Ко, у ствари, јебе?

1. ma kakve mlade snage jebo to, daj nostalgiju.
    zmiu da baca fazone i dzimi i surovi da moderisu

2. Znanje mora da se prenosi sa kolena na koleno, naša je moralna obaveza da Kašofe učimo forama

3. Јебе онај коме је дато чак и кад не иште.

4. I sve što nećeš dobijaš

5. Mojne, Ledeni. Preloš si.

6. Ja sam skapirao da ti "nudiš kurcevinom" a ne tražiš da "dobiješ pičke". Šta je od ta dva?

Те две радње нису међусобно искључиве. Квалитетан секс је размена. А секс младе партизанке и мене би свакако био квалитетан :3

7. Ceka se odgovor Mlade partizanke. Valjda nece da precuti kao Tosic.

8. Биће ваљда на теми калодонт

9. Grok grok,
    Opušteno samo, kod nas u Vojvodini se kaže ponuđen ko počašćen. Ako te neko bude pitao, slobodno reci da je seks bio vrhunski i da sam ti posle čitala odlomke Marksovog Kapitala. I da si uživao u tome. Jer je Kapital kvalitetno štivo.

I ne zameri što ne odgovoram, obično ignorišem sve postove tog tipa. Kapiram da je tebi to šala, al ovde obitavaju, nažalost i humorfreelikovi, koji će ovo gore napisano shvatiti ozbiljno. Posle to ode u sferu o kojoj je prof pričao.

10. Ne vidi se to što je pisao izi... Možeš li da uvećaš malo?

11. Sledeća scena, Grok kači partizankine fotke a la Vranješ

12. mi ostali shockedpikachu.jpg

znamo je otkako je bila ovolicna....

13. Ja bih voleo da imam seks sa mladom partizankom.

14. Ja ne jebem zbog klimatskih uslova, isključili mi struju, ladno je u stanu u pičku materinu, ko će se skiđat...

15. Marko aka Jebac aka lazni Pujo jebe

16. Našao crnkinju u Kini da jebe, dečko je stvarno promašaj, kapiram da bi u Argentini drkao dok ne nađe Eskimku

17. шта бре лажни пујо

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.