Prijava

Jes Kanjeov album stvarno i dalje ne znam šta da mislim, u isto vrijeme mi je i savršen i smeće jebeno, poslušaću ga još 2-3 puta. A Puša je stvarno ojebao sa onim novim, 20 minuta kao da je 45. Nadam se da će Nas imat dobar album sad kad ga Kanje producira. Ovo Kanje i Kadi mi je nekako svejedno oću li poslušat ili ne.

Da se ne zaboravi da je i ovo izašlo
https://youtu.be/Bhm4ZWDQXsg
BT je stvarno minimum top 5 najboljih, mislim onaj fristajl od 10 minuta je bolji od većine pisanih tekstova
https://youtu.be/prmQgSpV3fA

Kaže Drejk kako je snimio pesmu da uništi Pušinu i Kanjeovu karijeru ali mu ne daju da objavi jel kao neće da uništavaju živote hahaha koji jadnik.

Baš sirotinjski, zašto praviš hype oko pjesme koju nećeš ni da izbaciš ahahahah. Ovi je kao kad te neko krvavog mlati i drugovi te nose a ti se dereš "uh dobro je da me drže sad e bih te pokida ostros"

Engleski izbacite
Ko rumuni zvučite
Imate još mnogo, vremena da naučite
Kako pesme se prave, i kako slaže se stih
Dal neko napraviće himnu kao SAM PROTIV SVIH
youtube.com/watch?v=MwTIyejacpw

Smorili me Kanje i Kadi poprilično. Predosan album.

Fadijo msm da si se prešao. I meni je neinteresantan bio album prvi put, sad ga treći put slušam i svaka mi se traka sviđa

Odličan dan za hip hop jebu i novi Džej Rok i novi Nas. TDE mora da ojebe svake godine sa makar jednim albumom ove godine red na Džej Roka, po meni izuzetno podcenjenog izvođača a Nas konačno radi sa kvalitetnim bitovima. Kanje da se ne vraća iz Vajominga. Obrnuo sam ponovo sva tri prethodna Vajoming albuma Pušin svaki put sve bolji teško da će biti bolji album ove godine, Ye mi se def svideo ali nisam siguran gde mi je na listi Kanjeovih albuma i Kanje i Kadi bolji da drugo slušanje dosta upravu je Roršah.

Džej Zi i žena novi album odjednom izbacili

Roknuli onog klinca xxxtentaciona što je tuko trudnu devojku i imao valjda broj jedan album prošle godine i bio u XXL freshman klasi.

Znači, sad je.. freshdead.
S K E Č
K
E
Č E K S

Odličan Freddie