Maestrovi tigrovi

1. Odban za Maestra. To je vise bilo kao "ne mogu vise da vam objasnjavam tvrdoglavi i nedokazni stvorovi"

2. На крају сви данас добише банове осим мене :(

3. Ljudi, šta god mislili mi o Maestru, nije ovo forum udruženja književnika "pristojna reč" sa starog vračara. Jako mudo, opsovao čovek.

4. Okej Santijago. Prihvatam da nije ozbiljno. I da je više šala. Zato je i 1 dan. Razmisli da među autorima, možda ima neko kome majka recimo nije živa. Pa ovo može da doživi lično. Kao pseto sve u kući.

5. vuzi, ti si kao pripadnik manjine zaštićen. plašimo se optužbe za homofobiju

6. ok, kulminiralo banom, za očekivati

nek se sad svi olade malo i ćao će

7. шта се знојиш од трансфера дебилко само си љубоморан што сам космин пулен

8. Ja, licno, od kako mi je ciklon skrenuo paznju na rodnu korektnost, jebem oca. Ali stvarno msm da je ovo ovde preozbiljno shvaceno iako malo politicke korektnosti ne bi skodilo sajtu.

9. Teška nepravda jebem vam mamicu korumpiranu

10. DEJAN CIKARA HEROJ A NE ZLOCINAC

11. Космополитан трајнуј ме аветњио

12. MultiChipmunkED
    шта се знојиш од трансфера дебилко само си љубоморан што сам космин пулен

da, zanimljivo, oduvek sam ti naklonjena, ne mogu da se setim zašto

13. Okej Santijago. Prihvatam da nije ozbiljno. I da je više šala. Zato je i 1 dan. Razmisli da među autorima, možda ima neko kome majka recimo nije živa. Pa ovo može da doživi lično. Kao pseto sve u kući.

Svaka, ali bukvalno svaka sprdnja može da se shvati lično. Na takvim stvarima se zasniva i humor i psovanje. Ne postoji izrečena stvar koja je apsolutno bezazlena po sve.

14. TO JE TO, KO SNIMA NA INSTAGRAMU VIDEO PODRSKE

15. Sad ste me banovali i ne mogu da sherujem link od lajva jer sam zaboravio sifre od duplih na kompu a telefon mi treba za lajv

16. Kume krecem ja lajv a ti linkuj ovde posto ja nemam kako ok?

17. Slomili ste jedno veliko srce

18. maestro ima tri jako dobro kotirana dupla naloga. drvo, bane debeli, krajišnik zauzeto
    nek dođe da porazgovara s partizankom, eventualno ponudi izvinjenje i to je to

19. promeni mejl naloga dok si ulogovan pa tako menjaj šifru

20. Pa dobro. Skinuću. Ako se miki savige slaže sa tim. On mi je svojim postom i skrenuo pažnju na to. Jel ok?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.