Добро јутро, Српска републико!

1. jes sad smeta eu kada mu rekla kupi prnje mejmune

2. On to priča već 7-8 godina. Nisi u toku.
    Kao što i ja nisam u toku sa svim što se dešava u Srbiji.

3. toliko dugo ga već i maltretiraju, uvode mu kojekakve sankcije godinama. Bukv niđe veze poređenje i davanje međedu veštačko disanje jer kenja po EU.

4. pa znači da ga malteretiraju zato što već odavno ne igra kako oni sviraju

5. pa da, ne igra po jasno utvrđenim pravilima. Ali kada mu traže da plati kaznu on ode i plati.

lol

6. to što je platio kaznu nema veze, jer svakako planira da se žali višoj instanci, i bilo bi mu nezgodno da u toku tog procesa još se tripa oćel ga ko hapsit

čisto je platio da ih skine s vrata, ne zato što ih priznaje

7. platio je da ga ne ćorkiraju ti isti koji ga i postavili, sad će i diplomatski pasoš da vrati...sledeći dan ode u Bg cela arena ga izviždi

jovor: dodik se bori protiv eu znoooooš

8. zviždali su ga zbog Vučića a ne zbog njega samog

9. Popišanko regularno došao u mrsko Sarajevo da tipla kaznu haha

10. a i to su ljudi koji slabo kopčaju našu poziciju.
    To su ti oni u fazonu "što nam Zapad ne uvede sankcije već jednom, da se lakše riješimo Vučića".

U fazonu nebitno da li je nešto dobro ili loše za Srbiju, ako je protiv Vučića, za nas je dobro - i obrnuto.

Kao ono, ajte nas malo bombardujte, kako ćemo drugačije skinuti Žvalu.

11. Ja mislim da od tog placanja kazne vise ni najveci bosanski srbin krezavac dodikovac nema toliko povjerenje u svoje vrhovno bozanstvo dodika.

12. To su ti oni u fazonu "što nam Zapad ne uvede sankcije već jednom, da se lakše riješimo Vučića".

U fazonu nebitno da li je nešto dobro ili loše za Srbiju, ako je protiv Vučića, za nas je dobro - i obrnuto.

Kao ono, ajte nas malo bombardujte, kako ćemo drugačije skinuti Žvalu.

pricas gluposti

ljudi su prozreli međeda da je fejk i da samo čini štetu srbima nebitno sa koje strane drine, a koliko vidim i pliduima

13. Au al je ovaj Jova latentni SNSD. I to mi ne smeta, svako ima pravo ma političko opredjeljenje. Ali smeta mi što laže o istorijskim činjenicama.

Dodik živi od proizvedenih kriza. Upravo plaća cijenu lažnih rezultata izbora 2022....nikad nije do kraja ispoštovao ono što je obećao, ni politički ni finansijski. Čak je povukao i kartu Erdogan, ali ni on nije mogao da ga spasi presude. Novi mandatar za predsjednika Vlade je Savo Minić, slijepi poslušnik Dodikovog sina Igora. Ali, na kraju, i to je nelegitimno.

Mene više muči što je Federacija finansijski jača od RS barem pet puta.

14. ma jovor je i latentni snsovac neaš tu šta

nije za zvalavog ALI
    nije za međeda ALI

15. Caro i ti si latentni SNS-ovac.
    Doskora si govorio, nije bitno ko je na vlasti, može i Vučela, samo da se zna red, poštuju institucije, itd... :) Vjerujem da bi ti bio draži Vučić nego Rumunike, npr.
    Čisto kao primjer navodim... :D

16. Mislim sprdam se malo, ali u svakoj šali ima malo i zbilje, pa ti ocijeni sam.

17. Vjerujem da bi ti bio draži Vučić nego Rumunike, npr.

to kazem i sad jer rumunike na vlasti nikada ne bi dovele narod do istinske pobune protiv sistemskog ološa koji je prisutan od 45e na ovamo. Zato je žvala dobar, jer sa njim rejting pada trajno i lažnoj opoziciji.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.