Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Brate sprdaj me koliko hoces ali samo razmisli koliko autistican neko mora biti da dozvoli sebi da direktno zajebava coveka za suprugu koja mu umire.Mislim da je to najveci level autizma.
pitao bih sta je tacno bilo, jel se secam da jeste nesto sprdao za to, al se ne secam detalja, mada necu pitati jer je ipak gadna tema i ne mora bas da se prica o tome sada
I želeo bih javno da se izvinim jednom od najdražih mi autora na ovome sajtu - Bohoru - pošto sam u očajničkom momentu spasavanja nimalo vrednog čoveka rekao: "Šta bre ima da dozvoljavaš nekoj tamo seljačini s parama da ti lupa dandare, ti si bolji od toga!"
Izvini, brate, stvarno sam to rekao ali nisam mislio!
То је иначе одраз менталитета његове предоминантно сељачке и задрте средине се центром у Богатићу. Сладе се туђом муком, недвосмислено би лизали сузе болесног човјека на самрти и радили неописиве гнусне ствари које оправдавају. Одиста сам згрожен и очекујем да сајтовски врх осуди овакво понашање, ако ничим другим барем у виду бојкота његових видео снимака на веб страници Јутјуб.
Ko je gurovic
Pezose,pa nesto kao kako to da je tolika picka da ne moze da nabavi pare za lecenje i slicno,bas neka debilna prica.
Ali koliko deluzivan moras biti, kaze mickeyu kao sta si ti mene zvao da me tesis, nije tacno, nisam bio deprimiran bla bla, a bio covek na ivici suza, bas se iz aviona videlo da je emocionalno unisten
Овом приликом се извињавам господину Сосиџу за моје ружне ријечи које изрекох малоприје! Нисте говно, господине Сосиџе, заиста сматрам да нисте!
Zasto je bio na ivici suza
Zato što ga je Reme jako agresivno jebao!
Miki,pa ne kazem ja da je lose i ako ispadnes govno prema njemu posto je cak i dobro ispadati govno prema nekome poput njega.Ja da imam nesto izneo bi odmah.
Ко се спрдао са женом која умире? Знам да је на Тарзанији био неки линк одавде, нека јебено озбиљна прича.
Ајде де, да зовнемо Фејда па да се објаве голе слике господина Мајстра! То би му била примјерена казна.
a jeeeste jeste, secam se, nije mu se smejao jer mu zena umire nego se smejao njemu u fazonu imas 50 godina nisi zaradio u zivotu ni kuceta ni maceta pa moras da prosis pare, tako je nesto bilo
Било је сумњиво у старту то позивање на благонаклоност кад је почео први помаз говнима. Нетипично за вукајлију
Посебно се бох истицао са не шутирајте док је на земљи, а врв је замољен да га брани да се овај не би дубље депримирао.
Када се све то десило, господо? Сумњам да је управо овај догађај разлог тродневног одсуства господина Мајстра са сервера нашег сајта.
Није, него му се Маестро толико завукао у дупе, да је и Бохора болело када га шутирате. ♥
Dovoljno autisticno :D
Za takvo ponasanje potreban je ceo zivot izolovanosti od drustva,zasto se ti ili ja nikada ne bi tako ponasali,pa zato sto imamo barem malo nekog dodira sa svetom i razvili smo barem toliko socijalnih sposobnosti da ne bi sebi dozvolili tako da se ponasamo.
Ovaj ga je podjebavao na lajvu i ovaj se zbog toga gusio
Miki da li si nezaposleno lice?