Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Та ово му је главна занимација у животу. Шта ће, сви га напушавају у рл
Lajkerski nalog. 12345 dana
Poslednja aktivnost
pre 2 godine
Glasovi protiv 5
ne razumem, ko je ovaj verlor?
Jebe onaj ko ima smeka
Šmeka na vinjak
Taj pojeba
Sadržaj šmeka
Smek smek smek ti je sesnest godina
Šmekom strah pokrijem uvijek
Да мало оживим тему. Прочитао сам ово малопре
A šta, ti si bio sa svakom ribom koja ti se svidela, nije biilo riba koje su mislile da nisi njihova liga?
Verovao ili ne jesam. Sa svakom koja mi se bas svidela.
I samo jos da napomenem da sam u bolnici sa kragnom na vratu jebao devojku koja je tu radila. Na ojj lovacke se necu obazirati
Ако нису ловачке, и ако је аутор још међу живима било би занимљиво чути његов глас на овој теми
ma sere Pseto
Istina je ovo sto je pseto napisao
pa jedino ako nisi ti radio u bolnici dok je nosio kragnu pa da moz da potvrdis iz prve ruke.
mada sam ja mislio vise na prvi komentar.
A daj jbte hahahah
Laze pseto nego ga zna ovdje par autora, vidjeli da je parali kontaju ovaj garant jebe i sad bacis ovakvu pricu tim glavama i one povjeruju
Mislim nema tu sta jebe ne jebe covjek se zenio/razvodio, djecu ima al sad i kad bi reko da je jebo charlize theron na nekoj jahti u monaku i to mu ona dobacivala iz luke on uskocio u camac i popeo se jebo je na jarbolu, neki bi povjerovali
Tebra jahta nema jarbol nije ti to beagle darvinov
Ma to samo da docaram
ne znam koliko jebac da si, da kazes da si jebo SVAKU koja ti se svidjela te automatski baca u neke astronomske brojke.
hahah plidu
jebanje je precjenjeno, zenite se ljudi
Rekao je da je bio sa svakom koja mu se BAS svidela.