Maestrovi tigrovi

  1. Prof nisam se bio usrao nego ne volim bas da moja kucna adresa cirkulise sajtom. Kao sto ni vase adrese ne kruze ako cemo iskreno. Vi znate moje ime i prezime, adresu, kako izgledam, profile na dr. mrezama itd ja od vas nista ne znam.

    Toliko o placipickastom ponasanju.

  2. Takodje profe predebilna ti je recenica u kojoj kazes da te ne cudi da sam lose procenio jer se svi secamo mog placipickastog ponasanja??? Ne uvidjam logiku. I on sam ti je rekao da je on mnogo gori inace i da je ovo prcanje njemu ko dobar dan, tako da ne znam sta ga branis.

    Mislim jebe se meni, nisam ja cika bulja pa da zabranjujem ljudima da me zovu cika bulja, nek pise sta hoce samo sam hteo da mu kazem da me ne interesuje to, da mu napomenem da ga ne smatram prijateljem ove teme i mojim savetnikom, za sta se on sam proglasio. Samo to.

  3. Ako deljenje necije adrese bez saglasnosti ne zasluzuje ban ja ne znam sta zasluzuje.Cak bi trebalo i da je krivicno delo po zakonu.

  4. Tvoja pogrešna procena se odnosila na ono kurčenje prema bombašu i momentalno "spuštanje lopte" kad si shvatio koga si uzeo u usta. A taj stari fijasko sa tvojim imenom i mestom prebivališta...Ko je tu kriv, reci mi?

    Nikoga ja ne branim,nego ne mogu da razumem da si toliko sujetan a ovamo hoćeš YT klipove da praviš. 99% postova na ovoj temi su podrška tebi, maltene niko se nije odlučio da te uništi i ismeje...a mogao je. E sad, možda je sve i sprdnja al vidiš kakva si ti glava kad kažeš "15 anonimusa me komentarisali"...Kapiraš o čemu ti pričam?

  5. Crvena Zvezda hej hej

  6. nisam ja spustio loptu pred bombasem, prcao sam ga do zadnjeg dana njegovog na sajtu a on mi je svaki dan pretio nekim batinama itd ali nebitno. Ko je kriv, kriv je AcaKg sto je objavio moju adresu ko neka picka.

    Nisam ja sujetan, ponavljam, samo kaze provu da nije deo maestrovih tigrova, i da bez veze se trudi da pokvari pozitivnu atmosferu na ovoj temi kao i ti sad pominjanjem nekih stvari od pre 2-3 godine ne bi li ugusio moj kredibilitet na ovom sajtu. To za 15 anonimusa sam pricao iz lica provovog jer su oni za njega anonimusi a za mene su braca. Ako moze da ne raspravljamo dalje i da se ne gasi pozitivna energija ove teme. Poz starim vukajlijasima profu i provu.

  7. Ja da sam moderator ko god iskoristi reč "kontent" bi dobio najmanje pola godine bana

  8. sta bre podrska sve anonimnih vukajlijasa pa nemo se vredzamo

  9. Maestro, ajde disstrack na profa i prova

  10. maestro, prekini, plako si mi u pvt, nemoj da objavljujem sad ovde

  11. koji kurčev kredibilitet na šaljivom sajtu vukajlija.com 2019?

  12. NOVA DRAMA MAESTRO I KOSMO

    Objavi to, samo mu rejting dižeš

  13. kosmo bolje da objavis neki privatni 18+ kontent nego sto cimas cikaru tako

  14. sedplas, ne može on onako sa provom

  15. Pa da digneš još nešto osim čikarinog rejtinga :^)

  16. nije prov mali, zna da se brani, maestru treba zastita

  17. sta ne mogu s njim tako? sto me provociras sad da te psujem ovde da me navuces na ban? jel ovo ausvic ili vukajlija? kadija te provocira na ban, kadija te banuje. sjasi s mene. jednu ruznu rec mu nisam rekao. a ti objavi sve iz inboksa slobodno, ne bi ti bio prvi put

  18. kakvi su se sve debili probili na jutjubu i napravili pasivni sistem zarade (pasiv inkam - Ćisav Rater) moćeš i ti, boli ih đoka za kritike i prcanja preko komentara. samo malo opuštenije pred kamerom, trial verzija deluje zgrčeno dosta, ne ide opasnost i ljubaznost na istoj grimasi jbg, nekako si razapet između želje da se predstaviš kao zajeban momak i ljubazni komšija koji priča viceve. previše dobroćudnosti u liku, krivo mi je što nema olanika da preko mekanosti glavica opiše situaciju.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.