Takmičenje u BANOVANJU

1. Ne, ova tvoja teleća faca je kritična.. znaš to i ti.. loše se vadiš, čika Buljo

2. Осмијех значи телећа фаца? Аха, нисам ни то знао, специјалче, хвала.

3. Глуп си ко сто кураца не оглашавај се више. Ето кад те дилан јебени подржава куд ћеш већи доказ.

4. Pederuša, drečava patika i šuškavac.. kakvo odsustvo ukusa, Bože kakva seljačina

5. Ти причаш о укусу? ХАХА. Па погледај се јеботе, највећи ужитак у животу ти је напушавање модова. А најинтелигентнија прозивка “пушите курац модови хахахх”.

6. jbt sunce moze li bar jedna tema bez debilnog spema

7. A tvoje izgleda ne vidiš.. vrtiš tri ista retardirana izraza u krug i ponavljaš se ko pokvaren gramofon.. jebeni čekaoničari, da je ostala granica za forum, juče bi vi prismrdeli ovde.. ovaj talas izbeglica iz daunovnice je oborio kvalitet foruma za 300%

8. Vrbokrupaski zmaje, mogao bi i ti da odjebeš lagano sa ovim tvojim zemljakom.. podjednako ne doprinosite

9. Не треба више од три ријечи да се опише твоје цјелокупно ништавно постојање. А да је остала граница за форум тебе хвала богу не би било. Немаш ни дваес поена јебених што је и потпуно објективно довољно према твојим “креативним” способностима. Ал јебига ево изгледа да се квалитет форума повећава писањем “чика буља хахахах” и “модови пушите га”. Иш ретардињосу

10. Takmičenje je neplanirano već krenulo banovima. Idemo dalje:)

11. Pa što nejednaki banovi kad su srali jednako

12. Ovo ništa ne rješava. Isteći će im banovi i onda se vrate i opet isto. Ja sam u pvt pokusao Bolji da objasnim da se ne raspravlja, jer je ovaj vidno bolji u prozivanju, samo zatrpava forum i popije ban. Nije me poslusao i jbg

13. Nebitno ban, ali zašto jednom duplo više nego drugom

14. Ah kad bih se ja više slušao i pitao, isplovili bi mi iz ovih voda očaja kojim plovimo..

15. Jer se čika bulja postavio kao zaštitnik moderatora pa mu malo progledali kroz prste.

16. jer je ovaj vidno bolji u prozivanju

AHAHAH aj nemoj i ti zajebavati, prozivke su predebilne i s jedne i s druge strane, razlika je samo sto se boljo potpaljuje na ovakve stvari, a ovaj fejk bob rok/macak u cizmama/fifti sent/milion drugih profila je sve vrijeme u daun modu i namjerno pokusava da proziva sto vise ljudi

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.