Протести у БГ

1. nemas vise zivu u novim vakcinama, da ne postanes autistican slucajno.

Aman što neko reče pa kad ti je tolko dobra uzmi i moju slobodno i ne upotrebljavajte one priče kao spašavaš živote to je apsolutan debilizam svako je odgovoran za svoj sopstveni život, ako imaš decu i/ili staramajku onda pokušaj da ih usmeravaš u smeru zdravog života i kontakta s majkom prirodom ali ako bi da ih cijepiš zbog nekog svog hira da će da umru od bauka to je isto ko da si uzo i zalepio im jevrejski simbol na nadlakticu jer se plašiš da će ih Nemci ubiti ako saznaju da ste ješe a ne nosite propisne simbole i Nemci vas na kraju opet ubiju jer ispade da im je to agenda od početka. Ovaj film što je postavio Lestat sam tek sad pogledao celi, video sam priču negde ranije ali samo u isečcima, hvala što je postavio celi snimak odlično sažet ceo proces i na kraju ova priča za tog 37godišnjaka što je sam sebi iščupao te cevčice iz usta i nosa i tako si spasio život baš jebeno filmski znači za nepoverovati koje je đubre taj Kuomo. Q clearance ga je fazon još 200 postova unazad razotkrio za one skandale gde je vraćao zaražene matorce u starački dom što je prouzrokovalo brojne smrti i sve u cilju da se digne broj umrlih od kovida ccc.....
    Ma ta doktorka je prava heroina ove pandemije, nakačila skrivenu kameru i sve razotkrila pa eto i ona spominje hidroksiklorokvin i efektivnost istog u kombinaciji sa zinkom sad sam 120% ubeđen da je to najpouzdaniji lek jebeš i hlorin dioksid i alkaline

2. U svakom slučaju u bolnice ne idem pa sve da zaradim rakčinu. Eventualno zbog preloma ili nekih težih telesnih povreda, ništa više

3. Triforce I lestat, dva topla brata antivancinasa i ravnozemljasa, ljubav je svugdje

4. G. Gamby probajte da doprinesete diskusiji i kažite nešto pametno.

5. Popusti mi kurac debilu

6. Нисам ни равноземљаш ни антивакцинаш већ сам само против обавезних вакцина, нарочито у овако корумпираној земљи у чије институције немам поверење.

7. https://i.postimg.cc/TYGLJgp9/image.jpg

svinjski telegraf... grobari palili parlement... vucic - koronu sirili grobari jer su se ljubili i radovali, a cigani nisu jer nisu imali cemu da se raduju...

mrzite bando napredna i jebite, ali jebite jako... nemojte ovako mlohavim kitama, kad vi budete jebani pucace i zuc i jetra

8. Pa naravno, kad im nisu dali da odrze pank koncert unutra.

9. Partizan neće postojati za 5 godina, još pod upravom mlohavog Sava Miloševića koji ne ume da napumpa energiju i motivaciju ekipi, moraš da kidaš živce, da urlaš, da pretiš, da pičkaraš, da ohrabruješ ekipu

10. Bukvalno ljudi koji su spremni da se spricaju nekim smecem sklepanim za par mjeseci su veci retardi od svih ravnozemljasa na svijetu

11. elem toliko o tome, sinoć govore Mladen Obradović iz Obraza i pop što pljuje Jevreje. Ok, vlast se izvukla ovog puta, ne zadugo.

12. Popovi, uvek tu da useru sve čega se dotaknu.

13. Vlast se izvukla, ali bombi je zapretio. Hahah daj bre idi obesi se o gelender

14. KAMATEEEEEEEEE
    IIIIII

ZLATNICIIIIIII

15. Javili se anonimusi

„Vreme pregovora je prošlo.

Počelo je vraćanje vlasti narodu.

Ovo je poziv na opštu građansku neposlušnost, jer je to naša građanska dužnost.

Stoga:

Od ponedeljka, 13.jula građani Beograda će od 12 časova početi šestočasovno blokiranje saobraćajnica na Slaviji, na Brankovom mostu na strani Novog Beograda, Gazeli kod Sava Centra, Terazijskom tunelu, a građani u ostalim delovima Srbije će izvršiti blokadu prilaza autoputevima i većih lokalnih saobraćajnica (ulaza i izlaza iz gradova). Paralisaćemo zemlju kao što su i oni nama onemogućili da se krećemo;
    Od utorka, 14. jula svi zaposleni, svi sindikati i sva udruženja Srbije koja su na strani naroda da stupe u štrajk. Svi koji su primorani da rade zbog prirode posla i neophodnosti društvu da stave crni povez oko nadlaktice u znak žalosti za Srbijom. Vlasti će biti prepuštene svojim nesposobnim kadrovima;
    Od srede, 15. jula građani podižu svoju štednju iz banaka čime će se oboriti kreditni rejting ove vlasti i pokazati bahatim bankarima da moraju uvesti prihvatljivu kamatu na štednju. Građani više neće trošiti pare sem u radnjama i prodavnicama koja postave oznaku SLOBODNA SRBIJA na vratima, kao znak da ne podržavaju ovu vlast. Da vlasti shvate da više ni dinara neće videti u svojim lopovskim organizacijama i kompanijama, kao i da će sami odužiti dugove koje su nagomilali;
    Od četvrtka, 16. jula građani Srbije će u miru blokirati ulaze svih zgrada opštinskih veća od 10 časova – ako mi ne možemo ući u naš narodni dom da održimo zasedanje 53% naroda, neće se ni njihovo zasedanje održati;
    U petak 17.jula građani Srbije će se u redu i tišini okupiti na trgovima svojih gradova u 20h i ćutanjem odati zadnji pozdrav svim bolesnim vladarima i lažnim carevima. Tišinom koja će biti glasnija od bilo kakve njihove laži.
    Jer, kad suza i reči više nema, nastane zatišje.

Taj petak će Srbija videti pravi glas naroda, bez ucena i prisile, videće hrabre i slobodne stanovnike u punom broju.

Morate da vidite kakva je Srbija bez nas.
    Mi želimo da vidite gde ćete živeti ako ne ispoštujete volju naroda.

Jer znate šta dolazi posle zatišja.

Ovo nije upozorenje.

Ovo je obećanje.

Ovo je bes naroda.

Mi ne zaboravljamo.
    Mi ne opraštamo.

Očekujte nas.“

16. Obrve mi u fazonu "gledam ka horizontu, istinu tek naslućujem, zamisli su suštinske"

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.