Tema za Maestrov kurac

1. hahahaha ubio glupan

2. Хахахахахаха хаха, а јебено нисам ни видио Глупанову слику.

3. Kako se zove Bohor kad izgubi podršku na sajtu i nije više alfa?
    βohor
    hehe

Uuu dobar XD
    Pazi ti da ne izgubiš Provovu podršku haha

4. Hahahahah glupaneee

5. ахахах глупан и јовић објашњавају

6. meni nikako ne ide u glavu sta ce slika tvog kurca na vukajliji.nisi valjda mislio,posto imas visoko misljenje o svom kurcu, da ce i drugi ljudi da imaju visoko misljenje pa da ce zbog toga da te gotive.ili si hteo da nadjes picku na vukajliji,sajtu sa najmanje zena od svih sajtova.ne znam sta je grdnije od ta dva a trece nema,

7. Lab najveći bećar ovde

8. Slikao sam se bez nekog razloga pa sam taj dan naleteo na novu clanicu na sajtu Sprleta. Nisam znao da je to Soja s kojom sam vec imao konflikte. Poslao sam sliku bez veze. Odgovorila mi je da imam prelep penis. To je bilo pre 5 meseci. Sliku nisam kacio ja nego je Soja pretila kacenjem, ja sam rekao okaci slobodno. Posle je Bohor okacio jer ona nije smela. Jedina prava istina. :)

9. nisam bas najveci ali u top 15 jesam.

10. Pliduuu
    Okej to Mister, al on slao nekome ko se zove Sprle. Brate Sprle na prvu zvuci kao muski nadimak, ali dovoljno je sto pise spol zenski na vuki da on posalje kurac pazi ti to

lozinku od naloga sprle imam i ja. ne znam ko nema tu lozinku.
    nalog je napravio autor zelen lukac i davao svima da se posluže

11. kakav plot twist.
    maestro kurac poslao potencijalno muskom auutoru koji je bio ulogovan u tom trenu.

ali evo vraca se iz samoproklamovanog napustanja sajta da pojasni to.

12. nova clanica hahah nije ti palo na pamet da je neciji dupli nego si odma posalo sliku

13. Pa nije me bilo briga, zasto bih se stideo ove kurcine :)

14. Маестро ♦
    Slikao sam se bez nekog razloga pa sam taj dan naleteo na novu clanicu na sajtu Sprleta. Nisam znao da je to Soja s kojom sam vec imao konflikte. Poslao sam sliku bez veze. Odgovorila mi je da imam prelep penis. To je bilo pre 5 meseci. Sliku nisam kacio ja nego je Soja pretila kacenjem, ja sam rekao okaci slobodno. Posle je Bohor okacio jer ona nije smela. Jedina prava istina. :)

pa sad lažeš ne krstiš se, bog te ubio
    kako si sve iščupao iz konteksta, maestralno he he

jednu od slika si okačio sam odmah posle bohorovog posta sa slikom, nije bilo glasnijeg od tebe dok nisu počele kritike, kao i obično

15. Maestro daj neki dokaz da je Soja hvalila pošto ga sad pljuje

16. Maestro cak sam ti i rekla da izbrises sliku, jer taj nalog su koristili uGulag i ketlin pored mene, a da sam ja znala.
    Ponavljati da si znao kome saljes jer ti je receno na cetu i da su svi znali da ga ja koristim, jer to nikad nisam krila, nema smisla.
    I da, sa ovim "nova clanica" stvar samo gore izgleda.

17. e kosmopolita, nisam procitao tvoje misljenje o maestrovom kurcu.sta ti mislis ovako iskreno

18. nalog je koristio ceo mod tim u martu 2018, eno je lozinka još tamo na forumu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.