Добро јутро, Српска републико!

1. Ima pasoš Srbije, jbg, a drugo, bilo koji od njegovih drotovskih nindži ko odbije da ga vozi i prati, dobio bi otkaz i batine do pišanja krvi. Jbg, kasnimo za svijetom, kod njih strahovladaju bogati i pismeni, kod nas samo jaki koji su pobjegli od motike.

2. jovore posto onih par bildea na saitu nisu prisutni imas honor da nosis tu ćast dok se ne vrate haha

3. Primaće stara i dalje penziju jebem te glupava, nije dodik to donijo

4. Cara, samo sam podijelio link, šta je problem?

5. Smirilo se to oko dodika, jer spominju se nekakvi novembri izbori kurca vise ne znam sta, brt taj dodik se odcjepljuje od moje prve godine srednje, samo još po neki jovor čeka godoa

6. Iskr ni ja ne znam sto te prozvo sad ali vjerovatno jer si ozivio ovu temu

7. haha, gleaj ova dva bosoncerosa

jovore sad sam sig da si intelektućaci

8. iskr ovde kod nas dode bio no name persona tek kad kreno srbuje skocio mu rejting

9. Kako mu nece skociti rejting kad vam glavni caci bosanac, nosi transparent ponosno, došao da studira na budzetu ee hrani kuče da te ujede

10. to bilo iz samilosti

a u mitajmu ga odjebo i putinela kmeeee

11. meni se iskreno ne sviđa ako izađe na izbore to je minus, ako je pričao da nema izlaska, nema izlaska, ispostaviće se izgleda Pliduu i Trivićka bili u pravu

12. Nece dode zajebat vidi nema sanse

13. Ел има легија?

14. i ode jovor u rusofiliju....

15. haha :)
    Ja sam uvijek bio za to da se sa Rusima imaju dobri odnosi, kao i sa Kinezima, i da im se ne uvode sankcije.

Ne znači ako si za ulazak u EU, da si protiv Rusa.

Ti možeš raditi na svim reformama koje se od tebe traže, bez da uvodiš sankcije Rusima.

Spoljna politika je samo jedno od tridesetak poglavlja.

Treba ostala poglavlja prvo rješavati, a ako samo pitanje spoljne politike bude kamen spoticanja, to ostaviti za kraj, do tad i sama EU može popraviti odnose sa Rujama... a ako bude stani pani, može se postaviti narodu pitanje na referendumu.

A mi i ako na kraju ne uđemo u EU, opet ćemo imati koristi od rješavanja onih 30 poglavlja, jer time sprovodimo reforme koje su svakako korisne.

16. u koju eu
    u koju eu raspalu pitam

(guska što trči)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.