Протести у БГ

1. Heatin' up the atmosphere
    youtube.com/watch?v=0P5dO8TptQQ

2. Eo i u Sapcu malo nereda, razmontirali sns, razlupali izloge sta li vec .

3. Butik je ubedljivo najrizičniji tip lokala za držati ovde

4. Maksimilijan Morel
    Eo i u Sapcu malo nereda, razmontirali sns, razlupali izloge sta li vec .

u Sapcu jedino to i moze da se razvali, ostalo je Art Deko. U Niše more random.

5. samo komentarisite na forumu mamu vam jebem inertnu

6. pola ljudi ovde zivi u inostranstvu, eru, al kapiram te, veruj mi da ni meni nije prijatno da mi drugari salju slike s ulice, a ja blejim u krevetu u berlinu

uz vas smo

7. Ljuto je, dobilo se mnogo batina, brda ljudi je povredjeno. Dakle, ovo nisu oni protesti od pre godinu dve, ovo je ozbiljnija prica ali i dalje je malo ljudi na ulici da bi se nesto znacajnije dogodilo + nema nikakve organizacije. U prvim redovima do murije su njihovi ljudi, navlace riot da se izlozi i onda murija uzima stvar. Ima i onih koji dolaze zbog riba da muvaju i bacaju spike. Nece se nista promeniti ali ide jace, sve vise besa se skupilo, mnogo vise mrznje nego ranije.

8. a ovi sto nisu njihovi ljudi, kakvo je raspolozenje u pogledu ideja i zahteva, tj. jel sarenoliko ideoloski i jel postoji neki osecaj jedinstva, ili ne mogu da se gledaju ocima liberali i desnicari ko po obicaju

posto sam cuo da je bila neka tuca izmedju demonstranata, al ne znam dal je to dezinformacija

9. Eru Ilúvatar
    samo komentarisite na forumu mamu vam jebem inertnu

Pa mozda bih i radio nesto vise od komentarisanja da ne moram da radim ceo jebeni dan, da bih mogao da nadoknadim gubitke prouzrokovane koronama, vucicima i ostalim sranjima. Eo sad zavrsio sa poslom. A da zapucam iz Sapca za Bg sad, ne verujem da bi imalo svrhe.

10. A reci mi bi Bombi, imas li kakvih insajderskih informacija o kandidovanju Zelenovica za predsednika u sledecem mandatu? Posto sam ja cuo od lika koji je u stranci da bi se to sigurno desilo da je dobio Sabac na ovim izborima.

11. Sarenilo, uglavnom omladina. Svi desnicari mi izgledaju kao njihovi huligani i rezim, ostali su koherentniji, neki centar/levica, obicni studenti i ljudi iz zgrade.

12. dobio je sergej preko glave od strane protestanata
    i djilas je prebijen kaisevima

13. i ne mogu da vam opisem koliko sam srecan zbog toga a sve me trenutno pece od suzavca

14. a jel se zna tacno ko ih je prebio, prica se da je levijatan, a njih je tesko svrstati u demonstrante

15. ma kakav levijatan bre to su sns ekspozitura prilagodjena za kuckare
    prebio ih je neko kome je dokurcilo vise da ih gleda kako se usupkavaju u svaki protest

16. https://www.youtube.com/watch?v=Y4uQh_c-gTE

evo vidim i tadica oterali, samo je sergej malo opicen pa se vraca ponovo, ne odustaje

17. nisam za to da im se otvaraju glave, al treba im reci da nisu pozeljni, sta se trpaju

18. dobio je sergej preko glave od strane protestanata
    i djilas je prebijen kaisevima

Da li stvarno misliš da su oni koji protestuju to uradili? Delovalo mi je u poslednje vreme da si (postao) pametniji, al' jok. I ona ćuška Jeremiću od juče je, potvrđeno je, došla od nekog lika iz neke službe (nije Levijatan, al' dođe mu na slično), mrzi me da tražim sad, iskopaj na mrežama sam ko je u pitanju, imenom i prezimenom.

Ovako to tačno ide, čini mi se da je Skočimiš i pomenuo Makiš negde na prethodnim stranama.

https://damjanpavlica.wordpress.com/2020/07/08/tehnika-preuzimanja-protesta/

EDIT: Da dodam, večeras je početak agresivnog ponašanja "protestanata" počeo sinhronizovano u minut u NS i Bg.

19. Nisam mogo ni da sanjam da će me ovoliko pozitivno oduševiti sopstveni narod, SVE IT OTERAJTE SVEEE AAAAAA

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.