U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Da idem predvođen onima kojima sam psovao mater lopovsku pre 2012te, ne ne ne
Zamišljam malog Bob Roka kako čeka Vojvodu iz Haga umazan od eurokrema
Pa zeli on, hrabar je kad treba da se demolira centar grada, da ga mobilises i das mu pusku, poceo bi da stenje i cvili
Hahah jebeno, ne treba ti bolji pokazatelj nečije inteligencije od glasanja za Šešelja
Zamisljam ga u onim drecavim er maks patikama kako mase zastavom dok vojvotkinja prica
Napušiš mi se ti kurca malo, znaš majmune... onda kad su postavili onaj šiptarski spomenik teroristima u Preševu sam hteo da idem s drugovima da ga razbijemo maljevima, to su muda majku ti jebem idiotsku, svima vama što dajete podršku žutim govnima koja su dovela Srbiju do prosjačkog štapa... ti ćeš da mi lažeš da sam patriota pa za tebe sam Bog bubašvabo jedna ružna
Hteo si ali nisi jer si bezmudas samo sistis po internetu kako treba
dovoljno je sto gledam komentare po portalima gde ljudi pisu kako su srecni jer imaju minimalac i 800 glasova podrske za takav komentar od strane budnih botova jeza me uhvati ne treba ti drugaciji razlog od vlasti koja ovakve manipulacije radi da protestujes, vrlo sociopatsko ponasanje, i da nista ne bude od protesta nece mi biti zao jer sam bar jednu besanu noc zadao kurvinom sinu
Selo kod Smedereva čeka Šešelja
Tresu se njima gace glupane, pa seta 20-30 hiljada ljudi u bgu, a isto toliko po ns, kg, nisu, to lako moze da preraste u revoluciju samo da nas neko mocan sa strane podrzi malo, da nam da vetar u ledja
Samo je poenta da stane na žulj Amerima i gotova priča, već su se istrčali par puta preko ambasadora, mislim da odbrojava poslednje dane
To bombas, iz tvojih usta u bozje usi
mislim greši dosta, srlja iz greške u grešku, kao da ga namerno savetuju natraške, a ovi toaletoidi su toliko degutantni da mu prave daleko veću štetu nego korist, pitanje da li je i to slučajno... ima tu već dogovora kojekakvih iza kulisa
Nisam jer su ga uklonili brzo... inače bi otišli, sve je bilo spremljeno, torbe, maljevi, muda
A ovo sad nema više nikakvog smisla... više verujem Vučiću kad me laže u oči, nego vama kad mi servirate bajke o promenama... nemate ni program jebeno, izvodite neke ZOE na binu, hahah sve Srbende na vašem čelu... glupanderi iz kruga dvojke što transferišu prisutnima blamčugu znojavu... i pitate se što vam protesti ne uspevaju, pa naravno da ne uspevaju kad je ulica pročitala koja ste prevara i ne želi da vam da podršku
hahah da brate one spotove sto je pravio za djilasa i jeremica je kao neko tapsanje izmedju snsovaca sve ce biti dobro pametniji smo mi a normalna osoba ne moze da ne oseti transfer na ono
A ko nije verovao Šešelju dok se nije debeli govnar vratio iz Haga, de mi nađi tog čoveka sečem ti kurac odma
jebala ti ulica mater glupu vise ne presipaj proliv s one teme ovde
Aha, a ameri su nam prijatelji, govnaš, izvini nisam ispratio dobro taj deo, ako može fusnota neka
Glupanderi iz kruga dvojke, a šeta sto gradova jebeno, hahahah
Bonbe, smiri bratančeta da ga ne oplavim dandarama