Maestrovi tigrovi

1. Ne znam jel treba da se zahvalim Mikiju sto je zvao kosmopolitu ili sta? Sto se mene tice nije trebao da je zove. Sto se mene tice mozete svi na ovoj temi napisati 6000 puta “maestro majmune popusi nam kurac” mozete otvoriti temu “maestro govno” mozete napisati definiciju “maestro je retard” i staviti je za odabranu i ne odabrati nikad nista vise posle toga, mozete otvoriti temu maestrove slike gde kacite moje privatne slike i to me boli kurac. Necu da se inatim nesto da ostajem na sajtu na kome sam nepozeljan, ali ako mislite da cete me uvrediti necim rasplakati (xD) ili iznervirati, gresite. Toliko od mene, poyy

2. Сине, мислио сам да је онај Мујо најгора појава на сајту, али је према овом Маестру типа као заноктица према раку панкреаса.

3. Sa takvim ponasanjem pozeljan si samo za lupanje dandara bilo gde.Moj savet ti je da se ponasas u zivotu suprotno od onoga kako si se ponasao na ovom sajtu.

4. Jos ne zalupi vrata

5. A primetio sam u jednom od onih tupavih razgovora da mu kum kaže "pa imaćeš preglede, imaš vukajliju iza tebe"

Ladno je ratard pomislio da će neko odavde da ga podržava i da mu pomogne u građenju karijere lol.

Ali šta očekivati od čoveka koji papuče za plažu nosi kao odevnu kombinaciju.

6. idem sad citati sve sto ste pisali pa cu kasnije dati svoj utisak o tome

7. Pa bio je na moru lolo

8. moj zakljucak je da jedina stvar kraca od maestra je njegov fitilj

9. мајстро трансферчина до јуче нас описивао као мало даљу родбину а сад одлази. широко ти поље клошару

10. Ali kako čika bulja pokušava da da se pozicionira kao normalnija pojava tako što proziva većeg debila od sebe xD

11. А да би тема била комплетна, ево и већег идиота од г. Чикаре. Највећи ретард у историји Вукајлије - Дилан Дог.

12. Мајстро одвратни клошар спрда се са мртвим особама ХА ХА

13. Сантјаго Коровјов
    A samo je pseto legitimno hteo davnih dana da mu bane na gajbu kada je ovaj prozivao nesu zbog kinte dok mu je umirala zena

Za ovo znam, ja sam omasio te postove gde je kenjao, vec su bili obrisani. Papet mi je posle prepricao. Vec je bila legla stvar sa lovom, pa sam koliko toliko iskulirao, ali bilo je ljudi oko mene koji su se angazovali oko skupljanja novca, pa su pratili temu preko mene. Oni su bili u psetovom fazonu, jedva sam ih iskulirao da ne krenu da ga traze. Ovo sada prvi put javno iznosim. Jedan radi za "sluzbu" i uputio sam ga u pricu ako bude frke sa vizama ili papirologijom, cisto preventive radi. Lik sa izrazenim patriotskim i cojskim nacinom razmisljanja koji je i sam dao kintu. Zadesilo se da kada sam dobio priv od Papeta bude sa mnom i procita poruku. Ozbiljno je bio u fazonu da ga nadje preko IP adrese, pa da mu bane na vrata "sa dvojicom jakih i ogranicenih ko balkon". A bio je tako u mogucnosti. Jedva sam ga smirio.

Ja ne znam koji je tebi maestro kurac. Ne volim da se prepucavam sa ljudima niti da kenjam po forumu, ali nekad budes skroz OK, ali najcesce imas te retardirane ispade.

14. ovo za nesinu zenu nisam znao
    mislim do sad sam se zezao malo
    ali maestro dotakao si dno na vukajliji

15. мајстро персона нон грата

16. sto se vecine sajta tice moze te uzet za ruku kad se nekad poslije lavine balamaznih postova stvarno odluci otici

17. а да ти мало мене узмеш за курац павијане босански?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.