Протести у БГ

1. Ajde bre marvo, ne zanosite se, nego kad kažu da se vakcinišete, da se vakcinišete, itd. Šta sad treba Vučić da ispašta jer ste vi ćutali dok vas karaju 25 godina, pa ste baš sad našli da poludite, a pre toga vam izneli najmanje 60 milijardi dolara od privatizacija, osušili vam kančri pa nemate nad kime da lečite frustracije, nego aje Vučela. Aje duvajte ga

2. mrs u picku materinu majmune

3. Oću detaljan spisak svih sastojaka za sve i jednu odobrenu vakcinu neću jebena fetusna tkiva, živu i druge teške metale e tek onda može da se pregovara o vakcinama, to svakako nije pitanje Srbije i promena na lokalnom nivou već bi tim trebalo da se pozabavi svecka zdravstvena organiz.... e jebiga

4. mi smo najludji narod u univerzumu, jesmo govna al svet bi bio mnogo dosadnije i siromasnije mesto bez nas

5. triforce, ima da se naguzis kad te budu vakcinisali u supak, da pitas imal jos i kroz nos pevusis brze, jace, bolje, scuo

6. svestan si da ako imas zivu u nekom jedinjenju, da se ne ponasa kao ziva koja nije ni u kakvom jedinjenju?

po toj logici bi trebao da zajebes da pijes vodu, da ne eksplodiras od vodonika.

posle se pitas za koj kurac ti sluzi hemija u osnovnoj skoli.

7. Radulovic smara i davi glupim vidjenjem geopolitike

8. Čekajte samo da se vrate svi Srbi iz dijaspore, to što je saobraćaj otežan zbog kovida neće nas sprečiti da doplivamo ako treba u spas srpske časti, obraza, otpora i ostalih organizacija koje su preotele pravo značenje ovih reči

9. ovde nema ni 100 ljudi

10. Thiomersal (INN), or thimerosal (USAN, JAN), is an organomercury compound. This compound is a well-established antiseptic and antifungal agent.

The pharmaceutical corporation Eli Lilly and Company gave thiomersal the trade name Merthiolate. It has been used as a preservative in vaccines, immunoglobulin preparations, skin test antigens, antivenins, ophthalmic and nasal products, and tattoo inks.4

ima zive u vakcinama. tehnicki to jeste tacno. al je isto tacno da ako mislis da neko pravi vakcinu pa malo kapne zivu unutra ili olovo, da si debil.

11. https://youtu.be/4eeLvoODuo8
    Evo pogledaj ovo pa me pitaj što sam protiv Gugla

12. sad citam, i znaci isli su do tih granica da povladjuju ovim antivakserima da su cak uklonili ovo sto je bazirano na zivi, pa stavili nesto drugo kao prezervativ :)

nemas vise zivu u novim vakcinama, da ne postanes autistican slucajno.

13. Након гледања само пола овог видеа могу само да кажем да све смрти од короне треба темељно истражити. Ради се о сведочењу и снимцима медицинске сестре из њујоршке болнице која је проглажена за жариште короне. Према овоме што износи и број заражених и умрлих је вештачки напумпан.
    https://www.youtube.com/watch?v=UIDsKdeFOmQ&t=540s

14. To sto se pacijenti cije stanje nema veze sa koronom zaraze u bolnicama gde i umru ne umanjuje ozbiljnost bolesti, naprotiv...

15. Turizam... Hah. Pa hotele kakve imaju Nemačka i Austrija, vi ne možete za još 200 godina da napravite, jedino što možete da ponudite Nemcu su vaše žene i toluska da obrišu čika bulju, na ovo prvo su i same odavno pristajale, mada su im u poslednje vreme sve interesantniji crnci, migranti i generalno ciganija, a ovo drugo ne verujem da bi se dopalo Švabi jer toalet papir imaju u kućama od 19-og veka, kako to UOBIČAVA da kaže govnaš AVANT-GARDE pička vam materina seljačka, seljački narod, seljačka država, seljačka istorija i seljačke bune, umesto što ćete da blokirate Brankov most bolje svi kolektivno poskačite sa njega pa da ga prekrste u Narodni most, sav marketing treba da vam se preorjentiše na rumunsko tržište jer jedino neki Sandu Ćorbica može sa Ferom da zaluta ovamo, evo vam gratis prevod
    Nu știți unde să mergeți? Iti voi spune. Vacanța mea este Serbia!

16. AAAAA! AAAAAA! AAAAAA! ŠTA JE! ŠTA JE! AAAAAAA!
    youtube.com/watch?v=FJ3N_2r6R-o

17. Desi Mančo kako je

Evo Bohore kurčina baš.

18. stratimire, bukvalno sam isti ovaj video odgledao danas

nego, reci ti meni, kad i gde mogu da se uclanim u sns

19. Možeš bukv I u pekari

20. nogo mi izgleda kao lik koji secira ljude u nekoj podrumcini