Ко, у ствари, јебе?

1. ŠKK sam ja zapravo probala u svom životu, šutnu Plidua, i Pliduu se sruši taj veštački kreiran svet

Ima ovdje malo istine, plasim se ovoga

2. Plidu makni tu istetoviranu prljavicu daj neku chednu

3. не капирам зашто ако неко није јебао и комплексира се тиме не оде код курве и каже никад нисам јебао ај сад јеби ти мене па ако ми се свиди следећи пут ја јебем тебе ево рука

4. Ozbiljna analiza kolege Remenskog...ali postavlja se pitanje njegovog autoriteta u datoj tematici tj dosta zavisi kako će ljudi razumeti i prihvatiti ovo napisano od toga da li Reme jebe ili ne. Ja mislim ne, bez uvrede :)

Bez uvrede, boli me kurac šta neko sa Vukajlije misli o meni, nije moja stvar da dokazujem bilo kome šta. S ljudima koji su mi gotivni odavde, sam u manjoj ili većoj meri i u kontaktu mimo sajta i to je to.

Samo sam morao da se osvrnem na Pliduov post o uzornim devojkama.
    Generalno, smatram da žene vrhunac svoje seksualnosti doživljavaju između 25. i 35. tako da ne analiziram kako jebati osamnaestogodišnjakinju razbijenu od đus votke niti je ovo usmereno ka tome. A sa druge strane, nikada nisam bio usmeren na broj riba, tako da da, u suštini, ako me pitaš jesam jebao trideset riba, nisam, verovatno nikad ni neću, jer me generalno boli kurac da jebem trideset riba. Ali sa druge strane, ako postoji momenat "zadovoljan sam brojem riba s kojim sam bio do sada", i više sam nego zadovoljan.

Generalno Profe, iako te ne zanima, do jaja sam zadovoljan svojim seksualnim životom, a kao što reče Prov, u periodima kada nisam u vezi sam prilični kampanjac.

5. не капирам зашто ако неко није јебао и комплексира се тиме не оде код курве и каже никад нисам јебао ај сад јеби ти мене па ако ми се свиди следећи пут ја јебем тебе ево рука

Kako svima uspeva, a ja sam toliki bednik da čak i to moram da platim.

6. Vrhunac seksualnosti do 35-te hmm. Ja mislim da i nakon toga štošta dobrog pod plahtama mogu pružiti

7. брате ја знам неколико људи који баш пречесто јебу и опет иду на курве

8. To je u sustini ono sto smo vise puta zakljucili

Jok Šerpase, to si ti zaključio, ovi se vrte oko istih stvari, analizirajući kako da jebu. Realno, nikako, ako polaze sa idejom da nauče.

Elem, Skočko je za jebanje za jedno veče objasnio. Ako iole nisi kompletni retard, i želiš da jebeš, najveća prepreka ti je nedostatak gajbe/kola/prostora za jebanje.

9. брате ја знам неколико људи који баш пречесто јебу и опет иду на курве

Razlika je u momentu zbog kog idu na kurve jebo ga. Ovaj zna da može, jer često jebe, kod kurve dobije sve to bez ikakvog cimanja, lakše mu je, i vrv može da joj radi šta god poželi.
    Onaj koji ne jebe, ide da jebe jer drugde ne može, i onda bi mu odlazak kod kurve bio priznavanje sebi da nikada neće jebati bez da plati.

10. Dobro, šta se pecaš, boli i mene kurac, generalno si napisao zdravorazumske stvari...a ja sam oženjen ;)

11. Moj drug iz Nemacke svaki dan ide na kurve a ima zenu kuci

12. Vrhunac seksualnosti do 35-te hmm. Ja mislim da i nakon toga štošta dobrog pod plahtama mogu pružiti

Naravno brt, ali pričamo o nekoj optimalnoj vrednosti. Kombinacija više faktora od izgleda, želje, iskustva, sigurnosti, što su sve do jaja bitni faktori. Niko ne kaže da seks sa ženama ispod i iznad 25 i 35 nije do jaja, i da nemaju šta da ponude. Nego da jbg, ovo je period u kom se svi faktori poklapaju.

13. Ali to niyeah samo zbog para. To ona stiche utisak da ti imash moc, i da znash shta i kako.

Joj, ovo je hit kad krenu sponzoruse da se preseravaju kako se jebu s nekim ne zbog para, nego te pare simbolizuju da je mocan i sposoban, a ono taj "jebac" ima 150 kg cistog sala, ne zna nos obrisati, tata mu placa sve.

14. Živite pod staklenim zvonom, znam masu ljudi od pun kurac kila koji redovnije jebu od ljudi koji imaju savršenu kilažu, i nemaju ni neku kintu. I svi znaju masu takvih, samo što ih zanemaruju prilično. Ali koga boli kurac. Najlakše kriviti tuđe pare što ti ne jebeš, lolo.

Profe, niko se ne peca, regular diskusija. Jbg, uvek zaboravim da si dirigent, kulturan čovek, pa počnem da psujem pred tobom, nemoj mi zameriti, ne napadam te kada psujem, da znaš za ubuduće.

15. Živite pod staklenim zvonom, znam masu ljudi od pun kurac kila koji redovnije jebu od ljudi koji imaju savršenu kilažu, i nemaju ni neku kintu. I svi znaju masu takvih, samo što ih zanemaruju prilično. Ali koga boli kurac. Najlakše kriviti tuđe pare što ti ne jebeš, lolo.

Ako se na mene odnosi, ne. Nemam zasto da budem ljubomoran, ja prvi dobro zaradjujem, s druge strane ne jebem niti mi se jebe, fokus mi je na potpuno drugim stvarima i ne pamtim kad mi se neka svidjela zadnji put a kamoli da sam je muvao. Poenta posta nije bila "kmee oni jebu" nego da je glupo i presmijesno pokusati da se opravdas zasto se jebes sa debelim nesposobnim likom koji ima para, a da ispadne kao da nisu pare razlog.

16. Pare nikad nisu razlog, nego želja za dodirom!

17. Mujo ne ide kinta bez moci uglavnom, pogotovo ako je u pitanju sin neciji debeli:)

18. Jebe svako ko hoce da jebe.
    Ljudi su promiskuitetna bica, nije se sida toliko rasirila zbog nejebice.
    Ne jebe samo onaj koji mirise na ocaj.
    Kakvi su sve krkani sa mog faksa jebali i to pristojne ribe, prosto da covek ostane zatecen. Doduse oni su predano radili, a ne palamudili sa 20 drugih likova zasto ne jebu, a zasto drugi jebu.
    I naravno sve zavisi sta ko hoce od jebanja, meni se vise cini da vecini ovde treba nezna zenska ruka, kuvani obrok i vodjenje ljubavi nego jebanje. A to je vec komplikovanija prica.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.