Протести у БГ

1. Iskreno, pre bi mi sam Vučić bio neka vrsta Palpatina.

Manimupulativan, ide na kartu kako je on jadan, maltretiran, mučen, ne zaustavlja se dok potpuno ne uništi protivnika, dok ga ne iskoreni, zbog preogromnog podsvesnog straha od istog i od samog poraza, ego preogroman, navija za zvezd... aha da ovoga nema u starvorsu

Vučićević bi pre bio neko ono Nute Gunray govno ili tako neko

2. Vučićević je Poggle the Lesser

3. Vučićević bi pre bio neko ono Nute Gunray govno ili tako neko

AHAHAHAH a realno

4. A gašić je general grievous

5. Kakvi kurcevi protesti kad brdo ljudi zaludjeno star worsom, animeom, dotom i kurcima. Ne mogu konverzaciju da vode a ne proteste.

6. Kako ne moze? Ako vide ljudi politicara treba da mu kazu aj mrs kuci picka ti materina bezobrazna

haha pa mozda je bilo takvih komentara sta znam, djilas npr. nije dosao ovaj put, prosli put je bio

ustvari, bilo je napusavanja jankovica od strane baneta trifunovica da je prevarant, dbovac itd. pa se lik povukao iz politike ovih dana

Kakvi kurcevi protesti kad brdo ljudi zaludjeno star worsom, animeom, dotom i kurcima. Ne mogu konverzaciju da vode a ne proteste.

ovo

jebena meme generacija

7. boska kapiram da niko ne sme da napusava kurcem haha

8. Kakvi kurcevi protesti kad brdo ljudi zaludjeno star worsom, animeom, dotom i kurcima. Ne mogu konverzaciju da vode a ne proteste.

Vise ljudi znam koji nisu ni culi za to sto si nabrojao, a glupi su ko kurac i/ili psihicki propali i nesposobni da bilo sta racionalno razmatraju. Usrani u mozak od nemastine, ispiranja mozga na TV i ocajnih medjuljudskih odnosa. Ti sto se oblace u darta vejdera kad je premijera nekog novog star vorsa ili sto drkaju kurac na naslikanu devojcicu u mangama su psihicki kilimandzaro za 80 posto populacije.

9. psihicki kilimandzaro marko bulat

10. Ja sam mislio na ove ovde na temi koji odose na star wors ili sta li je vec to

A i na vecinu omladine.

11. Ej aj da smislimo za svakog u današnjoj političkoj klimi Srbije ko je iz Star Warsa
    Ahah Slobo pokojni je Darth Plagueis

12. Hahaha Jeremić je padme

13. razmisljanja jednog zapate

1. bacam neke price
    2. neko kaze da pisem gluposti i da spemujem ili smaram
    3. forsiram tu pricu jos jace da ispadne da sam ljuto trolovao sve vreme i da me boli kurac sta drugi misle

14. da je narod ovde normalan vucic,palma i ostali ne bi mogli ni da sanjaju da budu lideri.a vucic se drka, on je dokazao da moze uvek da ima podrsku vecine iako ta vecina nema leba da jede.i ko onda njega da smeni i zbog cega

15. kakva danasnja omladina i star wars kad je 77' izasao

16. i ko je govorio o zaludjenosti to sto znam ko je jebeni palpatin ne znaci da imam dart vejder kostim u ormaru

17. hahahaha palma jebeni, zastrasuje me pomisao da taj covek ima sta oce a da sam ja na dobrom putu da budem propalica

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.