Протести у БГ

1. Ja samo ne razumem tu retardiranost okupljanja svakog dana na istom mestu, na mestu gde svako veče glumci izvode identičnu predstavu, a posle predstave su velike šanse da publika dobije batine.

2. https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/286833/rebicu-da-li-jos-pises-ono-sto-ti-drugi-govore-pismo-skolske-drugarice-.html

Haha evo još jedne sa Novog Zelanda ma ko im je ta Džasinda nemoj sad da odem da je tucam u čmar, ozb mi se penje na kurac.

3. Očigledno, što su dalje od Srbije, to više kenjaju.

4. Agilni, izjava ti je ka' u Njegosa. Ne zajebavam.

5. - рокање, свадбе, крштења, матуре, годишњице матуре, до зоре раде клубови, сплавови, бајрам шериф мубарек ослун под шатрама, окрећу се прасићи, јагњићи, мангале, мангале, полупана омладина на ексерима се топи и зноји једна по другима, до зоре рааааде клуууубовииии држе их мојии друууговиии

- људи, молим вас, имамо много више оболелих, размишљамо о увођењу полицијског часа.

- ААААРГХХ диктатура... знамо шта је решење! демонстрације хиљаде људи окупљање сваки дан да се тискамо док не буде барем више десетина мртвих дневно ааааа како су могли избори аааа

- 800 новозаражених дневно, нема места у пољској болници а не на инфективној.

- КРИЗНИ ШТАБ НЕ ЗНА ШТА РАДИ

6. krizni štab je reako da te klubovi mogu raditi, genije. lagali da je sve u redu da bi se mogli odrzati kradju na izborima.

7. Ja samo ne razumem tu retardiranost okupljanja svakog dana na istom mestu, na mestu gde svako veče glumci izvode identičnu predstavu, a posle predstave su velike šanse da publika dobije batine.

https://www.youtube.com/watch?v=ihKSHT7gIBY

8. krizn štab je reako da te kluovi mogu raditi, genije. lagali da je sve u redu da bi se mogli odrzati kradju na izborima.

па било је стабилизовано све. и слажем се да се скувала статистика мало да би могли да се орже избори.

9. Davide jebo te Vesić u šupak zadavio se sendvičem

10. Dečko, tražiš batine. Kad ti budem upao tamo u centralu, krećem odmah sa vrata da te kovem u glavu, dok te ne sateram do zida, pa ćeš tek onda da vidiš koliko će skupo da te košta ovo provociranje, zapamti šta sam ti obećao. Kad tad. Kunem ti se

11. ТАКО ЈЕ НИЈЕ ОВАЈ НАРОД НИШТА КРИВ

А КАМО ЛИ ПОЛУПАНА ОМЛАДИНА

МАНГАЛЕ МАНГАЛЕ

12. Davidovo dupe belongs to me.

13. ко стратимире шта је централа, онај бар на дорћолу?

иначе, сад им ово само даје толико муниције да нападну све како ће изазвати епидемиолошку катастрофу која, на жалост, сада већ делује неминовно, смеши нам се бергамо леџит. ови ће скинути због ових протеста сву одговорност са себе што ће тек онда бити трагично.

кад се буде за 10 дана појавио на телевизији и кењао опет целом народу како смо стока, видећете.

14. Ma nije tebi upućeno, Davide, ti si dobar, kulturan momak

15. и слажем се да се скувала статистика мало да би могли да се орже избори.

pa šta ti onda nije jasno? ovo je bio okidač ne računajući ostale prste u oko koje su gurali narodu. ne samo vezano za koronu.

16. јасно ми је како ми није јасно све то.

смета ми што се игрнорише чињеница да се по београду претходних викенада оргијало као да се завршио трећи светски рат. што се игрнорише чињеница да се доле много јако прослављао бајрам, што се игнорише да је диљем србије било јако рокање (које разумем наравно био затворен народ месецима), и све се сваљује на изборе и на `неспособност` професорке дарије или шта већ.

17. и онда, колко год и разумем и поштујем и верујем да многи демонстранти имају дубоко оправдан разлог за бунт и незадовољство, ипак, неодговорно стварамо сада буквално потенцијалну епидемиолошку катаклизму.

18. јел истина да се синоћ ормзао и појавио младен обрадовић? хахахахаха

19. Ko je organizovao izbore?

Ko je dopusto Djovakov turnir?

Ko je dozvolio derbi i finale kupa sa publikom?

Na kraju ko je reko mogu mature, svadbe, pičke materine?

Na kraju ko je slavio sa trubačima pa se pola pozaražavali?

Da, nardo se jeste ponašao neodgovorno, ali vlast je usrala motku kolosalno u poredjenju s tim.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.