Tema za Maestrov kurac

1. i sve se lepo završilo

Xd

2. ne znam sto mislite da je ovaj mickey savage nesto pobedio onim postovima predugackim mene je znoj oblivao dok sam citao ona poredjenja samo sto mi je bilo smesnije vise nego sto me je bilo sramota pa sam pisao hahahh

3. da li si svestan da te sad maestro smatra najboljim ortakom i podrskom?

4. Zmaju nemoj te upadice ljubim ti dusu bebaste su bas

5. ma boli me kurac sta misli on je jos veca debilcina kad se zaplakuje zbog jutjuba

6. glupane jesi isao doktoru, mnogo se znojis brt mozda si seceras.

7. Hahahahah zmajove upadice preslabe su. Ima li tog kurca vise

8. Свима Маестров курац на памети.

9. evo ja cu da ga okacim samo nek mi soja posalje opet posto ne radi vise onaj link

10. i ko ima onaj iz POV sto je kruzio dugo....mada je taj bas bas pretuzan, nadam se da nije tvoj

11. glupane jesi isao doktoru, mnogo se znojis brt mozda si seceras.

xDD jesi uzeo lekice mnogo se nerviras idi kod psihijatra :D :D

12. Hahahah pez svestan koliko mi je veliki pa bi odma nekako da ubaci tu i neciju tudju sliku manjeg kurca ne bili umanjio moj penis.

13. Kolko maestro uživa u slavi da poseduje nemalu kitu

14. Ideja za poljoprivredni strim koji se bavi,uzgojem živine

Cock stories

15. evo cim mi soja ili ko god ima sliku kite posalje ja cu okaciti ovde pa neka procene svi koliko ti je ogromna kiturina kako kazes

a za tu prvu ti si je isto negde kacio dal na cet ili si nekom isto slao pa su svi bili u fazonu wtf sta je ovo 13estogodisnji kurac....pa si onda rekao da si se salio da nije tvoj itd itd

16. Dajte vise taj kurac da vidimo

Ovo udaranje čežnje smara

17. Nek mi kum oprosti, a ako budem banovan moje analize mma dogadjaja mozete pratiti na yt kanalu Aleksandar Pajic

https://i.imgur.com/bnRZD3s.jpg

18. sto nije povezan ovaj kurac sa telom

19. Nešto ovde ne štima

20. Hahaha sta je ovo kume hahahahah

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.