Prvi lajv nakon Mikijeve crne družine, to veče ili sutradan, kako beše, lik je malo malo Reme me maltretira, Miki doveo drugare da me tuku, kurci palci, pričao usporeno, glasom prebijenog šteneta izbačenog u blato po pljusku, bio čovek zreo za bendžose i to ozbiljno. I dobri crnac Miki ga zvao na telefon, smirivao, pričali ljudi sat vremena, posle došao u nešto boljem stanju na lajv.
Ma ne da ga tučemo. Nego ga tučemo po forumu xD nismo ga pipali, listaj temu, ja sam malo pre crnaca ušao na nju, dakle, 25 strana ga nisam ni registrovao.
Па који се курац снимао у том тренутку уплакан, стварно дјелује лабилно. Не подржавам Псета у томе, лик јесте испао дебилчина али извинио се због тога а није ни скроз озбиљно мислио то што је написао, троловао је са морбидним стварима.
Па који се курац снимао у том тренутку уплакан, стварно дјелује лабилно. Не подржавам Псета у томе, лик јесте испао дебилчина али извинио се због тога а није ни скроз озбиљно мислио то што је написао, троловао је са морбидним стварима.
99.9% sam siguran da je trol samo opravdanje da bi izbegao batine fazon.
Ko ga je podjebavao na lajvu?
Na lajvovima smo svi čak i podršku pružali da ga ne bi nosili na duši, lol.
O cemu je pricao kad je bio u tako losem stanju, kakve probleme ima
Ја сам га мало подјебавао али из чисте спрдње. Ништа превише морбидно, само да је сељанчић из Богатића.
DAJ OBJASNITE vise za to kao skoro plakanje nama koji nismo gledali
Jebem im mamu govnarsku
Да се оградим од тога, не знам о ком лајву Сантјаго прича али у лајву у коме смо га ја и Фаде зезали био је весео.
Prvi lajv nakon Mikijeve crne družine, to veče ili sutradan, kako beše, lik je malo malo Reme me maltretira, Miki doveo drugare da me tuku, kurci palci, pričao usporeno, glasom prebijenog šteneta izbačenog u blato po pljusku, bio čovek zreo za bendžose i to ozbiljno. I dobri crnac Miki ga zvao na telefon, smirivao, pričali ljudi sat vremena, posle došao u nešto boljem stanju na lajv.
Па јесте ли га мислили дирати или лик без везе параноише? Баш би неко доводио другаре да њега туку због дебилисања на форуму.
Ma ne da ga tučemo. Nego ga tučemo po forumu xD nismo ga pipali, listaj temu, ja sam malo pre crnaca ušao na nju, dakle, 25 strana ga nisam ni registrovao.
A samo je pseto legitimno hteo davnih dana da mu bane na gajbu kada je ovaj prozivao nesu zbog kinte dok mu je umirala zena
Lik je samo pravio dramu kako smo mi zli i miniramo mu youtube karijeru
Будући CopperCab за сиротињу, како је кренуло
Како год, треба се озбиљно позабавити бановањем ликова који тако тролују. Кад је Во из купуса призивао смрт глумаца свакога је болио курац.
99.9% sam siguran da je trol samo opravdanje da bi izbegao batine fazon.
ma laze bre to su vestacke suze sigurno
Будући CopperCab за сиротињу, како је кренуло
pre 7 minuta
Hahahahha
VUKAJLIJAŠKI TROLOVI IMAJU DUŠU!!!
https://www.youtube.com/watch?v=bOyxY0DytcU
Zaboravili su Maestra da pomenu :(
Ahahhahaha osvetitelj drkanjem koji 20 puta pominje neku pricu ne bili se neko osvrnuo na to
Sta sam sve saznao o sebi na ovoj temi
-plakao sam u lajvu
-uplasio sam se remea
-visok sam 173
-hteo sam da se ubijem ali miki me je nazvao i sprecio to