U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
VAZI SE BRATE, IZDRZI DO KRAJA, JOS 23:50 MINUTA.
Jao jedva cekam da vidim maestrovu avanturicu.
<3
Znači da ga većem?
skinite mu ban omg
зато што сам господин а не злочинац
saće valjda da počne da sluša provirona, jebanje majki ne vodi nigde
Ajde dobro. Maesto, baš te vole. Evo skidam.
Vidis da nam je spremio lajv, nemoj biti srca kamenoga.
Brat reme ombudsman sajta :)
Ajde cuti,MultiTransferu.
Naravno, skini ban Maestru. Nije korektno sad ga banovati.
некок1293јксадид усрале те вране
Evo. Izvolite.
https://www.youtube.com/watch?v=KO3uXlUGTYU EVO IZVOLITE
I ja molim za odban za Maestra, a kako bi se nastavila priča.
Apel Maestru da bude malo pozitivniji i prihvati konstrukt.kritike, nema razloga za sujetnim ponašanjem ako si stabilan karakter ok?
Inače, analiza Remea je čist transfer, a baticu ne poznajem lično, samo iz priča. A ovaj Maestrov post:
Oslepo sam.
Prov opet ispada smeker
Maestro ajde baci live ovdje
Banovanje maestra se kosi za programom inkluzije koji je Vukajlija nezvanicno usvojila zadnjih godina...
Ко нискости анонимне схвати лично рекао бих да има приоритетније проблеме од покојне мајке, рецимо
ja sada prvi put čujem kako neko naglas izgovara ove nadimke odavde i kako oni u stvari zvuče fonetski, skoro pa ćemo uskoro i da se manifestujemo u fizičkom svetu a ne samo entiteti u svemiru interneta