Nego kako ćemo da se podelimo nakon ukidanja Međedov'ne i prisajedinjenja entiteta sa maticom Bosnom, ko će uzme kog vukajlijaškog brata što ne htedne bit obrezan pod svoj krov? Caro oš primiti Jovora efendiju, a ja da se sa Sosom dogovorim oko Remca i Duba? Moramo pomoći braću.
Vidi, jovor će biti naranjivan KOLAČIMA a ti vidi šta ćeš sa ovom dvojicom hahahah
+1. A se sećaš kad je žvalavac čestitao Klintonci pobedu pre objavljivanja zvaničnih rezultata LOL
Ne znam za to, znam da su tomi čestitali par sati ranije iz jevrope
eo guglam sad kae:
jbt koji amater
dosta se priča u poslednja vremena da žvala nije ni završio prava. Bukv nas trovali udbaški kako je najbolji student pravnog ikad, kao i šešeljuga što je veliki drmr
sustinski zvalojzije sa 23god vec u stranci bio na funkciji a u ustavu navodi brojeve članova koji ne postoje. Diletant klasični sa jakom medijskom podlogom i retardiranim narodom kom mozes uvaliti sta oces.
teza je da mu je sredjen fakultet ko i ovog malog šumskog ćacija što nameštaju
Pa to, zašto je njemu iko uopšte verovao bilo šta, ikada.
Dokle se stalo sa obrezivanjem?
halal zaslavu dogodine
nedostajes legendo
https://pbs.twimg.com/media/G4s4hlCWoAAJtSk?format=jpg&name=large
Laku noć Entitet, Jó reggelt Vajdaság.
baš nam je jovoresku ufitiljio ovde
vrv je bas tuyan u zadnja vremena. Ali biće kako Dode odluči
Jovor je u pravu osim nekih stvari koje nije
u što međed na konju na platnu
https://pbs.twimg.com/media/G5JgvR8XYAAFf22?format=jpg&name=small
Ajd što je krindž nego su proporcije katastrofa, đe iskopa ovaj užas?
neko okacio, inace proporcije su ok medjed jase ponija
Postoje pravila kako se slika vladar na konju, to je akademština. Ne može bude u odelu nikako, no i ako baš mora, sako nemož bude ovakav plastičan, dobro ajd međedu je mesto u šumi ali Dodo u odelu jaše kroz blato, nema smisla jebežga. + je maltene veći od konja, noge premale, zastava tehnički ok urađena al okrenuta na pogrešnu stranu, ovo svetlo ispred što šljašti krindž baš vašarski, pozadina ofrlje urađena. Konj je dosta dobar, desna ruka dobra, glava onako, ostalo ništa ne valja.
Ал прво што ми је прошло кроз главу кад сам видео слику је кринџара тешка хахахахаха
sta je u vugli tog autora dok radi tu sliku fazon kako cu da se ucmarim sto vise medjedu da mi da nesto
I zasto dodon nije digao tri prsta sta je ovo piiitam
dodik nije bio soroševac i slao klintonu i kamali pare za kampanje