Протести у БГ

1. nemoj uopšte da imaš iluziju, ako misliš da amere briga za demokratiju, njima je samo bitno da mogu da imaju svoje poslušnike u zemljama pod okupacijom. sloba je uveo kapitalizam u jugoslaviju na mala vrata, ali nije bio spreman da pristane na sve sto se ocekivalo od njega. od 2000. do sad apsolutno svaka vlast bespogovorno slusa zapad, samo se razlikuju nijanse u tehnikama odrzavanja vlasti. vuciceva klika se odrzava guseci svaki disonantni glas na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, u novinama, sto pre svega ima najvise uticaja na staru populaciju koja se redje informise preko interneta, a koja i jeste primarno sns-ovsko glasacko telo...

2. Vuk to si od mene prepisao

3. vrlo je komplikovana i nepredvidiva situacija, moj instinkt mi kaze da bi vucic hteo da potpise, al da su mu potrebne garancije da ga zapad nece pustiti niz vodu kad potpise i potrebno mu je jos nesto da izadje pred narod da ne kaze da ga je potpiso za dzabe

Da potpiše bilo kakvu predaju kosova izbio bi bukvalno gradjanski rat
    Ovo u prethodnih par dana bi bilo ništa naspram neredaa da potpiše kosovo

4. tebra, sta je bilo kad je potpisao Briselski sporazum? tad je de facto predao vlast na Kosovu i nije bilo nista. zasto mislis da bi sad bilo drugacije?

5. С обзиром да на овим протестима има свакоразних захтева од свакоразних организација пррпоручујем прецеднику пјесму од Лудог Коња - Такни ме такни

6. bukvalno se ceka povod da sve plane, ja bih na njegovom mestu bio veoma oprezan sta radim... dogorelo

7. Novo žarište koronavirusa u Srbiji je Šabac. Ovaj grad broji najviše novih slučajeva nakon Beograda.

8. vodi se bioloski rat protiv Sapca, ali izdrzacemo

9. Poznajem bukvalno 10+ ljudi trenutno zarazenih koronom u Sapcu tako da je ovo istina

10. bukvalno se ceka povod da sve plane, ja bih na njegovom mestu bio veoma oprezan sta radim... dogorelo

upravo ovo sto kaze bombas, 2013. bes naroda ipak nije bio toliki koliki je danas, iako je i tada bio znacajan

ja mislim da bi sve planulo da potpise kosovo, ali to bi bio vise povod, kap koja preliva casu, nego pravi uzrok nereda

uzrok je sistematsko tucanje u mozak ovog naroda vec decenijama

11. Pa gde je video lol??? U naslovu stoji VIDEO

12. Bio je video, dva Sapcanina na respiratorima diskutuju o uticaju ekspresionizma na evropsku kulturu i jos jedan gde se u cekaonici Kovid bolnice svadjaju da li je bolji Matis ili Mone, ali su sklonili izgleda.

13. vidim i Vranje krenulo, Zapata ne hvalis se
    https://i.imgur.com/OZNpg2K.jpg

14. Poznajem bukvalno 10+ ljudi trenutno zarazenih koronom u Sapcu tako da je ovo istina

Aj javi za mesec dana koliko ih je preživelo, naravno pod uslovom da i sam preživiš do tad

15. Svi će da poginemo u drogu

16. Sto ne izadjete malo na ulice kad mozete? Jer ste picke sta? Idi prosetaj, pojedi sladoled

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.