Prijava

Šta je bilo sa Sinišom?

Ništa nije bilo, inače tako izgleda LOL

milorad karan he he

samo se se vi rugajte zivece srpska

I zasto dodon nije digao tri prsta sta je ovo piiitam

Dig'o konj 2. Dosta i to.

A ovaj Karan apsolutno prihvatljiv u celoj BiH. Kao registracije. Korišćena su samo slova koja su zajednička.
E sad, što će ga ovi nesrbi zovu Kapah nema veze.

Gdje si ti pepsi jucer-prekjucer da zajedno branimo jugoslavenske vrijednosti od carinih napada

A jel namesteno da ovi opet uzimaju ili je narod samo ful retardiran

Kakve su prilike?

jovore daj neki info za koga se glasa, imam neku ponudu za bijeljinu prevoz plus hrana plus dnevnica

Ne mogu da slušam Zoru lažljivicu...prca je neki lik mlađi od nje 40 godina hahah

Šta sve svijet neće raditi zbog pložaja

Plus pije ko smuk...ali to i nije rijetkost u politici

Nisam znao za te podatke.
Ti si izgleda stvarno upućen i pratiš.
Ja danas to pogledao jer sam našao, nešto diskutovo s ortakom o ekonomiji, pa reko ajd da poslušam i ovu našu da vidim kakva joj je priča.
Meni ono, solidna... vezano za ekonomiju ne priča gluposti, sad koliko je istina to što priča, to ne znam.

Zora mora u penziju, bezobrazluk je krasti u godinama, pravac cupkati unučad i ne biti uticajan lol. A inače, svi su njeni đaci sa ekonomskog - Crnadak, Amidžić, Trivićeva, i svima je baš ona namjestila katedre na Ekonomskom :-)

Zora je stručnjak, da se ne lažemo, i u ministartsvu finansija ima fantastičnih znalaca. Ali, Zora je dio sistema, i radi neke nepopravljive stvari iako znam da često misli drugačije. Pored toga, i ona, a i Dodik, koriste budžet ko da ima je ćaćevina.

Rekao sam neke pikanterije oko nje, ali isto tako voli umjetnost, i redovno pravi zimnicu, sve po redu.

jel imate nekog favorita usta vas jebem samo serete il će jopet dode mesto dodea (ješo-amerika)

prca je neki lik mlađi od nje 40 godina

Čekaj, koliko ona ima? Ajde tipa Milanovićku ili još bolje, Mariniku, al' kako može nju, brate mili? Sad daj i nešto o Draškovim home videima.