Ovo prvi put cujem, sjecam se price da su se jednom liku karali roditelji u spavacoj dok je on sjedio u dnevnoj kad ono maestro guzi dok su mu roditelji u dnevnoj hahaha
znate kako bi trebalo da ga je slikao, sa otvorenom sakom pored ili da ga drzi u ruci...da moze da se uporedi na osnovu sake....ili bilo kakvim objektom
Sve sam mogao da shvatim ali da saljes kurac u pvt nekom ko se zove sprle pritom svjesno znajuci da iza tog naloga moze biti muskarac i jos pored svega saljes fimozni kurac u erekciji koji ne prelazi 15cm. Neshvatljivo
Pliduuu
Sve sam mogao da shvatim ali da saljes kurac u pvt nekom ko se zove sprle pritom svjesno znajuci da iza tog naloga moze biti muskarac i jos pored svega saljes fimozni kurac u erekciji koji ne prelazi 15cm. Neshvatljivo
Jahjahaha ja reko ugasice se tema al se menja iz minuta u minut odnos snaga prelijepo
Garsonjeru u Sapcu mozes naci za 100 eura mjesecno i sve da ti starci daju dzeparac da budes svoj na svom i jebes kao odrasla jedinka a ne kao klinac e evo nema mi nikoga kuci ajd do mene
Ma ne boh, samo me iznerviralo ovo da me prave budalom i on i kum kao ne vide problem u tome tipicno pravljenje budalom kao ti ne opravdavas moj seljacki nacin = nevin si
Ovo prvi put cujem, sjecam se price da su se jednom liku karali roditelji u spavacoj dok je on sjedio u dnevnoj kad ono maestro guzi dok su mu roditelji u dnevnoj hahaha
Ajde bjezite tamo natrtali ste skoro 30 godina sa starcima obitavate u 60 kvadrata jebete serete prdite tu jel vas stid
Ovo pliduovo moze sa znaci samo jedno: nije jebo nikad
I jos ti djevojka dozvoljava da je trpas u roditeljskoj kuci ja bih te ostavio samo da mi spomenes tu opciju
Zbog takvih stavova si i nevin
Svaki objekat bi bio veci :)
Dokazuje da nisam sirotinja, ako vec nemam svoj stan pod rentu barem u 27 godina onda bar imam 20 eura za sobu neku jebes u roditeljskoj kuci oj majko
Jebeš ti jutjub karijeru maestro prijatelju kad ti je kurac na vukajliji gledaniji i komentarisaniji od svakog lajva.
Hahaha ti nisi nevin tebra okacio si kurac na saljivi sajt haha izgubio si nevinost
A jbg Plidu ti si u Austriji a pogledaj nas gde zivimo u govnima.
Hahah Plidu je duša jedna rajska ❤️
Valjate se u blatu dečaci. Bukvalno, nek jebe gde ko hoće. Mi koji posedujemo nekretnine u centru BGa nemamo problem sa prostorom za koitus.
Dobro ajde 16.5 ima maks ali u erekciji je. I fimoza je rjesiva bez brige
Jahjahaha ja reko ugasice se tema al se menja iz minuta u minut odnos snaga prelijepo
Ljudi toliko od mene, bilo je fino druzenje
:)
svakako je krevet najsranje mesto za seks, osecam se kao da sam duzan da joj pruzim neke emocije onda
Garsonjeru u Sapcu mozes naci za 100 eura mjesecno i sve da ti starci daju dzeparac da budes svoj na svom i jebes kao odrasla jedinka a ne kao klinac e evo nema mi nikoga kuci ajd do mene
Ma ne boh, samo me iznerviralo ovo da me prave budalom i on i kum kao ne vide problem u tome tipicno pravljenje budalom kao ti ne opravdavas moj seljacki nacin = nevin si