Tema za Maestrov kurac

1. Ovo prvi put cujem, sjecam se price da su se jednom liku karali roditelji u spavacoj dok je on sjedio u dnevnoj kad ono maestro guzi dok su mu roditelji u dnevnoj hahaha

2. Ajde bjezite tamo natrtali ste skoro 30 godina sa starcima obitavate u 60 kvadrata jebete serete prdite tu jel vas stid

3. Ovo pliduovo moze sa znaci samo jedno: nije jebo nikad

4. I jos ti djevojka dozvoljava da je trpas u roditeljskoj kuci ja bih te ostavio samo da mi spomenes tu opciju

5. Zbog takvih stavova si i nevin

6. znate kako bi trebalo da ga je slikao, sa otvorenom sakom pored ili da ga drzi u ruci...da moze da se uporedi na osnovu sake....ili bilo kakvim objektom

Svaki objekat bi bio veci :)

7. Dokazuje da nisam sirotinja, ako vec nemam svoj stan pod rentu barem u 27 godina onda bar imam 20 eura za sobu neku jebes u roditeljskoj kuci oj majko

8. Jebeš ti jutjub karijeru maestro prijatelju kad ti je kurac na vukajliji gledaniji i komentarisaniji od svakog lajva.

9. Hahaha ti nisi nevin tebra okacio si kurac na saljivi sajt haha izgubio si nevinost

10. A jbg Plidu ti si u Austriji a pogledaj nas gde zivimo u govnima.

11. Hahah Plidu je duša jedna rajska ❤️

12. Sve sam mogao da shvatim ali da saljes kurac u pvt nekom ko se zove sprle pritom svjesno znajuci da iza tog naloga moze biti muskarac i jos pored svega saljes fimozni kurac u erekciji koji ne prelazi 15cm. Neshvatljivo

13. Valjate se u blatu dečaci. Bukvalno, nek jebe gde ko hoće. Mi koji posedujemo nekretnine u centru BGa nemamo problem sa prostorom za koitus.

14. Dobro ajde 16.5 ima maks ali u erekciji je. I fimoza je rjesiva bez brige

15. Pliduuu
    Sve sam mogao da shvatim ali da saljes kurac u pvt nekom ko se zove sprle pritom svjesno znajuci da iza tog naloga moze biti muskarac i jos pored svega saljes fimozni kurac u erekciji koji ne prelazi 15cm. Neshvatljivo

Jahjahaha ja reko ugasice se tema al se menja iz minuta u minut odnos snaga prelijepo

16. Ljudi toliko od mene, bilo je fino druzenje

17. svakako je krevet najsranje mesto za seks, osecam se kao da sam duzan da joj pruzim neke emocije onda

18. Garsonjeru u Sapcu mozes naci za 100 eura mjesecno i sve da ti starci daju dzeparac da budes svoj na svom i jebes kao odrasla jedinka a ne kao klinac e evo nema mi nikoga kuci ajd do mene

19. Ma ne boh, samo me iznerviralo ovo da me prave budalom i on i kum kao ne vide problem u tome tipicno pravljenje budalom kao ti ne opravdavas moj seljacki nacin = nevin si

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.