Sevaste, sine moj što kaže Šojić ošamućeni. Dve godine u Nemačkoj su ti ozbiljno počele škoditi percepciji realnosti. Inat nije nikakva tipična srpska osobina, to je jedna od univerzalnih ljudskih osobina. I jako loša
Lepo je to što priznaješ, samo pazi da ne zalutaš i mentalno među studente. Stroga diskriminacija, kapiraš, studiraš da bi obezbedio sebi bolji posao, ništa više, ne razmišljaj kao student, znači razdvoj profesiju od percepcije realnosti i istine
Imate izborne rezultate od pre bukvalno dve nedelje. Svaku nedoumicu u vezi sa time treba razjasniti pendrekom po bubrezima. Šta, dakle, nije jasno, da čujem
Vrlo je tesko biti subjektivan, ja kapiram da sam od vecine automatski diskvalifikovan da govorim o tome jer navijam za suparnicki klub, ali ja vam tvrdim da ce stavljanje tog rugla na svoje mesto biti prvi znak ozdravljenja Srbije. Ja razumem da mnogi to ne kapiraju i ne razumeju, ali to je tako.
ja kapiram da sam od vecine automatski diskvalifikovan
pa da, pametni ljudi su uvek bili neshvaceni od vecine. ne mogu to ljudi da kapiraju i razumeju, to je jednostavno tako, tesko im je, neobrazovani su. jednostavno glupi su da te razumeju.
pazite, zadnji put kad je zvezda osvojila ligu sampiona, odmah nakon toga je poceo rat.
99' je isto zvezda osvojila duplu krunu i odmah smo bombardovani.
bukvalno, to je ta pozitivna strana srpskog inata, kad neces da odstupis od necega, makar bila i sitnica poput blejanja na klupi, makar ti bilo zadnje
Sevaste, sine moj što kaže Šojić ošamućeni. Dve godine u Nemačkoj su ti ozbiljno počele škoditi percepciji realnosti. Inat nije nikakva tipična srpska osobina, to je jedna od univerzalnih ljudskih osobina. I jako loša
nisam ja u njemackoj dve godine, ne znam odakle ti to
Pominjo si Dojčland Bundesrepublik Džrmani nešto ranije pa sam istripovo, scuza ragazzino
ma jesam u njemackoj haha, al nisam dve godine, manje od godinu dana sam tamo
Pošalješ li majci bar 300 maraka mesečno
Kad bi vratili marku i sklonili Merkel. Koje bi to karanje Evrope bilo auuu sine
ma ja sam studencko govno, srecni su sto se sam izdrzavam da ne moraju jos i oni meni iz srbije za nemacku da salju
Lepo je to što priznaješ, samo pazi da ne zalutaš i mentalno među studente. Stroga diskriminacija, kapiraš, studiraš da bi obezbedio sebi bolji posao, ništa više, ne razmišljaj kao student, znači razdvoj profesiju od percepcije realnosti i istine
Žao mi što pre 18 godina ne upisah Kamenicu samo da i ja pendrečim jednog anti 5g aktivistu uh
Žao mi je što te nije ćale od neke klinke usrao od batina
Haha realno skroz
Imate izborne rezultate od pre bukvalno dve nedelje. Svaku nedoumicu u vezi sa time treba razjasniti pendrekom po bubrezima. Šta, dakle, nije jasno, da čujem
pozdravite gospodju mamu
bombi, jel cemo rezultate ustanka suditi po broju zvezdinih titula u buducnosti?
Vrlo je tesko biti subjektivan, ja kapiram da sam od vecine automatski diskvalifikovan da govorim o tome jer navijam za suparnicki klub, ali ja vam tvrdim da ce stavljanje tog rugla na svoje mesto biti prvi znak ozdravljenja Srbije. Ja razumem da mnogi to ne kapiraju i ne razumeju, ali to je tako.
pa da, pametni ljudi su uvek bili neshvaceni od vecine. ne mogu to ljudi da kapiraju i razumeju, to je jednostavno tako, tesko im je, neobrazovani su. jednostavno glupi su da te razumeju.
pogotovo ovi sto nisu iz sapca
pazite, zadnji put kad je zvezda osvojila ligu sampiona, odmah nakon toga je poceo rat.
99' je isto zvezda osvojila duplu krunu i odmah smo bombardovani.
pametnom dosta.
Ako Čeda dobije ministarstvo, znaću da je ova država konačno krenula pravim putem