U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
kako ide u korist vlasti da djilas i sergej budu namrskani sa protesta ne kapiram
Znam :(
E hvala ti Agi na ovome to me je baš zanimalo
"Ubacili specijalce na protest"- Jesu tebra i? Kazi mi samo sta ce biti kad policajac dodje kuci i vidi komsiju ispred zgrade sa ranama po glavi. Pa drugi dan, pa treci pa 15ti? Jel ce 16ti dan da uzme.pendrek ili ce da se zapita? Pa kad mu cerka/sin dodju kuci i kazu da je 10 njihovih drugara prebijeno? Pa kad ga pita: Tata zasto to radite? Ove tehnike postoje zadnjih 50 godina, nista novo. Problem je kad narodu stvarno dokurci, onda ide Causesku metoda. Kad prvi pandur baci stit i pendrek i stane uz narod, pa drugi pa ostali. Tad je problem tebra, a ove igrice sa.specijalcima su smesne.Jedan se zandarm danas lomio da se prikljuci narodu, ostavio je pendrek i stit i pricao sa nekim pederom. Odustao je od ideje, ali svakako ideja postoji. Poz za DB sto cita i ostale
Protesti nemaju ni vođe ni konkretne zahtjeve, odlično tlo da ljudima dosade ako se prvih par dana nešto ne desi. Je li izazivanje nereda samo taktika da se ogadi ideja bilo kakvih budućih okupljanja? Zna li neko koliko makar približno procenata podrške mogu imati Đilas i SzS?
A drugo, ne trebaju specijalci da izbacuju politicare sa protesta hahahahahahah, pa nije proslo godinu dana od pakta sa narodom, pa.protesti posle toga, jesmo mi zaborvni samo.ne toliko. Bukvalno ja da vidim Tadica nasisao bih ga kurcem odmah mrs kuci stoko. Bilo je 10 protesta u poslednje 3 godine, opozicija se pokazala, ovo je.narodni ustanak i zato.mrs.kuci i tadic i jeremic i.djilas i sergej i radulovic i svi redom mrs mrs mrs
Ledeni, atmosfera je do jaja
Samo treba raširiti velike zastave Srbije i mirno se okupljati, nema potrebe za nasiljem i treba apsolutno na sva usta omalovažavati sve javne medijske servise da narodu uđe u uši postepeno da ne čita, ne gleda, ne sluša jer sve lažu. Takođe neke nalepnice tipa fotošopirana slika Vučića i Xi Jinpinga kako se ljube i ispod njih krvave pare ili tako neki fazon da se utemelji u kolektivnoj svesti ko je pravi neprijatelj.
agilni ne lupetaj
najbolje da djilas prica u megafon kao i prosle 2 godine
Vecina ce uzeti pendrek i 16. dana. Okej, ja sam levicar i ne volim pandure i nisam objektivan, al ajde razmislite: sta treba da prodjes da bi uopste postao pandur (ne racunamo saobracajnu policiju i tako to, mada ni oni nisu nevinasca). Kroz koju tacno obuku? I kako rezonuju panduri generalno? Ne kazem, siguran sam da ima izuzetaka i casnih ljudi i moze se desiti da neki i baci pendrek kao onaj lik u Crnoj Gori. Ali to je manjina. Videli ste svi one snimke gde deset pandura sutira lika na zemlji u trku, cisto da se upisu. Ne treba ih idealizovati i pricati kako su oni deo naroda - nisu dok su u uniformi. Ko god odluci da je skine i ode kuci (ne mora ni da se prikljuci protestima), bice pozdravljen i niko ga nece ni preko pogledati. Ali dok su u uniformi njihova jedina uloga je da stite vlast, valjda oko toga nema dileme.
Problem je sto cak i kad bi neki znacajniji deo njih skinuo uniformu, nasla bi vlast druge batinase. Jedini nacin da ljudi pred sobom nemaju pandure koji ih lemaju je da im neko na poziciji moci da naredbu da ne izlaze, iz bilo kojih razloga. Ili da kriticna masa bude takva da moze da ih razoruza, al za to je potrebno bar 100k, a ne 20k ljudi.
I jos nesto: cesto se dovode panduri iz drugih gradova, ne nuzno zbog toga sto u Beogradu nema dovoljno pandura, vec upravo zato sto se ljudi ne znaju i pandurima je ipak lakse da lemaju nekog napaljenog studenta koji im citav zivot vice da su seljaci iz unutrasnjosti (jos ako ih pogodi kamenom u glavu, tim pre).
A ovo oko politicara na protestu se slazem sa Eruom, mada ne mislim da bi ih trebalo tuci po glavi, kakvi god da su. A oko primene fizicke sile na protestima, to je isto zajebana stvar. Ako bude nasilja - najebace ljudi, poginuce neko, a vrlo moguce da ce biti nasilno i uguseno. A ako nema nasilja, mozes da setas ko budala kolko hoces, to su zadnje dve godine pokazale.
Protest bez nasilja je go kurac, gubljenje vremena
2/3 njuški sa protesta kod mene izazivaju gađenje: od antivakcinaša do Zavetnika i ostalih kuraca, ali moraju i oni da se računaju, bilo ko ko može da baci kamen ili da dobije preko pičke sad vredi. Kao i 5. oktobra, apsolutno sve opcije moraju da stanu na jednu stranu jer je sad najbitnije pokazati Pizdoustom koliko ima onih protiv njega. Dok god idu protiv vlasti, i jebeni Boško i ljigavi Jeremić su saveznici, da ne kažem naši. Ovo je jedini mogući način da se nešto uradi, makar to bilo urađeno uz pomoć sinergije Mladena Obradovića i Predraga Azdejkovića.
Svaka čast mudonjama koji su vraćali suzavac na muriju, sad me ni ne zanima kakvi su im svetonazori. A što se RTS-a tiče, sad mi malo krivo što ih NATO nije sravnio sa zemljom.
Ne seri bre masovni protest bez nasilja sa jasnom porukom i sloganom je najbolje rešenje, ne može niko da izvrne poruku, ne može niko da te bije jer ti prvi nikog ne napadaš i jedino što mogu je da nastavljaju da se eksponiraju sa ovim "Makiška škola" sranjem koje je provaljeno već prvog dana, zar stvarno misliš da će im uspeti svaki put ako smo mi dobro informisani i organizovani, ništa više od toga. Policija gubi kredibilitet svakim novim angažmanom, neće se plaćati porez ako se ovo nastavi, a sad nema stajanja predaleko se otišlo da bi se stalo
Hahahahaha!
Slogan: "Sve smo snimili" bi sasvim solidno odradio poso
Hahahahaha
Ne treba nam ništa usmereno protiv govnara, treba nam pažnja srpskog naroda, svako ko ima internet može da ode i pogleda srbin info ili bilo koji drugi direktan prenos i sve će mu biti jasno
O kojim protestima pricamo ovde? O protestima protiv poskupljenja lososa u Rejkjaviku?