bio veceras ali nisam se zadrzavao. ne mogu da delim isti prostor sa desnicarima i oj kosovo kosovo pesmicama. danas su oni vodili glavnu rec. tenzija se osecala sve vreme. batice huligani, navijaci, ovi sto su u talu sa murijom, imaju svi duge pantalone, crne kackete, solid majice i uvek su u grupi od dvoje, troje. vide se iz aviona, po nacinu hoda vec jasno. na kraju ovo jos i nije lose, bolje od sedenja svakako, medjutim, ljudi manje nego prethodnih dana osetno.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nogo pisa po N1 eno ga
Blokirati sledece:
1. Gazelu
2. Ibarsku
3. Drinsku
i to je to otprl
marinika je dobra picka realno
blokirali autoput u NS
Marinika ima 45 godina, ali dobro se drzhi.
63 padobranska odbila da izadje na narod u Nishe, putevi poceli blokade, sutra iz cele Srbije idu u BG... lepo je krenulo
N1 polako postaje takva masivna govnurda da je to za pricu,
СПАСИ СРБИЈУ И УБИ СЕЕЕЕ
ТАДИЋУУУУ
БОРИСЕЕЕЕ
youtube.com/watch?v=OV2V2EprSLE
Dobro j3 bombi, izvini ako sam ti poremetio drustveni mir. Budi sasvim siguran da ti nikome na forumu nisi nimalo iritantan
opa
Bio sam oh otpisao. dovoljna i mala grupica da izazove reakciju policije i pokrene spiralu nasilja.
bice nesto.
Velja Nevolja najpretraživaniji pojam ovog meseca u regionu severne Srbije šalim se
Bombaš u potrazi za ručkom ovih dana, ukinuta im porcija čorbe od kore krompira
youtube.com/watch?v=CMSpTf05GBc
Glavni grad Srbije Podgorica biće
Nije moje dete brnaba hahahahahahahahaha
N1 je gori od Blica, ovo je strasno kakva su to govna
Sastanak sa Lukašenkom
Kaem ja CNN izrodio, sotona može samo sotonu da rađa
https://www.youtube.com/watch?v=L5X9dKj-ESE
Bolje Vučićeva diktatura nego vaša demokratija
Jebeš mu mater... 21-og sam glasao za Vučića... Treba ostati dosledan, bar u nečemu.
bio veceras ali nisam se zadrzavao. ne mogu da delim isti prostor sa desnicarima i oj kosovo kosovo pesmicama. danas su oni vodili glavnu rec. tenzija se osecala sve vreme. batice huligani, navijaci, ovi sto su u talu sa murijom, imaju svi duge pantalone, crne kackete, solid majice i uvek su u grupi od dvoje, troje. vide se iz aviona, po nacinu hoda vec jasno. na kraju ovo jos i nije lose, bolje od sedenja svakako, medjutim, ljudi manje nego prethodnih dana osetno.