Протести у БГ

1. Hahah delpiero ti si stvarno sampion, kako te ne mrzi da smaras ovoliko, ko pokvarena ploca si

2. Mislim šteta što mu je neko rekao na ovo, alo upašće nam i pobacaće nas na ulicu ne puštaj to u medije
    https://video.twimg.com/ext_tw_video/1098333685689040896/pu/vid/640x360/pSJZRLoev5Ur-WsK.mp4?tag=6

Dete jadno cepa rakčina, oni ga ne ostavljaju na miru, čuj ovu jel ga voliš jel da?

3. Delpiero glupanderu nema prijateljstva medju drzavama vec samo koristi, a zapad nam je pomogao da skinemo milosevica, skinucemo i ovog kilavca pitanje dana samo

4. Jeziv klip bombi, dokle ide njihova bolest uopste, jezivi mentalni sklopovi

5. Zaista trenutno imam to šizofreno cepanje vezano za Kosovo, koliko bih se smorio da ovaj bandit nešto potpiše, toliko bi mi sa druge strane bio vrhunski cinizam da baš on to uradi i usere se usta svim kvazipatriotama, radikalima, vacićima, vulinima, zvezdasrbija i sličnoj marvi...

6. pa što to radiš budalo sebi u životu, ne treba ti takav luksuz...

7. Ne znam otkad se to poklapaju naši i američki interesi, mora da sam bio u hibernaciji par vekova, ZLIKO

8. Pa eto delpiero vredjas nekome zenu i dete, samo govori koliko si psihicki bolestan i skenjan

9. Pa glupsone razmisli zasto su nas ameri bombardovali i zasto su nam pomogli petog oktobra

10. Posto si glup ko kurac dacu ti hint: slobodan milosevic

11. Debilu jedan... Ima da glasam Vučića doživotno, i svi na koje mogu da utičem, to ti potpisujem

12. A simpatican je bob rock da se ne zajebavamo, zivne forum kad dodje i ove neke izraze kad krene bacat haha

13. I onda dodje onaj deki ciganin i kaze rusio si slobu, e jebem ti zivot

14. Ili ovo Nurdor izdao saoštenje, dakle udruženje roditelja dece obolele od raka, rekli ljudi lepo nemojte te kampanje, deci je slab imunitet izbegavajte i evo vidi

https://i.imgur.com/Hp9dT3q.jpg

haha pa sve ti jebem, čuj kozu koga zanima vaše saopštenje, pa jok svi nek pocrkaju da ti dobiješ svojih 30.000 imaju li ti ljudi ogledalo nije mi jasno

15. A simpatican je bob rock da se ne zajebavamo, zivne forum kad dodje i ove neke izraze kad krene bacat haha

šteta što neće dugo, hahaa

16. Slobodan je bio poslednji srpski predsednik... nije dao da rasprodate državu, držao i čuvao koliko je i dokle mogao... i sve što je pred odlazak rekao, sve se jebeno obistinilo... pa ko je onda bio patriota tu, ajde uključi malo tu dinaroidnu kržljavu gangliju

17. Kako je jeziv ovaj klip sa ovim malim oboljelim od raka, pa jel realno da ovo neko koristi u politicke svrhe

18. Bombaš, kad se vratiš iz tog kirgistana, imaš zakazanu ferku samnom... 1 na 1

19. Inače ovaj lik objavljuje napredne botove iz svih gradova, provalili im u bazu

https://twitter.com/XudRobin

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.