Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Bukvalno smo se sprdali - mislili da cu se uplasiti kacenja svog kurca jer imam nek komplekse kao - sjebali se
ne bukvalno si pokazao kakav si kompleks dokazivanjem necega fotkom kurca.
nzm hoult, valjda oll i shomi i trosarinac i roki balboa imaju najvece kurceve
Zar ne zivis sa starcima?
Sta oni sjede u dnevnoj gledaju tv, ti jebes 3x zaredom u sobi pored i tipkas po vukajliji.
Na spratu iznad. Da ja to radim. Evo moze kumara da potvrdi haha.
Ako Maestro ima hrabrosti da okaci svoj kurac sto ne bi svi mi mogli i da mu pokazemo da smo veci od njega.
I naravno da ne jebem nista sa strane, ja volim svoju devojku i postujem je.
Pa bar neku hotelsku sobu iznajmi, imaj malo postovanja ko jos jebe u kuci dok su mu roditelji tu
moram da se uključim, kakav je problem jebati ako ti neko u drugoj sobi majka mu stara.
PA NE MOŽE DA MI SE DIGNE ČETVRTI PUT
Majka place.
Plidu ja mislim da si jos nevin ali nema veze mlad si
Pa valjda imate neki stan ako ne svoj onda vam neko da pa se karate ako vec do 27 zivite sa roditeljima
Ma ovaj Maestrov kurac precenjujete za duzinu pogledajte na ovoj slici ne zauzima mu ni pola lica.
Haha houl
Koji kurac jebes dok su ti starci u dnevnoj gdje je postovanje tu ja ne bih drkat mogao. Mozda bi dok sam bio klinac od 13 godina al ne mogu nicijeg prisustva i ovako a kamoli kad jebem
brate ne funkcioniše svet baš tako, nadam se da zajebavaš žestoko za to da nisi zastupnik d a se jebe u svojoj kući
Pa ima onaj sto sam ja kupio al lepse mi je kod svoje kuce
ma definitivno ti mene jebeš.
znate kako bi trebalo da ga je slikao, sa otvorenom sakom pored ili da ga drzi u ruci...da moze da se uporedi na osnovu sake....ili bilo kakvim objektom