Добро јутро, Српска републико!

1. dodik nije bio soroševac i slao klintonu i kamali pare za kampanje

2. Nego kako ćemo da se podelimo nakon ukidanja Međedov'ne i prisajedinjenja entiteta sa maticom Bosnom, ko će uzme kog vukajlijaškog brata što ne htedne bit obrezan pod svoj krov? Caro oš primiti Jovora efendiju, a ja da se sa Sosom dogovorim oko Remca i Duba? Moramo pomoći braću.

3. Vidi, jovor će biti naranjivan KOLAČIMA a ti vidi šta ćeš sa ovom dvojicom hahahah

4. dodik nije bio soroševac i slao klintonu i kamali pare za kampanje

+1. A se sećaš kad je žvalavac čestitao Klintonci pobedu pre objavljivanja zvaničnih rezultata LOL

5. Ne znam za to, znam da su tomi čestitali par sati ranije iz jevrope

eo guglam sad kae:

Dabogda te Vučić podržao – nova kletva američkih političara

jbt koji amater

6. dosta se priča u poslednja vremena da žvala nije ni završio prava. Bukv nas trovali udbaški kako je najbolji student pravnog ikad, kao i šešeljuga što je veliki drmr

sustinski zvalojzije sa 23god vec u stranci bio na funkciji a u ustavu navodi brojeve članova koji ne postoje. Diletant klasični sa jakom medijskom podlogom i retardiranim narodom kom mozes uvaliti sta oces.

teza je da mu je sredjen fakultet ko i ovog malog šumskog ćacija što nameštaju

7. Pa to, zašto je njemu iko uopšte verovao bilo šta, ikada.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.