Протести у БГ

1. Blokirati sledece:
    1. Gazelu
    2. Ibarsku
    3. Drinsku

i to je to otprl

2. marinika je dobra picka realno
    blokirali autoput u NS

3. Marinika ima 45 godina, ali dobro se drzhi.

4. 63 padobranska odbila da izadje na narod u Nishe, putevi poceli blokade, sutra iz cele Srbije idu u BG... lepo je krenulo

5. N1 polako postaje takva masivna govnurda da je to za pricu,

6. СПАСИ СРБИЈУ И УБИ СЕЕЕЕ
    ТАДИЋУУУУ
    БОРИСЕЕЕЕ
    youtube.com/watch?v=OV2V2EprSLE

7. Dobro j3 bombi, izvini ako sam ti poremetio drustveni mir. Budi sasvim siguran da ti nikome na forumu nisi nimalo iritantan

8. opa

Bio sam oh otpisao. dovoljna i mala grupica da izazove reakciju policije i pokrene spiralu nasilja.
    bice nesto.

9. Velja Nevolja najpretraživaniji pojam ovog meseca u regionu severne Srbije šalim se

10. Bombaš u potrazi za ručkom ovih dana, ukinuta im porcija čorbe od kore krompira
    youtube.com/watch?v=CMSpTf05GBc

11. Glavni grad Srbije Podgorica biće

12. Nije moje dete brnaba hahahahahahahahaha

13. N1 je gori od Blica, ovo je strasno kakva su to govna

14. Sastanak sa Lukašenkom

15. Kaem ja CNN izrodio, sotona može samo sotonu da rađa

16. Bolje Vučićeva diktatura nego vaša demokratija

17. Jebeš mu mater... 21-og sam glasao za Vučića... Treba ostati dosledan, bar u nečemu.

18. bio veceras ali nisam se zadrzavao. ne mogu da delim isti prostor sa desnicarima i oj kosovo kosovo pesmicama. danas su oni vodili glavnu rec. tenzija se osecala sve vreme. batice huligani, navijaci, ovi sto su u talu sa murijom, imaju svi duge pantalone, crne kackete, solid majice i uvek su u grupi od dvoje, troje. vide se iz aviona, po nacinu hoda vec jasno. na kraju ovo jos i nije lose, bolje od sedenja svakako, medjutim, ljudi manje nego prethodnih dana osetno.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.