Maestrovi tigrovi

  1. Pa to sam i ja rekao u klipu da ne moze samo to biti kontent na kanalu nego eto samo jedna od nekoliko redovnih rubrika na kanalu kasnije se i on slozio. Sto puta pre bih voleo da sednem s nekim poznatim za sto i raspricam se pola sata sat nego 10 minuta da se tumbamo u kolima i ne kazemo nista. Ovakvi klipovi iz kola (samo 10 puta bolji) ce biti mozda 10-20% mog kontenta jer je vrlo prakticno za snimiti i okaciti, ali imam ja jos dosta toga u planu. Ovo je njegova ideja bila za auto

  2. Daaa jbt i ja sam to skontao ali sam mislio da se tripujem jebeno i da jedini uvidjam razliku

  3. Ma gde se tripuješ, Kurcu ne košta

  4. Cak i proliv izaziva velika guarana

  5. Inače Guarana kad je počela da se pravi u Ar punili je u flaše od litar ipo. Aranđelovčani mi neki pričali ja nisam probao ni video flašu da je bil jaka kao grom ako je popijše za sat vremena tipa oće srce da se otine i nastaje insomnija

  6. Ja bez pola litre guarane dnevno disem ko na spirometriji jbg

  7. Ja kad sam napolju pijem bar 3, 4 male i bar 3 mala bez mleka pući će mi srce ko lubenica jedan dan

  8. Ja imam onaj frizider mali sa red bullom u kuci bukvalno pun stoji ima jedno 30 komada niko ne pije jer sam strogo rijesio samo 1 mjesecno. Prije sam to pio previse.

  9. Red bul mi se ne dopada, previse sladi ko i Ultra onaj mrtvi

  10. Batalite ta sranja puna secera i kuraca, samo mlijeko 3.2 masti i kefir

  11. Браво Плиду, управо та пића народ треба да конзумира осим воде. Млијечни производи су далеко здравији од разних ушећерених сокова од наранџи, лимуна, маракује, зове и чега све још не што изазива дијабетес. Поготово сирово млијеко од краве/козе се препоручује јер је нутритивно комплетно.

  12. može da bude eliksir mladosti i da leči sidu jebeš ti sve to kad smrdi gore nego da si imao seks sa kozom

  13. И мени свако млијеко смрди тако да те разумијем. Ал јебига, сунеш бар једну чашу у два дана онако на екс ради здравља с прекривеним носем и то је то.

  14. Kakvo vi mlijeko pijete pa smrdi o.O

  15. Pretvori se maestrova tema u temu o mleku hahaha

  16. Deluje ovo baš ad hoc previše Maestro...
    Al evo, pričajte o mleku u sledećem klipu :)

  17. Kakvo bre mlijeko dal ste normalni.
    Em sto ni ono domace bez prerade nije uopste toliko zdravo em sto je proces prerade mlijeka odvratan. Jedino je mesna industrija odvratnija od mlijecne

  18. Kozje mlijeko je odlično XD

  19. Maestro aj slikaj izedem te nesto drugo budi originalan, kvo mi je tolko interesantno te gledam kako sedis u kafanu.Aj npr. snimi neki kissing prank to ima bude do jaja ili prank kako varas zenu.Ili snimi klip gde vatas za guzicu slucajne prolaznice npr. to ima ima pregleda kolko oces i da bude do jaja.Ja bi snimio kako mi je devojka dobila dok lezi u krevet samnom.

  20. Nalozim se da sam neki smeker kao prilazim ribama ko Vitaly Zdorovyevski a prodjem ko Kimi Lajf

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.