Добро јутро, Српска републико!

1. ko je jovore budući svevladar (kolonijalni namesnik) srpske zna li se?

2. neam pojma brate, nisam u toku, šta se to još desilo ovih dana osim ukidanja sankcija?

3. ne prdi

kao ne zna imo preca posla maike mi. A dok se dodikovalo bilo sve na max

4. Niko ne pita kako li je pliduu sada

5. Pa znam da su mu ukinuli sankcije, znam ko su kandidati na izborima. Toliko znam. Jel ima još?

6. ukinuli sankcije ukinuli referendum

L O L
    O
    L

7. Hahah navlaci te jovor da kazes nesto nezvanicno pa da te nagazi

8. Referendum je bila ionako priča bezze, to je trebalo biti 23.10. znači stara vijest već.
    Ali evo ima i ovo:
    https://www.youtube.com/watch?v=NDmeNZ2pZ7c

9. Milo je pao
    Mile je pao

10. unreal kako je namagarčio sve jovore i sad nikom ništa šta ćeš moraju se drva sjeć dalje

kolektivna amnezija na klik

Š T A Š
    T
    A
    Š

zna se međed od puške branit al od inteligencije nikada.

11. Odvalio šakama medjeda ušumi al popušio posle na šahu

12. Dodatnu eksplozivnost donela je objava Ratka Dmitrovića, bliskog Vučiću, da je „Dodik pristao da BiH uđe u NATO, te da se sva imovina registruje u Centralni registar i katastar BiH.

„Ponudiću Trampu litijum i druge rude vredne 100 milijardi dolara“, izjavio je Dodik ranije, dodajući da „želi o tim resursima razgovarati isključivo sa Trampom i njegovim ljudima“.

Ajde Jovore što ćeš u nato, nego će još do kraja da te obrežu.

13. 627 pre 2 dana
    Дај побанујте ове Далиборе и Сабате вукове дуплаће

Nemam veze ni sa kim sa Vukajlije, ovo mi je prvi nalog. Ako remeting feng šui, neću se više pojavljivati.

14. KABADATHE NEMOJ DA IDES KATE MOLIM

:suada: ti si meni sve:

15. РЕМЕТИШ Фенг Чуи и нашу нирвану!

16. I žvalavom bi bilo daleko ugodnije da je poklonio generalštab (ne može nikako, to povezano podzemnim tunelima sa čitavom okolinom), ili da litijum nije već obećao drugoj strani. Ovako sad može da ga dućka.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.