Prijava

neko-ztj9yudu
DeadKenny je ruzan zato se i prima ovoliko.

da i ne

Koliko god da vam je tesko u zivotu barem znate da niste ruzni kao DeadKenny.

uvijek moze gore brt, drzite se toga

reme, bilo kome s vukajlije iskačeš tamo po fb, a tamo ima slike
ti i ja imamo fazon deset zajedničkih prijatelja, ne znam kako maestro nije obavio minimalno istraživanje

Pa to, a i pun kurac autora me live zna, lolo, bukvalno, ako nešto ne mogu da sakrijem ovde, to je kako izgledam.

Svi smo lijepi i dobri ovdje, treba da se pazimo medjusobno. Ajde izadjite na ulicu i recite nekome da blejite na vukajliji 2019 godine, gledat ce vas ko cudaka. Samo se mi medjusobno mozemo razumjeti. Stoga, zivjeli vukajlijasi

Al vidim koliko me vole, neko me izminusirao dok sam bio banovan. To je kao da dodjes da pisas po necijem grobu, bas ruzan gest

plidu, ja se nisam usudjivao to da kazem 2012 a ne sad

Pliduuu, brate, ne samo to. Ja se družim privatno s nekim ljudima sa sajta, s jednim sam čak zamalo cimerisao. Neke s vremena na vreme vidim i stvarno mi bude jako drago u njihovo društvu jer su sjajni likovi, ali jako mi je neprijatno da kažem da nekog znam s Vukajlije, interneta uopšte. Pa kad sedimo i neko kaže "E, Prove" ne mogu rečima da opišem egzistencijalnu krizu koju u tom trenutku osetim. Baš tad počnem da pitam sebe ko sam ja. Zato i kad upoznam nekog sa sajta pitam ga kako ga zovu u privatnom životu jer ne mogu nekome da kažem "E Sajberiks89, aj donesi i meni jedno pivo!"

Video sam Remeove slike i hocete da kazem sta mislim o njemu. Ok evo, ali prvo jedan uvodni pasus.

U vremenu kad sam se majmunisao po forumu, mnogi su hteli da me razapnu sto verbalno sto fizicki, to svi znate. Hteo je da me bije pseto, bez ikakve zajebancije, hteo je da me bije bohor. Batina nije bilo, ali sutiranja mene po forumu i sajtu bilo je. Bez obzira na to sutiranje, ja sam njih dvojicu postovao pre svega, i gotivio, zato sto su momci stariji od mene 5 godina, zato sto se po njima vidi da su lobanje prave, sto fizicki sto po postovima.

Ja sam prestao da se majmunisem, oni su me zgotivili, dogovarao sam pice neko sa obojicom ali nije se jos desilo. Pitali ste me na lajvu da nabrojim omiljene vukajlijase, cak sam i na forumu nabrajao par puta, videli ste da uvek kazem ''pseto i bohor'' za prvu dvojicu. Jednostavno samo za njih znam ko su, kako se zovu i prezivaju, kako izgledaju, koja kola voze, donekle i kakav zivot zive. Njih dvojicu bih uvek prve poslusao sa ovog sajta u vezi bilo cega, od njih trazio savet za bilo sta, njima se poverio itd.

E sad, pitate se kakve ovo veze ima sa Remeom? Ako se vratimo na period kad sam se majmunisao, covek koji je svakako prednjacio u jebanju meni mater je bio Reme. Razlika je sto sam na psetova i bohorova sutiranja cutao al Remeu nisam cutao nego ulazio u konflikte. Tako smo i postali neki arhineprijatelji ovog sajta. Zasto remeu nisam cutao. Jer sam znao da je TRULJAN. Osetio sam kroz njegovo pisanje, kroz njegov metalski avatar, kroz njegovu strebersku preciznost pisanja da je psihofizicki inferioran u odnosu na mene. Da nije lik pred kojim treba da se povucem, niti lik kome treba da ukazem postovanje.

Veceras sam prvi put video njegovu sliku, i shvatio sam da nisam pogresio. Sasvim obican prosecan gimnazijalac, student, hipster, urbani beogradjanin.

Nemoj pogresno da shvatis ovo Remara, nisi ti ruzan lik ili neko kome bih se rugao, ali definitivno nisi neko ko moze meni da lupa dandare ovde na sajtu kao sto pseto moze. Eto toliko.

ако је овај лик навукао 400к прегледа маестро иде у вирал до почетка 2020
https://www.youtube.com/watch?v=1bAs8LwQhII

Ko mi lajkuke komentar nace na polju 50 kn

hahahah, ako si me procenio, lolo.
I ljepo je što priznaješ da Ps sme da te zlostavlja.

Ai nisi mi rekao je l' živim sa kevom ili s kim brt?

Kako jedan muskarac daje drugom muskarcu dozvolu da ga zlostavlja,to samo gej moze biti,ne postoji drugo objasnjenje.

isti ovakav mislim cak u situaciju preslikan klip ima jedan od one brace plavusana jutjubera, dal je moguce da ga ovaj nesretnik komplet iskopirao

Nemam pojma reme s kim zivis, verovatno s kevom i caletom, verovatno studiras i dalje, verovatno nisi jebo dve godine

reme izgleda kao dobrocudni neckbeard simpatitjan je simpatichjan

Pogrešno, tačno, pogrešno, tim redom xD

Uu maestro prepravi ovo za pseta i dozvolu, ispisat cete zbog ovoga da si psetova kuckica

Kumara znas na koga lici reme haha, isti je krce iz mitrovice hahahah isti bukvalno samo nije ridj nego smedj