Nego kako ćemo da se podelimo nakon ukidanja Međedov'ne i prisajedinjenja entiteta sa maticom Bosnom, ko će uzme kog vukajlijaškog brata što ne htedne bit obrezan pod svoj krov? Caro oš primiti Jovora efendiju, a ja da se sa Sosom dogovorim oko Remca i Duba? Moramo pomoći braću.
dosta se priča u poslednja vremena da žvala nije ni završio prava. Bukv nas trovali udbaški kako je najbolji student pravnog ikad, kao i šešeljuga što je veliki drmr
sustinski zvalojzije sa 23god vec u stranci bio na funkciji a u ustavu navodi brojeve članova koji ne postoje. Diletant klasični sa jakom medijskom podlogom i retardiranim narodom kom mozes uvaliti sta oces.
teza je da mu je sredjen fakultet ko i ovog malog šumskog ćacija što nameštaju
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
dodik nije bio soroševac i slao klintonu i kamali pare za kampanje
Nego kako ćemo da se podelimo nakon ukidanja Međedov'ne i prisajedinjenja entiteta sa maticom Bosnom, ko će uzme kog vukajlijaškog brata što ne htedne bit obrezan pod svoj krov? Caro oš primiti Jovora efendiju, a ja da se sa Sosom dogovorim oko Remca i Duba? Moramo pomoći braću.
Vidi, jovor će biti naranjivan KOLAČIMA a ti vidi šta ćeš sa ovom dvojicom hahahah
+1. A se sećaš kad je žvalavac čestitao Klintonci pobedu pre objavljivanja zvaničnih rezultata LOL
Ne znam za to, znam da su tomi čestitali par sati ranije iz jevrope
eo guglam sad kae:
jbt koji amater
dosta se priča u poslednja vremena da žvala nije ni završio prava. Bukv nas trovali udbaški kako je najbolji student pravnog ikad, kao i šešeljuga što je veliki drmr
sustinski zvalojzije sa 23god vec u stranci bio na funkciji a u ustavu navodi brojeve članova koji ne postoje. Diletant klasični sa jakom medijskom podlogom i retardiranim narodom kom mozes uvaliti sta oces.
teza je da mu je sredjen fakultet ko i ovog malog šumskog ćacija što nameštaju
Pa to, zašto je njemu iko uopšte verovao bilo šta, ikada.