Prijava

iz suburre pesma kaka ložana a reč nisam nisam razumeo osim zadnjeg dela koji je preveden u seriji

Је ли има неки зналац конкретно мишљење ко је Г.О.А.Т. хип хоп музике, Тупак или Еминем?

Zanimljivo je ovo za Snup Doga.On je bio najveca faca u repu dok se Tupak i Bigi nisu pojavili i bacili ga u senku,a onda kada su uklonjeni odjednom Snup Dog postao veci i nego sto je bio pre razni hitovi,Holivud itd.Interesantno je kao teorija ali preslabo da bi verovao u ovo kao Snup Dog ubio Tupaka i Bigija.

Mada opet nije to glavni argument,rep se ionako kretao u tom Holivud pravcu a Snup je to uspesno zajahao.Uradio bi to i bez smrti ove dvojice.Gledam bolje klip.

eminem bas tesko, lik nije izbacio od 2004 normalnu pesmu, repuje ko neki kiborg, random reci slaze. Po mom misljenju tupac ili nas, big l i biggie odmah iza, al jebiga mala je diskografija njihova. Pimp c takodje moze uci na listu

да је биг ел остао жив вјероватно би био топ емси а од живих зна се ко је татко

state of mind mozda i najjaca s illmatica

GOAT rasprave nikuda ne vode zbog nekoliko kategorija.Za nekoga je liricizam ispred flova,za nekoga obrnuto,za nekoga tehnika uopste nije bitna za nekoga je samo lozenje bitno itd.

Tupak je nekako uspeo da dominira u svim tim kategorijama i spoji ih 1996. zato se on cesto naziva da je GOAT.

+ ubistvo iste te godine samo dodaju na legendarnom statusu.

Ma jasno, nego ovako na brzinu razmisljajuci, gorenavedeni mi padaju napamet. Dosta tih rep glava, pogotovo u americi, najvise daju na znacaju pokretanju trenda tj uticaju. Zato ce nekako u rep panteonu vise mesto zauzimati pimp c ili lil wayne u odnosu na eminema i gejma

Najveci uticaj ima Fat Joe slim, definitivno

Ako mislis na uticaj nije to dovoljno da se bude GOAT u bilo kojoj od kategorija,Lil Vejn zapoceo trend pa ga prejebalo barem 10 repera u tome,Rakim zapoceo tecniji rep pa ga prejebali njih 200 u tome,Future sa mumble repom itd.Ako bi tako gledali najbolji reper je onaj sto je izmislio rep :)

U ovom videu Future prica kako je bio nadrogiran i stegla mu se vilica i nije mogao pravilno izgovarati jedva izgovarao Toni Montena,Toni Montena i tako je nastao mumble rep :)

TNI MNTNA TNI MNTNA TNI MNTNA !!!

Zarazaaa, Ty moja ljubimaja ..