavim ovo ovde i da napomenem da sam i dalje maloletan, pa vi radite šta hoćete <3
Meni je ovo lično jezivo, nzm za vas
Šta ima on moja mudašca da pominje
hahahaha ja te hrabrim a ti meni da mi je žena koza? pa je li to lepo?
Banujte ovog predatora molim vas
Dali ima zabeležen slučaj na nekom od takmičenja da nisam dozvola nekom da zameni def ili da je ponovo piše. Znam za jedno u posterima gde je izvesni autor tri puta menjao. Jel i to bilo nepotizam?
To više govori o sposobnosti da se isprati fabula gradnje nego o nepotizmu
Da li ona zna kako je naziviš? Mislim tvoja žena, da li zna kakav nadimak si joj dao?
Znam da me voliš i da je ova agresija u stvari tvoj pokušaj da razmrdaš sajt, I hvala ti na tome. Ali ja sam nežna žena. I uz to bukvalista. Tužna sam i često plačem kad niko to ne vidi.
ej, vidiš šta opet piše kašof?
zajebavate li vi mene?
Jel ima vajfaj u zatvoru predatore
Zbog ovakvih situacija želim da budem moderator
Pa nisam videla, ne mogu da vidim. Po čitav dan tebi odgovaram na postove. Kad to ne radim, oči su mi zamagljene od suza. Ometaš me u obavljanju svog moderatorskog posla. Dekoncentrišeš me.
kashov stvarno si maloletan?
Imaš moj glas ako hoćeš da iskoreniš pedofiliju na sajtu
Da stvarno sam maloletan
Zbog ovakvih situacija želim da budem moderator
Kako bi ti ovo rešio?
umodujte ga pa saznajte