Ко, у ствари, јебе?

1. bila je na reditu negde tema kao o tim nice guy likovima, pricaju ribe svoja iskustva, kakvih prica ima hahah
    ima neki lik sto je cekao u nekom zbunu 4 sata da se neka devojka vrati sa posla da bi mogao da joj da cvece neko hahah nesto se preracunao, mislio da ona radi do 2, a ona radila do 6, ali je ipak cekao tamo 4 sata da slucajno ne bi propustio tu sansu da joj preda tu kitu ruza uz dozu iznenadjenja hahah

2. ahahaha daj link od toga....ovo me podsetilo na jednog filipa iz kraja, koji nije doduse nice guy nego retard jebeni, kad je bio sa nekom cigankom kako je on to zamisljao u ''vezi'' isao bajsom na podbaru pa se sakrivao iza kontenjera i spijunirao tu njegovu sa kim ce da prodje..
    njega su i u dunavskom parku iskrivili neki madjari isto zbog neke ribe madjarice sa kojom je ovaj utripovao da je u ''vezi'' pa ga ova namamila u dunavski da dodje pa ga ovi iskrivili ko konja

3. To treba pobiti jbg, nije Hitler bio lud

4. al zamisli tog lika kako je isplanirao da se u 5 do 2 sakrije u neko zbunje ispred njene firme i onda kad ona izadje sa posla da onako srecno izleti sa cvecem kao taadaa evo mali znak paznje

5. Pez imas na redditu kucaj r/niceguys

6. Ima nekih prica nekad skrinsota i tako haha

7. Pa to je teska depresija, verovatno i suicidalna

8. jao brate sad sam evo ukucao nice guy stories reddit na guglu i izbacilo mi je fazon dvesta postova na tu temu, tesko da cu moci da pronadjem bas tu gde sam to citao, al ako nadjem okacicu

ubedljivo najjeziviji likovi su oni koji pisu kao neke pesme i to salju devojkama preko fb, kakve pesme koji kurac rodjace pises ti

9. kakve pesme koji kurac rodjace pises ti

Pokidao sam se na ovaj dio hahahahaha pazi kako sroceno

10. Al najinteresantnije su mi reakcije nakon sto ih odjebu djevojke. Nagla promjena raspolozenja kod svakog, to mora imati neki naziv u psihologiji jer interesantno da masa likova isto reaguju

11. Ako se prema ženi postaviš kao rob koliko ćeš držati njenu pažnju i da ti da priliku, 23,7 sekundi jebi ga
    Dostojanstvo

12. Yeahbe onaj ko ima pare. Kada deVOjka vidi da obrcesh turu u kafani, ona oseti da ti imash kontrolu nad svojim zhivotom. Ali to niyeah samo zbog para. To ona stiche utisak da ti imash moc, i da znash shta i kako. Zato se ona pribija uz tebe iako ti smrdi iz usta, iako se nisi kupao josh od proshle srede. To yeah tako svud u svetu.

13. Koga kerovi vuku i Madjari tuku tu nema cojeka

14. Lol koja tema.

Što se teme tiče, mnogo ima veze sa vaspitanjem i ličnim shvatanjem seksualnosti i seksa u globalu.

Generalno, ako do svoje dvadesete, dvadesetprve nisi skinuo veo tajne sa seksa, i nisi srušio psihičke i fizičke barijere, jbg, sve su šanse da nećeš ni kasnije, jer si sve rigidniji, teže sam sa sobom stvaraš osećaj slobode i opuštenosti, a to je često jako vidljivo.

Zavisi i od ličnog shvatanja seksa, u suštini, ako juriš da jebeš, da bi jebao, tj. Zbog broja, kurcu ne vredi, površni odnosi dovode jako često i do krajnje površno odrađenog seksa, što dalje vodi do možda i gubitka interesovanja ili poređenja tipa "kako je svima seks toliko fo jaja, a meni njah", što nas vodi do sledećeg.

Treće, modus operandi ljudi koji ne jrbu je da kukaju kako ne jebu, i kako su uskraćeni za to što ne jebu, je zapravo problem njih i nikoga drugog. A to doprinosi kreiranju barijere, urušivanju samopouzdanja koje je potrebno, ali ne i dovoljno, zatim, sebičnog i posesivnog pristupa ideji o seksu (ne jebemo se, nego jebem), što indirektno pokazuju i tokom pristupa, a velikoj većini je isti kurac imali loš seks ili ne.

Dosta jebu ljudi koji seks, broj partnera tretiraju nekako takmičarski, jer jebiga, ne idu u dubiozu da bi se preopteretili nogom, ooušteni su u takvim odnosima, znaju svoju interesnu grupu (i love ribe koje im i kojima odgovaraju). Pritom su srušili tabue oko seksa i sveli ga na nivo fudbala subotom.

Zavisi šta tražiš.

Četvrto, ona Pliduova logika je nivo "kako dobar dečko drugi srednje shvata međuljudske odnose". Zapravo, "slobodnije" ribe mnogo više boli kurac da se vezuju, i zbog toga se ne vezuju jer to tako treba, nije fejk maska za uže okruženje, nego u veze ulaze kada zapravo to žele i svesne su čega se "odriču", tj. Nemaš momenat "znam šta ne želim" kao Pliduove koje ne jure momke sa Alfom 147 jer ne žele pavijana sa Alfom 147, nego postoji momenat da znaju i da su dobro svesne toga šta žele. S druge strane, orinceze o kojima Plidu priča često pre ili kasnije postanu svesne da se jebu pet godina sa nekim Pliduom i zapravo budu u fazonu ŠKK sam ja zapravo probala u svom životu, šutnu Plidua, i Pliduu se sruši taj veštački kreiran svet i on postane dobar dečko koji ne može da jebe i počne da piše tužne postove po fbu i da fanatično prati Tšu Tšanovića.

U suštini, ako pričate o jebanju i što ne jebete, ne polazite od drugih, ne postoji univerzalni momenat, nego moraš da postaneš svestan toga šta ti zapravo jebeno hoćeš i da skontaš sam sa sobom šta ne valja.

Ljudi koji ne jebu imaju ogroman utisak propuštanja nečega neverovatnog, pa u samonegaciji i negiraju to da im seks fali. A onda i kada dođe do toga da jedu govna i mogu nešto da urade, iz svega toga, proističe svojevrsni pritisak.

Šesto, jedan deo ljudi koji ne jebe i kog lade samo takoima problem sa društvenim pritiskom i okruženjem koje polazi od toga da i trebalo da jebe, i onda mnogotih prilazaka budu preko kurca.

15. Ово што је рекао Реме, мада се не бих сложио са овим постављањем граница на поједине године, знам превише изузетака.

16. Mislim pre svega na period pre krize srednjih godina. Jbg, ne mogu da računam u jebača baticu kog pukne kriza srednjih godina u 45. pa se ponaša kao u pubertetu, samo što ima pare, pa uzme da lovi alt srednjoškolke, jer ga žene njegovih godina ne jebu dva posto.

17. Onoliki post a skoro pa nist konkretno receno

18. Ozbiljna analiza kolege Remenskog...ali postavlja se pitanje njegovog autoriteta u datoj tematici tj dosta zavisi kako će ljudi razumeti i prihvatiti ovo napisano od toga da li Reme jebe ili ne. Ja mislim ne, bez uvrede :)

19. Dosta jebu ljudi koji seks, broj partnera tretiraju nekako takmičarski, jer jebiga, ne idu u dubiozu da bi se preopteretili nogom, ooušteni su u takvim odnosima, znaju svoju interesnu grupu (i love ribe koje im i kojima odgovaraju). Pritom su srušili tabue oko seksa i sveli ga na nivo fudbala subotom.

Zavisi šta tražiš.

To je u sustini ono sto smo vise puta zakljucili

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.