Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
there can be only one - ipak sam se borio protiv gorštaka
ćaleta ?
Prerana ejakulacija skroz dovoljno.
sada zvučiš kao prava žena , neka bude razlog bana otvorena prijetnja čerečenjem i prerana ejakulacija u pokušaju istog...
evo kbo i ja sl. kolo?
rat titana , željka protiv govedarice, sviće pod zastavom srpske ..... dučić protiv kočića
SPETAKL DESETLJEĆA
SAVEZ ZA POBEJDE PROTIV SNSD-A
IVANIĆ PROTIV DODIKA
CRVENI PROTIV PLAVIH
IZVORNI SRBI PROTIV KRAJIŠKIH IZBJEGLICA
OSTATAK RS-A PROTIV BANJALUJE
JEDINI SRPSKI NOBELOVAC PROTIV BANJALUČKIH CURICA
DA LI JE DUH IVE ANDRIĆA PREŠAO U MLADOG COKULIĆA I PODARIO MU DAR PISANJA DA PORAZI KBO-A
JEDNO JE SIGURNO, BUREK JE SAMO SA MESOM A BAJA MALI KNINDŽA JE NAJJAČI PJEVAČ
KO IZGUBI NE RODILA MU NI NJIVO NI ŠLJIVO I SVE MU SE OSUŠILO ŽIVO, ŠTO SADIO NIŠTA NE RODIO EJ DUŠMANE PROKLETO TI BILO
ОТПОЗДРАВЉАЈУ РОКЕРИ С МОРАВУ, КОКИЦЕ САМ СПРЕМИО ТАКО ДА САМО РОЦКАЈТЕ
Ovo takmicenje je GOVNO.
Prvo sam promenio 6 parova pre pocetka i u samom toku. Druga stvar ja imam 24 plusa 14 minusa, vesna ima 19 pluseva 9 minusa. Znaci gol razlika 10 i jednom i drugom. Na kraju ja imam neki koefocijent 1,7 a ona 2,2. Kojom kurcevom matematikom?
Degenka glupa
Da ne pominjem koliko je sama tema preglupa i ograničena. A ti vesna ako me banuješ, znaj da ću ti nabiti ovo malo kurca u tu tvoju veliku pičku. I neće biti onomatopeje nikakve.
НЕ ДАЈТЕ ДА НАС ЗАВАДЕ БРАЋО НЕ УЧЕСТВУЈТЕ У ОВОМ ГЕНОЦИДУ
KFOR
Pa podijele se dva broja
Zasto ne branis mladu damu od napada ovog nasilnika?
Nogometni klub Štef:
Pa ako je nesto plus i minus to moze samo da se sabira i oduzima nema tu deljenja. Sta sad treba, gol razlika u fudbalu da racuna tako da se podeli broj datih i primljenih golova?
Škudeto:
To sve zapad diktira da desetkuje iovako tanke redove vukajlijasa mamu im vatikansku
ОВАЈ ПУТ НИЈЕ ВАТИКАН ОВАЈ ПУТ СУ ПОНОВО ГЕРМАНИ
Šta ti je, Maestro?
Dont tač vjesnu maestro.
Ako se neko ne pobije zbog ovog takmicenja, bicu grdno razocaran
ЕХ ЦОКУЛО... НЕШТО БИХ ТИ РЕКАО АЛИ НЕМАМ СРЦА, СУВИШЕ ТЕ ВОЛИМ ДА БИХ ТЕ ПОВРЕДИО
КО БУДЕ ДИРАО ЦОКУЛУ НЕКА ЗНА ДА ЋЕ ГА УЗЈАХАТИ БОБ РОЦК