Takmičenje u BANOVANJU

1. Meni nije problem, ja sam tu jer sam osjetila zov Lordova.

2. Nema potrebe za takvim izrazavanjem

3. Ja sam se setio u pola jedanaest da treba da napisem definiciju i nisam mogao da nadjem ono dugme "napisi definicju". Onda me odnela cjesta i jebiga...
    Banovati me ili sta god.

4. Osecam neprijateljski vajb od tebe vesna

5. Posle posvećene definicije?

6. Pa mislio sam da ti napises defku o meni ja o tebi i to je to

7. Obrisah ipak defku malo izrazava nepostovanje ka zenama a to je veliki no no danas

8. Kao torozuluov protivnik kazem da se banuje na nula dana uz ovu posvetu

9. Krivo mi je sto nisam bio tu da prihvatim izazov agilnog evo ako moze ja ga izazivam sada

10. ShteffNk, može
    Joe R, da li to znaci da nas napuštaš?
    Ps, mislim da ostaje neparan broj autora za drugi krug, pa ću te spojiti sa agilnim. (AKO prođe)

Molim autore koji biti banovani da budu u pripravnosti jer ih u drugom krugu čeka iznenađenje.

11. Ko će u drugo kolo versus mene?

12. daj nam malo više slobode u odabiru teme, možda neko napiše nešto fino ovog puta.

13. E ljudi. Malo sam vas ispremestala na prvom postu. Zbog ovih koji nisu napisali, napisali kasno, napisali pa obrisali. Pa ako vam je ok taj raspored aminujte. Ako nije da većem kao sto je bilo.
    Oglasite se. I vas glas bice usvojen.

U drugom krugu bice više slobode.

A ja cu polako da racunam kolicnike. Ako je ok?

14. Pravi dječiji rukopis:D

15. želem da mome protivnjaku razlog bana bude prerana ejakulacija u predjelu majke

16. U drugi krug idu: rif, panonaro, stef, kbo, remac, agilni, multi, svesna.

Što se tiče mene i celta. Smatram da je njegova definicija ipak bolja. Te ću se po završetku takmičenja povući na 24h u periodu koji on odabere. Zbog lakseg praćena banovacu svoj dupli, a sa originala se neću prijavljivati.
    On moze da bira šta ce da piše u razlogu bana. Samo da potvrdi da je ovo ok i da ide u drugi krug.
    Celt, čekam da se javiš.
    Prof treba da odbanuje nekoga po rifovoj želji.
    A ostalima ban startuje sutra ujutru, dok ispišete šta da stoji u razlogu bana.
    Pozzz.

17. Aj budite kulturni. Nema majki, zena i dece. Malo kreativnosti.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.