Протести у БГ

1. Od politike u ovoj rupi od drzave najmanje secer mozes da dobije u najgorem slucaju pravo u sanduk od muke da uskocis...

2. Tronožac, dobra analiza mene. Ti si Yoda.

3. Ma pricaj o Star Warsu i slicno,sta te boli kurac da se prilagodjavas sto to nekome ide na kurac,ne vredjas nikoga time.

4. Više sam naučio o životu iz GoT i Star Wars nego tipa iz neke izdrkane knjige o Obrenovićima i kurčevom Đorđu Genčiću

5. Nacionalizam - dark side of the force.

6. Evo ja ne znam nista o starwarsu osim chewbace (neki cupavi yeti koliko se sjecam) ali zato GoT znam strasno dobro. A imam djevojku, skolujem se, izlazim, pustam pjesake na pjesackom, ostavljam baksis u restoranima..

STOP PREDRASUDAMA PREMA PRATIOCIMA GOT-A

7. ma sta se primas plidu, sto neko ranije rece, ljudi se loze na star wars od 70 i neke, na got su poceli kasnije doduse, svakako i jedno i drugo ima milione razlicitih fanova sirom svijeta, samo teske debilcine mogu da osudjuju nekog na osnovu toga, a da pritom budu smrtno ozbiljni

8. Mali Mujo je Kvaj-gon Džin

9. o star warsu jebenom u svoja 4 zida pricajte boli me kurac, ovo prvo nije tema za to, a drugo, da ne ispadne da sam neki antispem smarac, glup je spem, mislim ta fora uzmes neku knjigu/film/seriju i uporedjujes ko je koji lik u stvarnom zivotu je malo 2011.

AL SVAKOM SVOJE MILO MOJE

10. al i dalje stoji da je vecina omladine u nekom anime/lol/meme/superherojskom fazonu, troma i nesposobna za bilo kakvu raspravu osim one ko je jaci betmen ili supermen, stavovi su im kurac o bilo kojoj temi

imam jednog sestrica od 16 godina, lik ne moze da se snadje u realnom vremenu i prostoru, igra onu dotu lol sta vec po ceo dan, dodjem u posetu on ne skida one slusalice, dere se tamo u mikrofon, bukvalno ce da prica sa tobom samo ako spomenes nesto vezano za igrice, svi kao proci ce ga to, a to pricaju vec 8 godina

i kako ti sad da ocekujes da on zna bilo sta o politici, protestu ili bilo cemu
    ja sam bre vec sa 4,5 godina znao ko je sloba, ko je vuk, djindjic, tudjman, gledao isvestaje sa ratista i utisak nedelje na studiu b xd

11. Ako vi koji hocete da dodjete umesto ovih planirate da zabranjujete filmove, knjige, igre i diskusiju o njima bolje nemoj ni da dolazite plz

12. velika je razlika izmedju klinaca nolajfera koji se loze na crtane i igrice, i ljudi koji vole sci-fi filmove i serije. naravno, oni zaludjenici su zaludjenici, i njih imas u svakoj sferi zivota i uglavnom su nesposobni bez obzira na sta se loze. ali to da li neko voli neki film ili seriju ne govori apsolutno nista o toj osobi. i okarakterisati sve koji gledaju sci-fi kao "nesposobne" ili bilo sta, je jednako debilno kao npr okarakterisati sve koji slusaju rep kao klosare, jer eto jebiga imas dosta klosara koji slusaju rep.

13. hahah jebeno me vucicevic podsetio na palpatina jer sam gledao star wars fazon 2009. godine i sad dolaze pametni vukajlijasi da analiziraju mrs jebem vas u usta

14. Ne stavljaj u isti kos nas koji gledamo GoT i nolajfere. To je kao nebo i zemlja.

A to sto si znao za Slobu i citao izvjestaje sa ratista sa svojih 5 godina te dovelo daleko u picku materinu, blejis na vuki kenjas kako treba ovo ono, i na kraju suma sumaum, imas u 28 godina vise sijedih nego sto cemo mi u 60im

15. ljudi koji gledaju got su susta suprotnost nolajfera, oni degeni sto im treba sve sazvakati jer ne mogu da zapamte 3 lika razlicita, cak su promenili nazive iz knjiga jer zvuce SLICNO da se ne bi publikica zbunila
    to sto nisu nolajferi ne znaci da nisu glupi kao kurac

16. I da, znao si kurac moj ko je sloba, tudjman alija i ostali zlocinci nego si pomno slusao sta ti tvoji roditelji plasiraju, klasicnu propagandu. Sloba heroj zastitnik naroda, tudjman zlocinac i sl. U to si vrijeme trebao da znas koje je boje koji teletabis, ali klasicno balkanski nadoji dijete mrznjom a crtice ko jebe

17. glupane­
    ljudi koji gledaju got su susta suprotnost nolajfera, oni degeni sto im treba sve sazvakati jer ne mogu da zapamte 3 lika razlicita, cak su promenili nazive iz knjiga jer zvuce SLICNO da se ne bi publikica zbunila
    to sto nisu nolajferi ne znaci da nisu glupi kao kurac

18. got nisam spomenuo nigde, milosevic je oduvek bio negativac u mojoj kuci, imam veci broj sedih vlasi u 30-toj i boli me kurac, blejim na vukajliji ponekad iz navike, ne zabranjujem nikome nista, ne mislim da ako volis neku seriju ili film to govori o tebi kao osobi, ovo za 5 godina i utisak nedelje je vise sprdnja bila al ajde, je l ima jos sta

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.