Протести у БГ

1. Sve u svemu, bilo kako bilo, svakako da oni to nisu uradili iz tih dobrih namera tipa čekamo da oslabi kurac palac, nego su hteli da stvore preveliku paniku oko virusa, što su i uradili, da bi se potom pred izbore stvorila slika o tome kako nas je predsednik svojim svesrdnim zalaganjem spasio. Čoveku je cela akcija oko virusa bila predizborna kampanja.

+1

A što se tiče naroda, opravdano se bunio protiv celodnevnog zatvaranja jer je jebiga besmisleno to raditi, a ne uraditi apsolutno jebeno ništa pored toga. Druga stvar, radili su sve kako je bilo propisano od strane vlasti, nemoš očekivati od celokupnog naroda neku naročito visoku svest o tome kako treba svi da se ponašamo.

+2

Za izbore nisu skrivali statistiku malo brt hahah, bukvalno je matematički dokazano da naš grafik sa umrlima pred izbore nije moguć, 10 dana zaredom je umirao jedan dan jedan pa drugi dan nijedan čovek. Zakuvana je baš mnogo i pre izbora, a krenuli su da je zakuvavaju baš mnogo i posle izbora, a kamoli sad kad su krenuli protesti. A to koliko je postepeno otvarano sve možeš da okačiš mačku o rep, jasna je bila slika koju šalje vlast o opasnosti od daljeg širenja zaraze.

nije samo umrlih, zarazene su razvlacili nedelju dana pred izbore, svaki dan 91-95 ravno. da ne predje 100.
    a realno je da je prvi put kad je udarilo u 90, raslo, 100, pa 120, pa 150, i onda doslo na onih 200 kolko je bilo 2 dana posle izbora. magicno.

2. I svi smo znali da ce tako biti jos kad je pocela pandemija... Dal ima ikoga normalnog u Srbiji ko nije znao da ce manipulisati brojevima...

3. https://ibb.co/YcswP9Z

ocigledno je da su brojke fiksirane cak 3 nedelje pre izbora. ne moze onako da izgleda.

4. David totalno ona glava kao dobro nije vučić savršen ali kakva je opozicija on je još i dobar

5. ili je bilo vise nego sto su pricali ili je bilo manje, da bi bilo sta od ovog imalo smisla, a ne verujem da su prijavljivali vise nego sto jeste.

6. I zvuci mi kao neko ko gleda miroljuba petrovića nesarkasticno sa ovim polupana omladina orgija

7. a za umrle, posto za njih malo teze moze da se laze, mi se cini da sad dodaju po 2-3 svakog dana, od onih sto umirali pre izbora, pa je naduvanije. nema imena i prezimena brojka, pa najverovatnije to rade. kad protesti, onda 5-6 dodaju.
    to ce verovatno brzo da spadne, kad statisticki "istrose" ove sto nagomilali pre izbora

8. rekose mi ljudi tso znaju onog klinca sto protestuje da su mu dali mito da se precuti o tome da mu je cale umro od korone i da ce mu dati da ga sahrane pred ljudima, u suprotnom ce morati sam da ga sahrani bez prisustva ljudi jer zabrana okupljanja na snazi i to i zato je izrevoltiran bio
    ne znam koliko je ovo istina meni je tako preneto

9. Nikola Sandulovic
    tSpod6rgn Shsrhlorsed
    POŠTOVANI GRADJANI SRBIJE !
    MISLIM DA JE VREME DA ZNATE ZBOG ČEGA JE ZAPRAVO OVAJ CEO HAOS NA ULICAMA BEOGRADA....I ZBOG KOGA!

Malo je ljudi upoznato sa činjenicom da su Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić u ozbiljnom sukobu koji traje već duži vremenski period.Razlog je prevashodno novac i iživljavanje Aleksandra Vučića prema Stefanoviću još od davnih dana.
    Njih dvojica su trenutno podeljeni podrškom dve različite Države koje su tražile i od jednog i od drugog obostrano hapšenje.Obostrano raspeće !
    Nebojša Stefanović je odavno van kontrole Aleksandra Vučića i trenutno drži čvrsto skoro ceo policijski aparat i značajan deo navijačkih grupa.Ima ozbiljnu silu sa kojom može i hoće da se suprostavi svom bivšem gazdi Aleksandru Vučiću.
    Organizovani kriminalci i navijači koje drži Aleksandar Vučić su ti koji fizički napadaju sve lidere opozicije,biju gradjane po ulicama predstavljajući se kao policija, i napadaju kamenicama i flašama policiju koja čuva objekte.
    Aleksandar Vučić ima za cilj da sa svojim kriminalcima obesmisli proteste i izazove reakciju policije kako bi tako prikazao Nebojšu Stefanovića kao ministra koga treba smeniti jer je prekoračio svoja ovlašćenja...možda tada i uhapsiti.
    Svi smo već postali svesni da je policijsku uniformu obuklo više kriminalaca i ljudi sa strane, otuda takva brutalnost i kriminalno ponašanje "policije" na terenu. To je u režiji Aleksandra Vučića, Nebojša Stefanović nema ništa sa tim.
    Sa druge strane, svestan zamke koju mu je Aleksandar Vučić priredio, Nebojša Stefanović brutalno udara po onim navijačkim grupama za koje zna da su pod Vučićevom komandom.Na taj način ide slika u Svet da je Aleksandar Vučić izdao takvu direktivu i da je veći diktatot od Slobodana Miloševića.
    Sve u svemu, dok se dojučerašnji veoma bliski partneri u trgovini oružjem i deobi nezakonitog novca bore za prevlast, slobodu i INO poene i podršku, STRADA NEVINI NAROD NA ULICAMA BEOGRADA !
    Ovo je njihov lični sukob i borba!
    Molim vas, gradjani Srbije da ne nasedate više na njihovu bolesnu konstrukciju gde ste VI NAJVEĆE ŽRTVE !
    Niti jedan od njih dvojice nije spreman da ide u svojoj borbi protiv drugog do kraja, već će pokazivati svoje mišiće nad VAMA da bi se na kraju ponovo dogovorili i preživeli svoj politički pad ! Sada se samo pozicioniraju da bi mogli bolje da pregovaraju izmedju sebe.Najprljavija moguća igra je u toku, naivni moj narode ..
    JA ĆU TI LIČNO VEROVATI NEBOJŠA STEFANOVIĆU, I PODRŽATI TE POSLE SVEGA JAVNO, UKOLIKO UHAPSIŠ ALEKSANDRA VUČIĆA, A IMAŠ ITEKAKO PUNO OPRAVDANIH RAZLOGA ZA TO! TAKO ĆE TE PODRŽATI I CEO SRPSKI NAROD I OPROSTITI ONO ŠTO SI DO SADA UČINIO !
    Hteo si ALEKSANDRE VUČIĆU da me uvučeš u tvoju prljavu igru koju sprovodiš na ulici sa tvojim kriminalcima, eto ti sada istina u lice da cela Srbija zna šta se tačno dogadja.
    Obećao sam ti bio prvu krivinu i pravi način borbe sa tobom...ali sada po mojim pravilima, mojim informacijama i sa mojim mozgom.Evo ti sada tvoja prljava lopta u tvoje dvorište OLOŠU !

сваким сатом све више теорија. данас сам од масона превучен преко шпијунског рата, издаје русије, непризнавања косова, антифа и чега све не до овога.

10. napusi se kurca debilcino

11. Pa istina je to za razvlačenje krivulje, al potpunim zatvaranjem krivulja se ne razvlači nego se pomera početak.

није ако је већ заражен неки број људи. а и не зна се колики.

Čoveku je cela akcija oko virusa bila predizborna kampanja.

па наравно да јесте јбт. мсм коме није.

12. HITNO OBAVESTENJE NARODU SRBIJE neka vidi ceo svet kako se to radi, neka krene sloboda za ceo svet od nas
    ""pricaj" srpski da te CEO SVET RAZUME" ako me razumete sta ovim hocu da kazem
    Saopstenje!
    Jedan od komentara koji kruži po in box FB mreži u SRB:
    Vreme pregovora je prošlo.
    Počelo je vraćanje vlasti narodu.
    Ovo je poziv na opštu građansku neposlušnost,
    jer je to naša građanska dužnost.
    Stoga:
    1. od ponedeljka 13. Jula građani Beograda će od 12h početi šestočasovno blokiranje saobraćajnica na Slaviji, na Brankovom mostu na strani Novog Beograda, Gazeli kod Sava Centra, Terazijskom tunelu, a građani u ostalim delovima Srbije će izvršiti blokadu prilaza autoputevima i većih lokalnih saobraćajnica (ulaza i izlaza iz gradova). Paralisaćemo zemlju kao što su i oni nama onemogućili da se krećemo;
    2. od utorka 14.jula svi zaposleni, svi sindikati i sva udruženja Srbije koja su na strani naroda da stupe u štrajk. Svi koji su primorani da rade zbog prirode posla i neophodnosti društvu da stave crni povez oko nadlaktice u znak žalosti za Srbijom. Vlasti će biti prepuštene svojim nesposobnim kadrovima;
    3. od srede 15. jula građani podižu svoju štednju iz banaka čime će se oboriti kreditni rejting ove vlasti i pokazati bahatim bankarima da moraju uvesti prihvatljivu kamatu na štednju. Građani više neće trošiti pare sem u radnjama i prodavnicama koja postave oznaku SLOBODNA SRBIJA na vratima, kao znak da ne podržavaju ovu vlast. Da vlasti shvate da više ni dinara neće videti u svojim lopovskim organizacijama i kompanijama, kao i da će sami odužiti dugove koje su nagomilali;
    4. od četvrtka 16. jula građani Srbije će u miru blokirati ulaze svih zgrada opštinskih veća od 10h – ako mi ne možemo ući u naš narodni dom da održimo zasedanje 53% naroda, neće se ni njihovo zasedanje održati;
    5. u petak 17. jula građani Srbije će se u redu i tišini okupiti na trgovima svojih gradova u 20h i ćutanjem odati zadnji pozdrav svim bolesnim vladarima i lažnim carevima. Tišinom koja će biti glasnija od bilo kakve njihove laži.
    Jer, kad suza i reči više nema, nastane zatišje.
    Taj petak će Srbija videti pravi glas naroda, bez ucena i prisile, videće hrabre i slobodne stanovnike u punom broju.
    Morate da vidite kakva je Srbija bez nas.
    Mi želimo da vidite gde ćete živeti ako ne ispoštujete volju naroda.
    Jer znate šta dolazi posle zatišja.
    Ovo nije upozorenje.
    Ovo je obećanje.
    Ovo je bes naroda.
    Mi ne zaboravljamo.
    Mi ne opraštamo.
    Očekujte nas.

хахахаха а даааај брате шта је ово, анонимуси из 2011?

13. veceras upad u skupstinu kvota 1.1

14. veceras upad u skupstinu kvota 1.1

na osnovu cega predvidjas to, da cujemo analizu

15. brt juce su PRIVODILI ljude u skupstinu

16. koja je poenta kad su obesmislili vec upad u skupstinu, vec je jednom uradjeno i koji je znacaj ponovnog upada

17. ova vlast je vec dokazala koliko je kriminalna, preti nam crnogorski scenario, ovog pickoustog monstruma nece pustiti niz vodu jos dugo

18. ova vlast je vec dokazala koliko je kriminalna, preti nam crnogorski scenario, ovog pickoustog monstruma nece pustiti niz vodu jos dugo

ja mislim da se sada lome koplja oko toga dal ce da ga puste niz vodu ili ne, zato me malo cudi sto je ova vest o onlajn konferencijama sa siptarima i evropljanima malo gurnuta u stranu

moja procena je da od toga sta ce biti na tom sranju zavisi umnogome sudbina srbije, ne samo u pogledu toga dal cemo priznati kosovo ili ne, vec i u pogledu toga kakav ce stav zapad zauzeti prema vucicu i srbiji generalno

vrlo je komplikovana i nepredvidiva situacija, moj instinkt mi kaze da bi vucic hteo da potpise, al da su mu potrebne garancije da ga zapad nece pustiti niz vodu kad potpise i potrebno mu je jos nesto da izadje pred narod da ne kaze da ga je potpiso za dzabe

a ovima je strpljenje na izmaku i ne mogu ocima da ga vide, a s druge strane ne ide im u prilog ni da se opet napravi sranje na balkanu

19. sve u svemu, ne bih sasvim iskljucio jos jedan etnicki sukob na balkanu u doglednoj buducnosti

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.