Maestrovi tigrovi

1. интригантно

2. ali kako kumara ne gotivi sosidza, ja sam par puta po desetak minuta gledao te lajvove i uvek su kumara i sosidz pricali na telefon gospodinili se, ja tebi vojvodo ti meni serdare

3. сосиџ говно једно обично

4. Necu sada da moralisem previse,Miki jeste ispao govno prema Maestru iznosivsi privatne cinjenice,ali zar je lose ispasti govno prema nekome ko zajebava coveka za suprugu koja umire?Neko ko dozvoli sebi takvo ponasanje ne treba da ocekuje mnogo toga osim dandara sto se tice komunikacije sa ljudima.

5. a sta je bilo sa tim skoro zaplakivanjem? ima nas koji nismo pratili lajvove...i objasnite mi ovo da kumara ne gotivi sosidza kad ja kad god sam video govorili su jedno drugom da su domacini i imali neke tople boje glasa dok pricaju

6. Magija je potrebna baš velika da iz ove teme koja služi za prljav veš i mazanje govnima izvučeš da kum i Prov imaju gej ambicije

7. Ja sam sad citao isto taj post od mikija zasto je imao tesko disanje maestro

8. Jesu ti lajvovi bili sa slikom

9. Brt, kakve privatne činjenice? Ovo sam morao izneti da bih malo sebi dao kredibiliteta, a ne da ispadam majmunčina. Neke stvari i moja tumačenja ništa čuli, ali sam samo vrh ledenog brega morao izneti da bih pokazao da ovde nemam nikakve zle prikrivene namere. Pa neko je sigurno video kako je Maestro izgledao kad je uključio lajv one večeri, i ja sam video i zato sam ga brže-bolje zvao. Jebiga, nisam želeo da nekog nosim na duši. A šta će da bude sa Maestrom, sad me apsolutno boli kurac. Uzdao sam se u neku ljudskost, toga kog njega nema. Uzdao sam se u njegovu pamet, tu tek ništa nisam izvukao. Sad jedino ostaje da se uzdam u njegov stid, mada je tu zaista mala šansa da se dese ikakve promene. Posle ovoga on stvarno treba da napusti sajt, da se sve ovo slegne i on razvije neke odbrambene mehanizme koji nisu infantilni, i možda jednog dana bude nešto od njega.

10. Necu sada da moralisem previse,Miki jeste ispao govno prema Maestru iznosivsi privatne cinjenice,ali zar je lose ispasti govno prema nekome ko zajebava coveka za suprugu koja umire?Neko ko dozvoli sebi takvo ponasanje ne treba da ocekuje mnogo toga osim dandara sto se tice komunikacije sa ljudima.

Шокиран сам тим новим подацима који су испливали на свјетло дана, господине Дркач. Првенствено из разлога што сам био мишљења да је Мајстро частан патриота и угледан српски прекодрински домаћин. Овог тренутка, због гнусног скандала који сте ми пренијели, име господина Чикаре више неће бити поменуто из мојих уста. Страшно.

11. pa ne mislim u gej smislu nego mi delovalo da se kao bas gotive

a ustvari se ne gotive

kako stvari stoje

12. Zasto je maestro pricao preko jutjuba ako mu je bilo lose zasto nije ugasio

13. Neki oblak placa 200 evra za madjarski recnik ovaj umire ispred ekrana umesto da izadje na svez vazduh gde sam ja to dosao

14. Шокиран сам тим новим подацима који су испливали на свјетло дана, господине Дркач. Првенствено из разлога што сам био мишљења да је Мајстро частан патриота и угледан српски прекодрински домаћин. Овог тренутка, због гнусног скандала који сте ми пренијели, име господина Чикаре више неће бити поменуто из мојих уста. Страшно.

Ja sam danas na cetu saznao dosta informacija pa i tu.Do tada sam samo mislio da je debil,ali kad sam to saznao mislim da uopste nije za ljude,da je za njega Deep Web i da tu cetuje sa nekim drugarima i ostane tamo,ne udaljava se odatle.

15. Pa osgovori meni vidis da sam postavio 4 pitanja

16. Nemam pojma,jbg i zasto mislis da bi ja mogao da ti to odgovorim.

17. Malo je ovo govana ispolivanih po moralnom gmizavcu u odnosu na ono što zaslužuje kompletnim svojim bitisanjem na ovom sajtu.

A sad jedan konstruktivan savet za YT karijeru.

Umro je Zaharije Trnavčević pre par godina, slabo se obradjuju te zemljoradničke teme, a s obirom da ti je to uža specijalnost i stručan si u oblasti, a pritom imaš zemljoradničku facu, zemljoradničko ime, zemljoradničko ponašanje i zemljoradnički naglasak, mislim da bi sjajan potez napravio. Možeš kanal da nazoveš recimo Makarije Govnavčević.

18. Ja sam danas na cetu saznao dosta informacija pa i tu.Do tada sam samo mislio da je debil,ali kad sam to saznao mislim da uopste nije za ljude,da je za njega Deep Web i da tu cetuje sa nekim drugarima i ostane tamo,ne udaljava se odatle.

Уистину неопростиво понашање особе коју сам донекоћ сматрао моралном величином и отачественим ратником. Такође, да би ствари биле још горе, управо сам добио информацију да дотични господин Чикара на дарк вебу илегално продаје аутоматско оружје и дрогу марке крокодил, коју је добио на поклон од неугледног и развратног господина Андреја Жукова из Русије. За сада, ствар коју првенствено требамо предузети је ригидно уклонити малољетне чланове Вукајлије из друштва господина Мајстра. Ускоро се очекује и долазак плаве коверте на адресу његове гарсоњере у Богатићу а потом и суђење на основу двије кривичне тачке које је већ навео тужилац Гуровић из Ужица. Лијеп поздрав и чувајте се, господине Дркач!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.