Tema za Maestrov kurac

1. Maestro necu se javiti sig. Nemam obicaj stvarno.

2. Al smešno je što u prvih desetak strana dok nije okačio fotku bilo komentara aj da vidimo taj famozni kurac.

Na kraju ispade da videsmo fimozni kurac.

3. hahahahaha boljo

bogme moramo paziti da ne pretovarimo magare

4. Bolesniče Joviću, da li si dupli nekog ranije aktivnog člana, pošto jako razumno nastupaš tokom cele ove afere?

Srdačno

5. dajte ljudi s fotosopom ukljucite se malo dajte oridzinal kontent sta polemisete kao zene neke

6. maestro moras se jos malo boriti.

ne daj im da te napadaju ovako. daj jos remeovih slika.

7. Ej ovo mora da prestane. Taj hijena mentalitet 20 na jednoga. Bilo je zabavno, možda je lik i zaslužio, ali preterasmo.

8. Sad ga čak niko ni ne napinje Zap, lol

9. Ti si se vratio na Vukajliju da prozivaš Tarzaniju jer su te terali da brojiš goste lol.

10. Ali meni je presmijesno kako glupan dobre montaze pravi a jos smjesnije kada ga zamislim kamo se bakce sa maestrovim kurcem po photoshopovima hahaha

11. na ovoj zadnoj izgleda nekako cudno, ko neki veliki kaziprst.

glavica bez.

12. Hahahahahhahahahahah urezao mi se ovaj kurac u pamcenje dosta je vise vidio sam ga vise puta nego svoj

13. Evo, ja neću vishe shutirhati Čikharu. OKI?

14. jedini ko ga sutira je on sam.

on sad smatra da iz ovoga mora odnijeti makar najmanji mogu trijumf inace ne moze napustiti ovo.

15. da li si dupli nekog ranije aktivnog člana

jesam, pratio sam forum ranije znam da je otvarao neke kontraške i provokatorske teme , donekle interesantne, samo što je izgledalo da troluje i maksimalno se sprda, pa ga niko nije uzimao za ozbiljno. Onda je krenuo da proziva nešu debelog zato što nije prvo od najbližih tražio pare nego od vukajlijaša, pa je pojačao napade kako to lik u 40 i kusur nema ušteđevinu, nema posao, kako ga nije sramota bla bla. Tad je dobiio prvu porciju masovnog hejta što mu se izgleda malo usladilo, neko virtuelno lupanje dandara, i evo sad opet pruža šou nedelju dana interesantniji od svih rijalitija kombinovano i pravi cirkuskog majmuna od sebe.

16. Ajde sad iskreno da vas zamolim da ne iskoristite ovo i da pretvorite u pomahnitalo šizenje. Jeste da je Maestro nebrojano puta preterao, ali zaboravite sve to i nemojte sad da mu se svetite tako što ćete od ovoga praviti mim koji ima potencijal da vrati forum na puteve stare slave. Sad mislim da vukajlijaši treba da pokažu veličinu i bace keca kojeg imaju u rukavu. Možda, ali samo možda, Maestro može da evoluira na ovom sajtu. Sad se ne zajebavam. Rekao sam da neću više da budem dobar kako sam bio, ali znam da ovo sigurno na njega ostavlja posledice.

A ti Maestro, najiskrenije ovo mislim, uzmi nekoliko meseci odmora od sajta. Još bolje, nemoj se ni vraćati, jer si ovde prošao gore no Stevčo, danski dečak i Čavez zajedno. Kapiram donekle i Bohora koji je stao na tvoju stranu, iako je u par navrata bez razloga mene uzimao u usta.

Vidiš da sad šta god da napišeš neko će imati mim da te sjebe. A znam da ti nije prijatno kad vidiš kakvu sprdnju prave od onoga što ti smatraš svojom najvećom vrednošću. A i kad ne budeš na sajtu, velikoj većini će biti glupo da se sprdaju na račun nekoga ko nije tu. Dakle, još uvek šteta nije prevelika, napustiš sajt, iskuliraš, nađeš nešto što ti čini zadovoljstvo, i zaboraviš na ovaj sajt za koji si i sam rekao da je kancerogen.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.